Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А тим часом в Піднебесній:

57dbdbb1f26a02c397a6e4e33df41c17.jpg

Президент Украины Виктор Янукович прибыл в Китайскую Народную Республику с государственным визитом, который начался в городе Сиань (провинция Шэньси). Главу Украинского государства встречали в аэропорту представители правительств КНР и Украины в 23:00 по местному времени, собщает пресс-служба президента.

Зустрічають нашого Лівєра якісь кловуни в якомусь Мухосранську. Повертайся додому, овоч! Тебе тут чекають!

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні офіційні особи МВС підтвердили, що з АРК переміщується спецпідрозділ ВВ "Тигр" та війська ВВ з "контрактників" та "срочніків".

Краще ВВ ніж Беркут. В них інші методи роботи, знайомий який служив у ВВ у Києві під час помаранчевої революції розповідав багато цікавого. У всякому випадку я не пригадую фактів агресії ВВ під час протестів. Швидше за все вони замінять втомлених беркутівців на охороні АП, Межигір'я і всяких інших адмінбудівель. Зрештою у ВВшніків більш вірогідно що може бути зброя з собою, до таких ушльопки з цепами вже не "пригатиме".

Опубліковано

http://www.youtube.com/watch?v=VDay5ckO0JA

Щось в цьому є... Йшов я сьогодн із роботи і бачив декілька машин з людьми ,які висовувались у вікна і волали на всю вулицю матюками про то шо влада гівно і т.п. Ідеологічно то воно так, а от реалізація... ну не надихає таке... скоріше навпаки... і то прикро. Прикро, шо п"яне бидло хєрить то, заради чого нормальні люди проливали кров... Ну не хочеться мені нічого відповідати на їхнє "слава Україні, а хт оне з нами той далбаіоб і всє кто нє на майданє підараси...." І то ж не поодинокі випадки... без вотки воно дома сидить, а під градусом уже поцрєот... еххх.

Опубліковано

Зрештою у ВВшніків більш вірогідно що може бути зброя з собою, до таких ушльопки з цепами вже не "пригатиме".

Принаймні, офіційно повідомили, що з'єднання з АРК їдуть без вогнепальної зброї.
Опубліковано

От я читаю коменти і бачу дві позиції. На форумі в інтернетах - всі такі круті-мегакруті Д'Артаньяни, дай в руки кулемет, розстріляли би Яника, весь уряд і пів Донбасу в придачу. А як тільки йти на мітинг, то відразу - "ніяких протиправних дій, кулачками не махати, мєнтів не ображати, поводитися толерантно. А той, хто замахнеться на мєнта - поганий тітушка і провокатор, фу його, фу". Хлопці вам самим не смішно?

Та вам ще треба низько вклонитися перед братками Корчинського, бо вони мають яйця дати здачі беркуту і поїхати на них бульдозером.

Опубліковано

Хто друг провокатора Корчинського?

Принаймні він один з небагатьох розуміє, що таке дійсно "Революція". А для того стада на чолі з трійцею опозиціонерів, що ходить від кабміну до Верховной Ради і назад, це не більше ніж черговий лозунг. Кричіть, танцюйте далі, адже саме так робилися всі революції в історії.

Опубліковано

От я читаю коменти і бачу дві позиції. На форумі в інтернетах - всі такі круті-мегакруті Д'Артаньяни, дай в руки кулемет, розстріляли би Яника, весь уряд і пів Донбасу в придачу. А як тільки йти на мітинг, то відразу - "ніяких протиправних дій, кулачками не махати, мєнтів не ображати, поводитися толерантно. А той, хто замахнеться на мєнта - поганий тітушка і провокатор, фу його, фу". Хлопці вам самим не смішно?

Та вам ще треба низько вклонитися перед братками Корчинського, бо вони мають яйця дати здачі беркуту і поїхати на них бульдозером.

Ви вважаєте, шановний, підставити людські голови під беркутівську гуму це круто?

Опубліковано
що більшість людей, в тому числі і тих, що на майдані, надіється, що за них хтось щось буде робити

лідер озвучує цілі і напрямок руху, в натовпі нічого не вирішиш і не сплануєш

народ готовий робити, але от що робити для досягнення цілі вирішити, дивлячись на кордон беркута, якось важкувато.

а 20тис бандюків видать сидять там само де і витязі з росії

по обличчах лідерів опозиції видно було, що вони не очікували такого відклику народу і явно сциканули, а виявляєця то такий хитрий план :)

всі троє не можуть вирішити хто з них "гарніший", відповідно нема чіткої позиції, нема плану, в перший день люди на пряму питали "що робити?", відповиді так і не було :(

План на сьогодні: блокуємо держустанови - навіщо? які цілі? Спочатку заявляти про розпуск кабміну, а потім імпічмент президенту, і після цього просити президента своїм наказом той же кабмін розпустити...

