Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
36 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Женя, не зовсім зрозуміла постановки задачі. Так тобі потрібен будь-який медіабокс який має HDMI і потягне 1080р контент ? Тоді до чого тут ті, хто користується чи ні ВОМ ? Чи ВОМ дає телебачення за якимось специфічним протоколом і плеєр для його декодування теж потрібен особливий ? Думаю навряд чи.

Якщо ж просто медіабокс, то ось можу віддати такий свій за 650 грн, налаштований, робочий, перевірений, тягне любе рябе, навіть 4к з адекватним бітрейтом. Не влаштує - без проблем заберу назад.

Воля, здається чи інші оператори, самі ставили приблуду для тєліка, заточену під потреби і канали.

Я усього лиш перепитав, як це відбувається на ВОМ.

Якщо вистачить лише стіка - то ок.

Опубліковано (змінено)
49 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Воля, здається чи інші оператори, самі ставили приблуду для тєліка, заточену під потреби і канали.

Я усього лиш перепитав, як це відбувається на ВОМ.

Якщо вистачить лише стіка - то ок.

Так, воля ставить зразу свою приблуду, через неї і інтернет і телебачення йде, оскільки у них підключення по телевізійному кабелю і інший протокол зв'язку. А вже до тої приблуди підключаєш звичайним єзернет кабелем свій роутер ну а тоді від нього все далі "по старінке".

Ну а звичайні інет провайдери, наскільки мені відомо, для свого телебачення дають тобі або файл плей-листа, або логін і пароль, ставиш будь-який IPTV плеєр, хоч на телевізор, хоч на медіабокс, в нього вбиваєш свої дані і дивишся.

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
Щойно, SergLutsk сказано:

Так, воля ставить зразу свою приблуду, через неї і інтернет і телебачення йде, оскільки у них підключення по телевізійному кабелю і інший протокол зв'язку. А вже до тої приблуди підключаєш звичайним єзернет кабелем свій роутер ну а тоді від нього все далі "по старінке".

Ну а звичайні інет провайдери намкільки мені відомо для свого телебачення дають тобі або файл плей-листа, або логін і пароль, ставиш будь-який IPTV плеєр, хоч на телевізор, хоч на медіабокс, в нього вбиваєш свої дані і дивишся.

Просто я тєліка не маю і не дивлюся. Є інет торент, ютуб і 27" монік. Фатає.

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Просто я тєліка не маю і не дивлюся. Є інет торент, ютуб і 27" монік. Фатає.

Ну я тєлік маю, але дивитись зараз ефір - це себе не любити, в депресію вскочиш за 10 хв. Тому торент-фільм-спати :D

Опубліковано

@serega-cool Привіт.

Як там просувається підключення мого будинку. Кажуть, що совали дроти хлопці.

Я вже хочу рекламувати сусідам якість :)

Опубліковано
On 28.01.2022 at 11:44, SergLutsk сказано:

оскільки у них підключення по телевізійному кабелю і інший протокол зв'язку.

Хм... Вже років напевно 5-7 як по тв кабелю не підключають.

Опубліковано
6 годин тому, Oli сказано:

Ну не знаю, 4 роки тому сидів на волі, все було через тв кабель. Може що і змінилося зараз, але 5-7 років тому точно був тв- кабель.

Опубліковано
12 годин тому, Oli сказано:

Та нууууу, може залежить від району/будинку, але мені минулого року пропонували підключити саме по тв-кабелю, а оскільки той протокол зв'язку має обмеження на віддачу, то я зразу уточняв чи не мають інших варіантів підключення. І мені відповіли що ні, або тв кабель або ніяк. Принаймні у моєму будинку. А десь інде може вже й проклали оптику.

Опубліковано
On 02.02.2022 at 14:13, westboiuu сказано:

вже 350гр за гіг для приватного сектора:g04:

Ну як для гіга то не так вже й дорого, ні ? Якщо в квартирах по 200 за сотку платим...

Опубліковано
2 годин тому, westboiuu сказано:

де вони монополісти ціну з куя крутять

Думаєш вони одні??

А як тобі 3500 грн за радіоезернет за 10мбіт реальних?  Київстар!

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Думаєш вони одні??

А як тобі 3500 грн за радіоезернет за 10мбіт реальних?  Київстар!

Там є ще Укртелеком

1912235789_.thumb.png.9a10f0d47d67b0229d2bfc3bb9f38b45.png

Опубліковано
4 годин тому, westboiuu сказано:

до чого доступ ?

де вони монополісти ціну з куя крутять

Монополісти, це коли взагалі ніякого інтернету немає окрім нашого. А так є Укртелеком за 390 грн, Київстар 4G, Водафон і так далі...

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, serega-cool сказано:

Там є ще Укртелеком

туди, де я хотів - не було (до останнього часу) інших провайдерів.

Єдиний кого знайшли (колись) - Київстар зі своїм радіво. Цінник отакий. І не відповідає ні ціні, ні якості.

благо знайшов!

тепер там оптика і 100Мбіт. Ідешевще втричі!

Опубліковано
5 годин тому, SergLutsk сказано:

Ну як для гіга то не так вже й дорого, ні ? Якщо в квартирах по 200 за сотку платим...

хто тобі мішає за 250гр в них гіг взяти а приватний сектор сука багаті і підключення нам було не за гривню і за гіг з нас 350 

Опубліковано
55 хвилин тому, westboiuu сказано:

скідаю скріншот іхнього гіга інтернет - думаю нетгеар 8500 роутер не найобує

гм..

ПК один?  ЧИ є ще тєлєкі, смарт, ноути в цей час в мережі?

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

гм..

ПК один?  ЧИ є ще тєлєкі, смарт, ноути в цей час в мережі?

це роутер сам пінгує з свого біоса з компа якщо запустити спідтест вом вом канєшно піздьош в іхню пользу десь 700 плюс мінус

Опубліковано (змінено)

звонив на підтримку довбайоб якійсь сказав радуйтесь шо це є в договорі ДО 1000 мегабіт

Змінено користувачем westboiuu
Опубліковано
1 година тому, westboiuu сказано:

хто тобі мішає за 250гр в них гіг взяти а приватний сектор сука багаті і підключення нам було не за гривню і за гіг з нас 350 

Зрозумій, завести в під'їзд оптику і розвести по LAN-у 8-10-25 квартир, то одне. Це на малій площі - багато абонентів. Окупиться швидше. Ризиків менше!

А притягнути по стовпам вуличним оптику для тебе одного, чи 2-х на всю кілометрову вулицю. І ризиків більше!  Бо паморок переб'є оптику коли буде щось собі везти в будинок, чи стовпа завалять.

Простий приклад. Мені в Турійську  сунули оптику за 10 000 грн . Для одної фірми.

Якби то було для приватного сектору - то навряд би сунули, або чекали ,поки збереться купка людей.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...