Перейти до змісту

Втрачено пароль від Інтернету ОГО

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня! Вчора знайомі перевстановлювали вінду, все пройшло добре, але єдине - згубився пароль від Інтернету ОГО.. дзвонили до операторів - один сказав, що потрібно збити налаштування в роутері(там Wi-Fi) і потім по новій все понастроювати... після провалу вищесказаного вони подзвонили знов до оператора, на цей раз сказали, що так не можна зробити і треба або звіряти пароль з ними, або брати квитанцію, дзвонити знову до них і називати якісь цифри(особовий рахунок вроді)...

Питання - як можна вирішити проблему із втраченим паролем найлегшим способом?

Опубліковано

а там що в ним модем бріджем налаштований?

який модем в них? марка-модель?

і номер телефону їхнього міського напишіть в приват?

ЗІ: ви часом не до сусідської лінії хочете підключитись? ;)

Опубліковано

якщо ви втратили свій договір з явками і паролями то треба йти до них і піднімати їх екземпляр

якщо ви забули свій особовий рахунок то його можуть знайти по вашому номеру телефону

Опубліковано

ними, або брати квитанцію, дзвонити знову до них і називати якісь цифри(особовий рахунок вроді)...

это и есть легкий и халявный способ...

если потерял пароль к http://my.ukrtelecom.ua/

звониш оператору, диктуешь то что он просит с квитанции, он "обнуляет пароль" и ты поновой регишся на my.ukrtelecom.ua, знимает 5 мин

Опубліковано

у них є лише дововір, в якому не вказаний ні пароль, ні логін... ніде більш записано цього не було

як налаштований модем - толком не скажу... не дуже в тому розбираюсь(

модем стандартний укртелекомівський з Ві-Фі... марку пізніш спитаюся

ще проблема з міським номером телефону - договір зареєстровано на старий номер, який було змінено...

там люди з своєю лінією не можуть розібратись, а ви кажете до сусідської :_07:

Опубліковано

ще проблема з міським номером телефону - договір зареєстровано на старий номер, який було змінено...

ви мені нагадуєте студента на екзамені який незнає абсолюно матеріалу але гірш за все що не має навіть заліковки )))

але це я про свої часи пишу, зараз певно на екзамені інші цінності потрібні

Опубліковано

ви мені нагадуєте студента на екзамені який незнає абсолюно матеріалу але гірш за все що не має навіть заліковки )))

але це я про свої часи пишу, зараз певно на екзамені інші цінності потрібні

екзамени, заліковки - то все, звісно, добре... але знайомі дуже просили помогти(людина курсову пише), тому попрошу по суті

Там же в Укртелекома зараз без пароля з’єднання налаштовується? Чи то не у всіх?

???

якщо можна, в подробицях...

Опубліковано

Там же в Укртелекома зараз без пароля з’єднання налаштовується? Чи то не у всіх?

Не на усых роутерах, на дуже древніх трохи тугенько.

пошукайте в гуглі налаштування зєднання DHCP на вашій моделі адсл роутера

Опубліковано

у них є лише дововір, в якому не вказаний ні пароль, ні логін... ніде більш записано цього не було

як налаштований модем - толком не скажу... не дуже в тому розбираюсь(

модем стандартний укртелекомівський з Ві-Фі... марку пізніш спитаюся

там люди з своєю лінією не можуть розібратись, а ви кажете до сусідської :_07:

"модем стандартний укртелекомівський з Ві-Фі" існує як мінімум п"ять різних...

екстрасенси у нас на каналі СТБ а не тут

номер напишіть новий існуючий і прізвище для контролю.

???

якщо можна, в подробицях...

для початку треба знати який модем? і ідентифікувати абонента...

Опубліковано

"модем стандартний укртелекомівський з Ві-Фі" існує як мінімум п"ять різних...

екстрасенси у нас на каналі СТБ а не тут

номер напишіть новий існуючий і прізвище для контролю.

766564 Андросюк... а угода зареєстрована на 766004 кажись

модель за годинку-дві зможуть сказати - нема нікого дома

Щось у мене таке враження, що при переустановці вінди єдине, що могло злетіти (за рідкими виключеннями) - це пароль від Wi-Fi. Werwolf777, у ваших знайомих ноут, до інету підключаються через Wi-Fi, але не можуть підключитись, бо не знають пароль на Wi-Fi?

саме так... але тепер ще й ресетнутий модем))

Опубліковано

Пароль від wi-fi залежить від моделі модему. В ZTE писався на коробці, в мене Huawei - майстри встановили паролем мій номер мобільного. Якщо помилився, прошу виправити.

Опубліковано

Пароль від wi-fi залежить від моделі модему. В ZTE писався на коробці, в мене Huawei - майстри встановили паролем мій номер мобільного. Якщо помилився, прошу виправити.

Huawei у них... і кажись теж якийсь номер поставлений... але перепробували всі, що знали - ніц

і модем тепер ресетнутий, то вроді як треба наново налаштовувати

Опубліковано

Невже не можна було зразу так написати? Це ж не пароль до ОГО, і навіть не пароль до роутера, це пароль на Wi-Fi, який можна поміняти, підключившись кабелем до того ж таки роутера. Після ресету на роутері заводські настройки, які легко можна знайти в неті, знаючи модель

при ресеті модему, злітають і налаштування з"єднання. а оскільки там ще старе парольне з"єднання то треба буде налаштовувати і його. тому якщо достаменно не володієш ситуацією, то краще помовчати, "раднику".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...