Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну гарно "Братство" працює, бере тим, що давить на національні почуття. Насправді, пам’ятник Леніну не потрібен Києву, це ж ясно. І на цьому робиться вже провокація, як я зрозумів. Потім Корчинський напише, що не змогли звалити Леніна завдяки опозиції.

Опубліковано

Звиняйте, навантаження на борду пікове.

Нічого зробити не можу.

Революція!

була стаття про сьогоднішнє ПІКОВЕ навантажння на всіх форумах і сайтах із новинами...

У Київ стягують внутрішні війська - джерела

До Києва із Харкова везуть 40 автобусів курсантів внутрішніх військ.

Про це ЛІГАБізнесІнформ стало відомо від джерела в Міністерстві внутрішніх справ.

Джерело повідомило, що всього до Києва виїжджають близько 40 автобусів із курсантами старших курсів.

Крім того, джерело в херсонських внутрішніх військах повідомило, що за тривогою всіх підняли й у терміновому порядку везуть на Київ.

Irina Bicheva Pashaeva з посиланням на джерела повідомила у Facebook: "У Межигір’ї стоять БТРи натягнуті "їжаки" на дорогах і взагалі підготовка до війни".

Опубліковано

Thorgalll, Соц.сети подарили нам новый шаблон поведения. Вижу –> тычу в кнопку "поделиться". Если раньше надо было скопировать ссылку, куда–то ее вставить и был шанс что информация успеет как–то пройти через мозг, то сейчас кнопку "поделится" надо нажать первым. Кто первый зашарит "сенсацию", у того все плюсы, лайки и признание. Картинка для размышления.

1385897766-8275631675531d3670b477470bca36d5.jpg

Опубліковано

Давайте я напишу свою думку.

Хто має реальну силу зараз? Парламентська опозиція. В них є гроші, організаційні структури, які працюють, перевірені взаємозв’язки між собою, зрештою, досвід з часів Помаранчевої.

Що є в радикальніших? Тільки запал. Там же Корчинський не виступив з планом дій. Він просто розпалює і потім критикує. Навіть захоплять одну будівлю, далі планів нема. Хто буде крайнім? Звичайні хлопці, які поведуться на заклики. Їх сфотографують і потім повісять на них справи.

В опозиції вже є штаб і певний план. І Тягнибок, коли був на Банковій, сказав - "Ти будеш брати на себе відповідальність? Ні. Я беру на себе відповідальність, як в армії".

Тому зараз Тягнибок, Яценюк і Кличко крайні за все. І треба діяти за їхнім планом. Відставку Януковича ніхто не відміняв, розходитися ніхто не кликав - тому зараз нема підстав говорити про якусь зраду. Зараз має бути сильна і зрозуміла організація протесту, це може зробити тільки ця опозиція, яка вже є. Нема інших лідерів. Тому або зараз виходимо з цими, або чекаємо якихось інших.

Опубліковано

Але треба врахувати, що люди довго не протягнуть! завтра дощі в Києві, в вівторок мороз. Тому час проти нас! треба Щось швидко і радикально мудрувати.

Опубліковано

Шановні майданівці, гасла гаслами, але потрібні конкретні сплановані дії і цілі. А їх я, на жаль, не чую.

Якщо стоїть питання про імпічмент президента, на що я щиро надіюсь, бо це влучна нагода, то конституційний розвиток є для мене не результативний.

Хто мені сьогодні на майдані казав, що виконання обов'язків президента у разі відставки покладається на спікера?

Перечитайте ще раз Конституцію

Стаття 112. У разі дострокового припинення повноважень Президента України відповідно до статей 108, 109, 110, 111 цієї Конституції виконання обов'язків Президента України на період до обрання і вступу на пост нового Президента України покладається на Прем'єр-міністра України.

Тому, треба думати про інші шляхи.

Які плани на завтра конкретно в Луцьку? 9.00 майдан з походом на Київську для відставки губернатора? А далі що?

Опубліковано

Якуновича мабуть занесуть в книгу рекордів України - як люду, яка змогла зібрати проти себе два Майдани

Опубліковано

Завтра буде вирішальна схватка в парламенті. Цікаво чи буде трансляція

більш за все що завтрашній день в парламенті скінчиться блокуванням трибуни... і то на довго...

Опубліковано

Тому, треба думати про інші шляхи. Які плани на завтра конкретно в Луцьку? 9.00 майдан з походом на Київську для відставки губернатора? А далі що?

Є "двойка" - у челюсть і потім у верхню частину голови. У кікбоксерів може бути трійка - те саме плюс дії ногами. Не можна зразу так "взять і свєргнуть" - треба в голову, потім по корпусу.... відступити і знову в голову... або по корпусу.
Опубліковано

Які плани на завтра конкретно в Луцьку? 9.00 майдан з походом на Київську для відставки губернатора? А далі що?

Далі, як на мене, чогось суттєвого в Луцьку робити нема що. Далі тримати плацдарм і відправляти всіх, кого можна, на Київ

Завтра буде вєсєлуха на місцевих рівнях: місцеві ради на сході та півдні будуть дружньо підтримувати курс Президента і обурюватися провокаціями

Опубліковано

laska, Яценюк заявив, що основна мета — перевибори Президента та Верховної Ради. А перший крок на завтра — відставка уряду.

Опубліковано

Рибак кличе опозицію на круглий стіл: Влада "не буде підтримувати" побиття

Голова Верховної Ради Володимир Рибак ініціює проведення круглого столу за участю представників влади й опозиції для обговоренні ситуації в країні 2 грудня.

Про це він розповів у ефірі телеканалу "Інтер", повідомляють "Українські новини".

"Завтра такий круглий стіл відбудеться, й у всіх представників процесу буде можливість висловити свої думки", - сказав спікер.

Рибак зазначив, що як голова парламенту організує такий круглий стіл.

Опубліковано

Арсеній Яценюк

Прохання поширити!

Закликаємо учасників Майдану зібратися у понеділок о 8-й ранку, щоб разом вимагати відставки Кабінету Міністрів. Завтра буде наша перша спільна політична вимога - резолюція недовіри уряду!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...