Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

активісти з лідавської запрошують підійти на 13 00 з білими хустинками вимазаними в колір крові і зробити ходу від лідавської до юванту.

всі небайдужі пидтримайте нас

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Івано-Франківськ, Львів вже заявили про невиконання нових законів. Тернопіль має прийняти це рішення сьогодні. Вінниця - 10 тисяч людей в центрі. Невже Луцьк таке ригівське болото?

Опубліковано

Невже Луцьк таке ригівське болото?

теж це питання турбує

чи були якись звернення від громадкості, пікети?

депутати взагалі щось коментують?

поки що тільки пук: "Луцький міський голова Микола Романюк закликає Президента України Віктора Януковича - скасувати закони, прийняті 16 січня 2014 року."

http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/sogodni-u-lucku-den-zhaloby

Опубліковано

активісти з лідавської запрошують підійти на 13 00 з білими хустинками вимазаними в колір крові і зробити ходу від лідавської до юванту. всі небайдужі пидтримайте нас

Роздрукувати листівки та роздати на базарах.

Опубліковано

Невже Луцьк таке ригівське болото?

В Центре сейчас, на Театральном, стоят Шиба и три женщины.

Остальные лупят по клавишам и вопиют: "Доколе!!!"

Не спрашивайте, что сделано в Луцке. Делайте сами. Или вам нужен Лидер непременно?

Опубліковано

Бачив в новинах - лідери опозиції закликали сьогодні з 12:00 до 13:00 пікетувати всі ОДА, в Луцьку щось таке планується?

Опубліковано

Дуже мало інформації, люди дійсно непоінформовані.

Зранку, коли повертався з чергування біля ВВ, один мій знайомий сказав, що взагалі дізнався про все це від нас, коли зайшов на роботу і ми запропонували приєднатись до нічної варти.

А в іншому цілком погоджуюсь. Всі чогось чекають, а ще більше - герої тільки перед телевізором, а щоб вийти і щось зробити в Луцьку, чимось допомогти - о, ні-ні, це не до нас. Про поїздку на Київ взагалі не йдеться.

Опубліковано

Організовуємося і починаємо діяти на місцях - таким чином ми підтримаємо Київ. Перестаємо бути байдужими і пасивними. Правда за нами !

Опубліковано

original-1.jpg,

В Україні оголосили попереджувальний страйк.

Початок 23 січня о 12:00, - йдеться в повідомленнях, які публікують в соцмережах.

"Облиште роботу на годину чи на півгодини, виходьте на вулиці, йдіть до своїх міських чи районних адміністрацій,- щоби висловити свій мирний супротив цій владі, щоб показати, що нас багато", - йдеться в повідомленні.

Опубліковано

На 12.30 до частини ВВ, звідки о 13.00 запланована хода. Щодо інших заходів в мене інформації немає.

Але розпорошувати сили теж не є добре, тому треба визначитись.

Опубліковано

Нічого поганого в цьому не бачу. Явище має бути всеохоплюючим, люди непроінформовані. Було б добре організувати групи по мікрорайонах і скандувати гасла по дворах. Я би підтримала на 33-му.

Нічого поганого в цьому не бачу. Явище має бути всеохоплюючим, люди непроінформовані. Було б добре організувати групи по мікрорайонах і скандувати гасла по дворах. Я би підтримала на 33-му.

Опубліковано

последние деньки разгуляться коллаборационистам и сочувствующим )

Я человек спокойный, но уже хочется, чтобы тебя нашли крепкие бордовчане да яйца бы защемили

не желайте людям того, чего не хотели бы своим детям....

или вы мама велосипеда?

кстати, можете просто спросить где я живу

Опубліковано

Тільки повернувся з Лідавської, плюс ще в пробці постояв.

Ніби пішли до ОДА. Є точніша інформація?

Бо в разі чого треба приєднуватись та підтримати.

Опубліковано

Я человек спокойный, но уже хочется, чтобы тебя нашли крепкие бордовчане да яйца бы защемили

или вы мама велосипеда?

Мытищи!!??

Опубліковано

или вы мама велосипеда?

Вот, я и говорю, что обычно мне это не свойственно, и людям я плохого не желаю.

А ваш адрес мне ни к чему, за ваши яйца держаться я, лично, не собираюсь, поскольку это уже будет совсем другая история.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...