Перейти до змісту

Геморой, як лікувати?

Fala

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чоловіка замучив геморой. Постійно на роботі, робота сидяча, харчується неправільно, словом вже декілька років проблема. Лікуватися і піти до лікаря ніяк не хочу, мої вблагання марні тільки сваримося через це. А зараз зовсім сильно прикрутило, і біль , і дискомфорт... Порадьте будь ласка, як цьому можна зарадити? і чи є шанси покращити стан без лікаря?

Опубліковано

Fala,

Дивні ви, та дещо наївні люди, хвороба має прогресуючий характер, з"явилась, напевно не вчора, а ви надієтесь на чудо-сцілення з ніаткуда?

Достатньо відомий в нашій місцевості толковий лікар - Карабан, шукати - проктологія, лікарня в Боголюбах (кінцева 31 та 47 маршруток)

Опубліковано

Ага, согласен с

Tarzanych холодной водой мыться, но без фанатизма, чтобы простату не застудить(мне помогло на начальной стадии). А еще у родственника проблема такая запущенная, так делали маленькие шарики-свечки (жир внутренний +стрептоцид, кажется). Положить в морозилку, там хранить. Использовать не нагревая, сразу из морозилки. Помогло.

Опубліковано

Чоловіка замучив геморой.

— Лікарю, в одного мого приятеля є невеличка проблема...

— Та-а-ак... знімайте штани і показуйте Вашого приятеля і його проблему!

Опубліковано

Один мужик (лекарь) показывал как лечить. Надо на огороде найти огурец, откусить половинку, а вторую (та что с ботвой) не отрывая запхнуть в зад. Говорит что уже после одного такого сеанса, чувствуешь себя по-другому

Опубліковано

Fala,

Чоловіка замучив геморой.

не хочу флудити в темі як є питання можете написати в ПП дам консультацію, бо з даною проблемою мучився сам і вилікувався без хірургічного втручання...

P.S. Вважаю у будь якому випадку, консультація лікаря необхідна

Опубліковано

Батько лікується свічками Проктозан, вони йому дуже добре домогають. Знаю ще, що коли є такі проблеми, то важливо дотримуватися дієти і робити фізичні вправи обов*язково, бажано кожен день.

Опубліковано

Мити дупу холодною водою плюс всякі ванночки за народними рецептами

Наскільки я знаю, ванночки з настоєм дубової кори. В будь-якій аптеці можна купити. Правда пропорції не знаю. Ну і проктозан як вже було сказано, дієвий препарат.

Опубліковано

«Релиф» — свічки від гемороя. Вони на акулячому жиру, тому дорогуваті. Але якщо запустите проблему - доведеться лягати під ніж.

Опубліковано

Щодо дієти то повністью підтримую, вам будь-який проктолог скаже, що дієта це 70% успіху у лікуванні.

Опубліковано

Виключити, або хоть частково менше вживати сіль. Сіль сприяє зав'язуванн. вузликів. На ніч всічки з обліпихової олії. Головне не запускати, а бажано звернутися до лікаря.

Опубліковано

То якою має бути дієта? без жирних харчів?

Дієта має бути наповнена продуктами збагаченими клітковиною. Груші, злакові, овочі - особливо салад та морква, чорнослив, також раджу з нього ще робити узвар. Також дуже добре домогає буряк від запорів. Ну і звісно виключити усе солодке, мучне, гостре і алкоголь - взагалі не можна.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Тут лучше не заниматься само лечением а обратится к толковому специалисту. Сейчас существуют безоперационные методы лечения данного заболевания. Так что лучше не тянуть с этим а одни раз вылечить и забыть что это такое.

Опубліковано

Доречі, лікар Карабан приймає і в приватному кабінеті.

Лікування відбувається за давно визнаними європейськими технологіями, без операціїї.

Метод накладання кілець на геморойні шишки, коагуляція, і таке інше.

Лишаю номер контакту: 700834

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...