Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

оскільки Борда вмирає

Я думаю більшість+- активних звикли до неї, хіба в нас є луцькі аналоги? Якщо не дай Бог все пропаде, то куди йти?)) На фейсбук?

ПС. А грузяться сторінки мега довго в мене. Як і відправка повідомлення займає секунд 20.

Опубліковано
40 хвилин тому, Factory сказано:

ех, а раніше ходили у футболках лого борди і доступ в датагрупа був поямо з локалки :)

Всі грішили піратством :) Фотаком і Візор. І інші, з їхніми локалками і Хабами.

40 хвилин тому, Factory сказано:

тойво, я так розумію якщо щось то локалки місцевих провайдерів невийде, 

чи я помиляюсь?

Та немає сенсу мережу засирати.  Хоча, якщо купа людей перейде на ВОМ, то якусь файло-помийку в кілька десятків Тбайт в когось на лоджиї можна організувтаи. Хоча який в тому сенс?

7 хвилин тому, NeoN сказано:

Я думаю більшість+- активних звикли до неї, хіба в нас є луцькі аналоги?

Немає. і не було.

7 хвилин тому, NeoN сказано:

Якщо не дай Бог все пропаде, то куди йти?))

Скидатися баблом , щоб не пропало.

8 хвилин тому, NeoN сказано:

На фейсбук?

Був проєкт. Ніби. Група в ФБ. Мертвороджений проєкт.. Хоча в Луцьких Балачках купа бордівчан.

9 хвилин тому, NeoN сказано:

А грузяться сторінки мега довго в мене. Як і відправка повідомлення займає секунд 20.

Я напишу @t0rik-у. Перепитаю, чим можна допомогти.

• +1 2
Опубліковано
On 20.03.2022 at 12:38, Zheny@ сказано:

@serega-cool, що у вас там по торентам? Сильно зажато?  Бо Воля, яка в мене ще лишилася до кінця місяця, там 100мбіт, і качає на всі 11-12Мбайт/с!

Зараз маємо отаке

vom.PNG

Нічого у нас не зажимає, прошу звертатись у технічну підтримку: 0957381188

Опубліковано
31 хвилин тому, serega-cool сказано:

Нічого у нас не зажимає,

Я виключно про торенти.

поки що, в мене все в стадії тестування.

Опубліковано
В 21.03.2022 в 15:33, Zheny@ сказал:

Я виключно про торенти.

поки що, в мене все в стадії тестування.

І що натестував? От думаю чи є сенс з КС переходити, якість влаштовує, але ціни вже не дуже.

Опубліковано
2 годин тому, AnimaNoir сказано:

І що натестував? От думаю чи є сенс з КС переходити, якість влаштовує, але ціни вже не дуже.

Сам по собі інет стабільний.

Оптика - є оптика . Вчора на якийсь сервер натестував 700Мбіт/с. При тому, що в мене тариф 300міт :)

Проблеми швидкості торента ,пов'язані із тим, що блокують російські сервери. А той сегмент орсійський на 75%.

Ще не тестував онлайн ТВ типу на ТВ стік якийсь із онлайн IPTV сервісом .

• +1 1
Опубліковано
48 минут назад, Zheny@ сказал:

Оптика - є оптика . Вчора на якийсь сервер натестував 700Мбіт/с. При тому, що в мене тариф 300міт :)

Проблеми швидкості торента ,пов'язані із тим, що блокують російські сервери. А той сегмент орсійський на 75%.

Хм, пробував в друга на гігабіті з стіму качати, то більше 300-350mbps не розганялось, зміна серверу не допомагало.

Опубліковано
В 27.03.2022 в 11:38, Zheny@ сказал:

Атмєна, на КС та сама фігня. Ру сегмент видно всі прови ріжуть.

Опубліковано (змінено)
On 28.03.2022 at 19:20, AnimaNoir сказано:

Атмєна, на КС та сама фігня. Ру сегмент видно всі прови ріжуть.

всі відрізали русню

скоро зроблю комбо :)

Змінено користувачем Factory
  • +1 1
Опубліковано
15 минут назад, Factory сказал:

всі відрізали русню

скоро зроблю комбо :)

Я просто з 23 числа практично не сидів за компом, тому зря наїхав на Вом. Визнаю, був неправий.

Опубліковано
On 29.03.2022 at 20:24, AnimaNoir сказано:

Я просто з 23 числа практично не сидів за компом, тому зря наїхав на Вом. Визнаю, був неправий.

ти правий це найжадібніший провайдер

2222.jpg

• Ха-ха 1
Опубліковано

@westboiuu  От я читаю тему і бачу, що тобі одному так підгорає. Чого?

Я вже відмовився офіційно від Волі. І повністю перейшов на ВОМ. 

• +1 1
Опубліковано
57 минут назад, westboiuu сказал:

5555.jpg

Ну так  то часний сектор. Для багатоквартирних у них ціна без конкуренції. Чи вони мають оптику за дарма хз куди тягнути)

• +1 1
Опубліковано
24 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Це мій сусід, просто у нього жаба давить...

У 2008 році я брав кредит, щоб провести кабель на Дубнівську. Сам особисто був менеджером, техпідтримкою і монтажником. Сам же його і включав вдома. З мене люди гнали, бо кум возив тачанку в якій був кабель а я носив на плечі драбину.

Часи пройшли, створилася фірма, з'явилися робочі авто, йде розвиток.

