Перейти до змісту

хочу замовити кухню

Shade

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім доброго дня... хотів поцікавитись у форумчан на рахунок кухонних меблів. можливо хтось десь нещодавно купував собі кухню і порадить у кого можна замовити. які нюанси враховувати при виборі кухні ітд.?

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тільки не варшавка, з власного кола знайомств, ті хто мав з базарниками-меблярами справи - кляли їх потім...

Опубліковано

Фірма "Комод". Досить якісно, не дешево - 050-378-16-97. На 2 поверсі в "Каравані" є представник (з ліфта на право і на право відразу). Ціна залежить від вибраної гарнітури, ДСП (колір, якість), оброблення, метражу і т.д.

Опубліковано

Знайомий брав безпосередньо на фабриці в Тернополі. Промоніторив ринок у Луцьку, врахував витрати на доставку з Тернополя - всеодно було вигідно.

Опубліковано

Моя кухня (вже якось писала про це на Борді). Якщо дозволяє ріст - зробіть нестандартну висоту. Висота моєї кухні 1м (дуже зручно) Мій ріст 164см))).

Буде бажання глянути вживу на висоту - в приват.

Опубліковано

Знайомий брав безпосередньо на фабриці в Тернополі. Промоніторив ринок у Луцьку, врахував витрати на доставку з Тернополя - всеодно було вигідно.

так в Луцьку є їх фірмовий магазин, чи там значно дороще?

Опубліковано

які нюанси враховувати при виборі кухні ітд.?

в більшості випадків краще замовляти в майстра, а не брати готову фабричну, бо в любому випадку доведеться "допилювати" її під себе. майстер, який вже набив на цьому руку одразу побачить різні нюанси, які треба буде врахувати. основні нюанси стосуються не стільки самого гарнітуру, а різних дрібниць, що стосується встановлення - розташування вентиляції, газових труб і довжина газового шланга, труб водопостачання, каналізації, лічильників на воду і на газ при їх наявності, рівності чи корявості стін, розташування вікон (і з ними бувають проблеми), достатньої кількості розеток (підключити витяжку, мікрохвильову піч, плита і духова шафа (сучасні в більшості підключаються до електромережі), холодильник, пралки і посудомиєчної машини і т.д. і т.п. - необхідне підкреслити))

Опубліковано

Мы довольны магазином Messidor, изготовляют на заказ, что душа пожелает, качество отличное, но цены соответственно, тоже не маленькие...Находятся на Соборности 38.

Опубліковано

так в Луцьку є їх фірмовий магазин, чи там значно дороще?

не знаю як давно той магазин у нас, можливо тоді ще не було.

можливо варто дочекатись передноворічних знижок в Епіцентрі (як правило, з 15 грудня) - як варіант...

Опубліковано

Магазин МебліЛуцьк в ТЦ Варшавський на першому поверсі. Фасади МДФ фарбовані, плівка, рамочні, натуральне дерево, ДСП кроно-Україна, Egger, Kastamonu, фурнітура провідних світових виробників(Linken, Hafele, Blum та ін.). Безкоштовні заміри та доставка по місту. При бажанні послуги професійного дизайнера, виконання проектів в 3D-max. 0958812059 Андрій.

Опубліковано

дякую на рахунок фабрики Тернопільської поцікавлюся , в месідорі дивився але трохи дорого..по варшавці вчора походив тулять все підряд...також в епіцентрі варіант надивився. але там наприклад послуги дизайнера 100 грн коштують на базарі безкоштовно і також встановлення в епіцентрі 12 % від суми кухні , варшавка 10% але якто кажуть " скупий платить двічі" можливо краще буде доплатити пару грн і в епіцентрі буде краще замовити... крім того почекаю мож як каже

vic4ever знижкі непогані там будуть

Опубліковано

я б звертався до перевірених людей. батьки свого часу звернулись на базарі до майстра "на авось" і попалились. "завтраками" довго їх кормили, та все ж зробили кухню. хоча, як не дивно, зробили добре (в плані якості)

Опубліковано

Сам намалював те що хотів... і замовив в Інтерремо... зробили розстрочку на 3 місяці (4 платежі) ... ціна повністю влаштувала... перед тим багато прозондував ...

Опубліковано

Недавно замовляли кухню, напроти 13 школи офіс, задоволені всім, прравда довелось 2 тижні чекати фасади, але нас про це попередили, зробили заміри, дали практичні поради як краще зробити, хлопці змонтували за півдня. Тел. 0992293569 Романа. Наша кухня виглядає так ( це ще в незакінченому варіанті, бо була за нами затримка, не було всієї вмонтованої техніки)

Р.С. А , і по ціні вийшло майже вдвічі дешевше як в Епіцентрі

post-4316-0-72499500-1386522497_thumb.jp

post-4316-0-92341300-1386522514_thumb.jp

Опубліковано

Весною цього року робили мені кухонні меблі під замовлення. Все виконано так як замовлялось. Залишаюсь задоволеним. Міша: О952487264. За створення проекту коштів не бере.

Опубліковано

Mala

а витяжка де?

і мийки не видно. дивно якось

Shade, загалом радив би для початку поритися в інтернеті і подивитись на кухні, що і як воно може бути, а потім прикинути свій варіант відповідно до розмірів приміщення, подумати де що має бути і куди буде ставитись те чи інше кухонне приладдя (хоча думаю і так ясно), але саме головне, як має відкриватись та чи інша приблуда, що і куди має підключатись, чи нічого не буде заважати. ну і головне обрати правильного майстра, який не тільки вміє клепати меблі, а і має певний естетичний смак, ну і знає значення слова "ергономіка" :_02:

Опубліковано

Oksana04, поясніть чим саме так зручно нестандартна висота, а саме метр, як на мене трошки забагато.

Не треба згинатися, щоб щось нарізати, зручно мити посуд, (похідне - більше місця для кухонних прибамбасів). Саме метр - це за бажанням (в мене це вийшло випадково) ))) Кума три тижні тому собі робила кухню - 95см. Стандарт (75) 85см
Опубліковано

Karabasbarabas,стандарт якраз таки вважається 80см не більше і не менше тому що газові плитки йдуть саме такої висоти а з комфорками й кришкою 85см.

Oksana04, дякую, зрозуміло, ну це вже кому як зручно і хто до яких розмірів звик. в мене вище не получиться бо плитка покладена саме під 80см. хоча думаю 90 було б в самий раз.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...