Опубліковано

RePlay, є бажання повоювати - вибери закуток України подалі від мітингуючих і розбий головою шолом з екіпіовки будь-якого спецзагону нашої держави.

Я вже вище писав - при наказі і певній психологічній підготовці Беркут і прильнувші зметуть всіх мітингуючих з вулиць за декілька годин.

Опубліковано

Ви вважаєте, шановний, підставити людські голови під беркутівську гуму це круто?

Я вважаю, що не боятися дати відсіч Беркуту - це круто. І тільки молодчики Корчинсього на це спромоглися. Всі інші тікали, той же Аронець, стояв за півкілометра, а втікав самий перший.

План на сьогодні: блокуємо держустанови - навіщо? які цілі? Спочатку заявляти про розпуск кабміну, а потім імпічмент президенту, і після цього просити президента своїм наказом той же кабмін розпустити...

От і я про те саме. Який смисл тупо стояти? Яка кінцева ціль?

RePlay, є бажання повоювати - вибери закуток України подалі від мітингуючих і розбий головою шолом з екіпіовки будь-якого спецзагону нашої держави.

Один нічого зробить, треба юрбою. Наприклад, як в Бразилії нещодавно було.

Опубліковано

Принаймні він один з небагатьох розуміє, що таке дійсно "Революція".

що він розуміє ? атакували срочників без щитів... біля порожнього будинку... підставили купу журналістів і простих людей... нафіга ? це план революції такий ? то треба було сарай якийсь захопити на окраїні міста - результат той же.

розумію вашу позицію і не розумію майдани, але не пишіть таку срань

Опубліковано
Я вважаю, що не боятися дати відсіч Беркуту - це круто

ти не в відеоігри граєш, тут зберегти і повернутись неможна.

Опубліковано

що він розуміє ? атакували срочників без щитів... біля порожнього будинку... підставили купу журналістів і простих людей... нафіга ? це план революції такий ?

А розуміє те, що революції робляться не словами і концертами групи "ТіК", а більш радикальними методами. І ті хлопці показали, що якщо мєнти бють людей, то і люди можуть дати відсіч.

Опубліковано

Пшонка: захоплення адмінбудівель та штурм Банкової – це не мирні акції

мені от цікаво, навіщо влада дражнить народ?

Опубліковано

ти не в відеоігри граєш, тут зберегти і повернутись неможна.

Згідний. Але який смисл тоді тут на форумі розпинатися, який Яник лох, постити різні картинки, поливати гівном все, що можна? Щоб потім прийти на мітинг і помичати "хто не скаче, той москаль"? Щоб потім запостити в інтернетах, які ми круті, бо ми постояли під облрадою, тепер все точно буде по-нашому?

Опубліковано
А розуміє те, що революції робляться не словами і концертами групи "ТіК", а більш радикальними методами.

революція 2004, абсолютно мирна, зміна владу в країні. мало?

Опубліковано

Vasyl Malyk _ 04.12.2013 00:41

Пропоную всім депутатам від опозиції скласти мандати - точно будуть дострокові вибори до ВР. Народ обере парламент, сформується "пронародна" більшість, прийме закони про імпічмент та інші, які необхідні НАРОДУ! Ми всі зрозуміємо цей крок!!! Зрозуміє вся Україна!!! Це найреальніший шанс щось швидко та МИРНО зробити. Мені здається, що інший мирний шлях важко знайти у реальних умовах різношерстної опозиції.

Потрібно дану схему озвучити на сцені перед народом, який захищає зараз Україну! Озвучити на весь Майдан, на всю Україні та весь світ, що є чесні народні обранці, які не бояться втратити мандат за інтереси НАРОДУ, який їх вибирав!

Опубліковано

Пшонка: захоплення адмінбудівель та штурм Банкової – це не мирні акції

мені от цікаво, навіщо влада дражнить народ?

Щоб справокувати
Опубліковано
Але який смисл тоді тут на форумі розпинатися, який Яник лох, постити різні картинки, поливати гівном все, що можна?

сенс - висловити свою думку і ставлення до влади, плюралізм - одна з визначних ознак демократії

зараз не 2004

я привів 2004 як одну з мирних революцій, зараз ситуація інша, нетреба виривати фрази з контексту

доречі, а відмови від мандатів опозиції вистачить для розпуску ВР?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...