Жаба, в своїй повній мірі відображається у цій людині, бо він кожен день бачить мене, і шось йому робиться... так Вадік?

• Ха-ха 2
Опубліковано

взагалі не розумію, за що срач стільки часу?по Луцьку ~ 250грн. за 100мбіт - стандартна ціна. Гігабіт - не всім потрібен, а якщо потрібен, то різниця між 100 і гігабітом - менше 100 гривень, це предмет для розмови? та ну нафіг...

Інша справа, якщо "кульгає" якість, тоді - мова зовсім не в грошах.

• +1 2
Опубліковано
4 годин тому, serega-cool сказано:

Це мій сусід, просто у нього жаба давить...

У 2008 році я брав кредит, щоб провести кабель на Дубнівську. Сам особисто був менеджером, техпідтримкою і монтажником. Сам же його і включав вдома. З мене люди гнали, бо кум возив тачанку в якій був кабель а я носив на плечі драбину.

Часи пройшли, створилася фірма, з'явилися робочі авто, йде розвиток.

Жаба, в своїй повній мірі відображається у цій людині, бо він кожен день бачить мене, і шось йому робиться... так Вадік?

ти став чмом яке за копійку вдавиться - чекаю коли ти мені ібало начистись як тут  заявляв поц

Опубліковано
5 годин тому, Zheny@ сказано:

позвони розкажу 

Опубліковано

в сторону цього пасажира не тількі я плюю а і вся його вулиця де він живе шо сірожа підписи прикріпити  хто харкнув

Опубліковано

@westboiuu  Я спілкувався з людьми, які користуються ВОМ-ом давно. Значно довше ніж я.

Там працював мій колега. Якого я переманив до себе , майже 1,5 роки тому:)

Так от  він мені  каже, що реально все якісно і правильно. Він бачив різних провайдерів, ці - грамотні.

Щодо якості, то у мене, поки що, претензій немає.  Монтажники навіть підмітали після себе, що  в коридорі, що в хаті, де дірку свердлили!

мій тариф - 300 мбіт. А це мій спідтест.

зображення.png

А тепер, тобі порада, як ІТ-шнику. Виключай проблеми у себе, щоб ти міг на 100% пред'являти хоча б щось своєму провайдеру.

Мені це нагадало цю тему.

якщо в тебе все ок на всі 1000%, тоді  хай майстер приходить і тестує.

Якщо тобі просто дорого, то  шукай іншого провайдера. Укртелеком теж дає оптику і Вест нет і ще хтось.

Я не бачу проблеми!

• +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, westboiuu сказано:

поясню !!!!

вом це баригі які не можуть скласти ціни  - і я не воюю з серожою просто заібало іхнє ставлення 

Всі баригі, Вадік, всі!

Я кайфував від Aitbites, але як його захопила Воля, фсьо... це став мрак. Ціни полізли вгору, якість донизу.

Перед тим був і Київстар - без танців з бубном не працював і досі мені надзвонюють щотижня = впарити послуги інтернета.

Датагруп був... теж... туго..

На роботі Уарент - літає все.

Опубліковано
46 минут назад, Zheny@ сказал:

Всі баригі, Вадік, всі!

Я кайфував від Aitbites, але як його захопила Воля, фсьо... це став мрак. Ціни полізли вгору, якість донизу.

Перед тим був і Київстар - без танців з бубном не працював і досі мені надзвонюють щотижня = впарити послуги інтернета.

На роботі Уарент - літає все.

Заради справедливості , у батьків кс вже років 10точно, ще коли білайн був і швидкість 128кб і локалка з берлогою ех, якість супер. А ціни, ціни у всіх полізли вгору, привик до 100мб за 100грн а зараз майже в 2.5 раи більше. Так і живем.

П.с еарбітс теж в серці, саме менше їботні з ним було

• +1 2
Опубліковано (змінено)
3 годин тому, Zheny@ сказано:

йопт, прям по одних і тих же граблях йшли :)

що поавда років 3-4назад заевели на дачу оптику, якби 

@Zheny@ не написав що він підключився то і не знав би що є можливість

на дачі свістло як вирубають то мені пофіг,  працюю собі далі бо упс рулить,

з датою аби світло блимнуло = півгодини немає інтернету, заміна пристрою - півгодини інтернету,

забув поповнити, оплатив, поки розчехлиться - півгодини....

київстар в мене аби тільки вечір так одразу ніби швидкість = 0

я в них навіть місяць не протримався, десь два чи три тижні :)

аірбайтс був лише один трабл, вигорів порт чи глюкнув, прийшли, перевірили мої слова, пішли перевтикнули, за весь час все чьотко, як тільки прийшла воля я сбрився на дататруп

в понеділок х2

оптика наше все, щеб для приватного сектора чуть набавили швидкість, але  добре хоч так, боюсь згадувати часи інтертелекома і гавнотраблів....

Змінено користувачем Factory
  • +1 1
Опубліковано
On 02.04.2022 at 17:10, westboiuu сказано:

поясню !!!!

вом це баригі які не можуть скласти ціни  - і я не воюю з серожою просто заібало іхнє ставлення 

Вадік, от побудуєш свою мережу, продавай хоч по 100 грн інтернет.

На разі полюбуйся цінами Укртелекома.

P.S. а що там Інфоком, ти завжди хизувався, що у них дешево?

Укртелеком.jpg

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...