Перейти до змісту

все про економію палива

St@S_

Рекомендовані повідомлення

часто по включеному у фоні телевізорі на каналі "1 автомобільний" рекламують ось таку штуку

SuperFuelMax

як завжди все супер-пупер :), відгуки тільки позитивні, що само собою насторожує :_07:

ось офіційний сайт

я як зазвичай, скептично ставлюся до подібних "інновацій" :0151:

ні - я не збираюсь купувати її, і тим більше, не рекламую :0099:

хотілося б почути думку фізиків і якщо є такі - "користувачів" даного "девайсу" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю краще заправити авто на 590 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж цікавлять відгуки людей, які реально користувалися, а не рекламні пости.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То вже боян з бородою:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

передсвяткове нагібалово

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть, якщо трохи подумати та тільки факти:

- идеальне паливо це суміш повітря та бензину у пропорції 14,7:1

- якщо поставити цей магніт на паливохід (на трубу не металеву), то що робити з повітрям, якого в 15 раз більше.

Як на мене за такі кошти краще промити форсунки, дросельний вузол, зробити діагностику свічкам (зазор), ВВ проводам (опір, обрив), перевірити модуль запалення (катушка) на міжвиткове закорочення (пробій), перевірити паливний насос та регулятор тиску, зарядити аккумулятор та купити силікон-спрей, яким змазати всі ущільнювачі (двері, багажник, капот) щоб на морозі не примерзали та відкривалися без проблем зранку..

Якщо все працює правильно і чітко, економії не буде, буде практично паспортні витрати пального, при інших умовах - перерозхід.

П.С. Я колись бачив у продажі спецсітку в карбюратор, в інструкції було написано, що при встановлені цієї сітки, швидкіть автомобіля при певних оборотах буде вищою. Це як? Купували і встановлювали, перекриваючі впуск повітря, чим збагачували суміш і ефект протилежний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читав що ставлять якісь "озонатори" які збагачують паливну суміш киснем, це у свою чергу підвищує ККД двигуна, потім роблять менше споживання палива а потужність і динаміка залишається та ж, а жере менше.

Так як не маю власного авто, то я сильно у ці справи не заглиблювався, але якась логіка по моєму тут є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брєд починається звідси:

формируют молекулярные группы - "сгустки молекул"

Які нафіг згустки, паливо цілком складається з молекул, які знаходяться в постійному Броунівському русі, інтенсивність якого залежить від температури, якось так.

магнитно-частотный резонанс, генерируемый устройством, рассеивает образовавшиеся "сгустки" на более мелкие составляющие

Це як? Згустки розбиває на мікрозгустки? :_07:

при этом переводит молекулы углеводорода из их обычного пара-состояния к более высокому орто-состоянию возбуждения (более возбужденное спин-состояние молекул значительно увеличивает их реактивность, что позволяет притягивать дополнительный кислород

А шо таке оце "болєє возбуждьонноє спін-состояніє молєкул"? Тут на форумі з фізиків не я один, може розжуйте хто, а то я поганенько пам"ятаю молекулярку. І про "рєактівность, яка пазваляєт прітягівать дапалнітєльний кісларод".

А про ізобрєтатєля Робєрта Кєйна, афтора цієї байди перші сторінки англо та російськомовного гугля мовчать :0166: .

Далі думайте самі.

З.І. Може хтось схоче підкинути мені 590 грн, а я спробую чарівним чином збільшити внутрішню енергію молекули бензину в його баці, звертайтесь в приват :)

З.З.І. Імхо, тему з таким топстартом - або в гумор, або у флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виробники витрачають мільйони баксів, роками вдосконалюють ДВЗ, залучають кращі науково-інженерні ресурси, а тут ррраз і шайтан коробка творить чудеса.

Сміхота, їй бо...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найефективніша економія палива, то вдосконалити свій стиль водіння. Працює реально і безоплатно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тій же рекламі один "користувач" девайса каже, що в нього на швидкості 90 км зменшились обороти двигуна.

О ЧУДО ТЕХНІКИ, воно певно ще й передаточні числа трансмісії та коробки змінює! Ге-ге-ге!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив економні платинові свічки, які економлять 25% палива, силіконові проводи (5-10%), магнітний паливний фільтр (30%) колеса, які економлять 30%, особливу проставку для економії ще 30%. Тільки від'їхав від заправки, як бензин з бака став виливатися назовні ... :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це з тієї ж опери що пластмасові пірамідки продавали раніше для лікування всіх хвороб, щоб вода ставала цілющою і все таке... просто народ шукає халяву, а тут і хитрожопі котрі на наївних баранах заробляють.

Гасати не треба і тахометр не перехиляти занадто от Вам і основна економія. Для прикладу, можете навіть у топгір заглянути як там по факту каталися на різних машинах різними стилями їзди і дійшли до висновку - не спіши і будеш берегти гаманець та пальне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

нова фішка :_07:

http://ecofuel.me/?t...be23ec276b6af70

все геніальне просто! :_07:

принцип дії

Fuel Shark оснащен электролитическим конденсатором, который подключается к основной электрической схеме автомобиля через прикуриватель. Fuel Shark действует как маленькая батарея, которая помогает электрической системе Вашего автомобиля работать лучше и эффективнее. Конденсатор заряжается и выпускает электричество в том случае, когда идет большая нагрузка на генератор автомобиля. Вместо аккумулятора, вынужденного работать в эти моменты сверхурочно, Fuel Shark компенсирует недостающее напряжение для таких устройств как фары, дворники, магнитола, кондиционер, навигатор и т.д. Снимая дополнительную нагрузку с генератора и аккумулятора, данное устройство возмещает недостающее напряжение в цепи

7wrz9tW.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив економні платинові свічки, які економлять 25% палива, силіконові проводи (5-10%), магнітний паливний фільтр (30%) колеса, які економлять 30%, особливу проставку для економії ще 30%. Тільки від'їхав від заправки, як бензин з бака став виливатися назовні ... :_09:

тут багато роботи.

А нова фішка

тут простіше - поставити розгалужувач прикурювача

і при ввімкнених 5 шт - двигун не споживає палива, а при 6 шт - 20% палива прибуток, при 7 40%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...