Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!


kudrom

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Мустафа Наєм:

"Они ничего не поняли...

Первое. Сергей Левочкин. Глава администрации президента написал заявление об отставке, но (!) не ушел. Он по-прежнему продолжает исполнять свои обязанности, ожидая, когда президент подпишет его заявление. Иными словами, Сергей Левочкин по-прежнему остается в системе государственной власти и несет ответственность за все происходящее.

Второе. Виталий Захарченко. Виктор Янукович осудил "действия, которые привели к силовому противостоянию" вчера во время разгона #Євромайдана, но (!) не отправил в отставку главного виновника вчерашних событий - министра внутренних дел Виталия Захарченка. Иными словами, президент по-прежнему одобряет действия господина Захарченко на посту министра. В том числе действия его подчиненных, с животной жестокостью разогнавших мирную демонстрацию.

Вывод. Виктор Янукович и его команда не видят ничего экстраординарного в зверском избиении людей. Все заявления и действия власти на данный момент - это лишь публичные акты с целью избежать ответственности и отвести от себя гнев тысячи людей, стоящих сегодня на площадях страны. По сути, это всего лишь антикризисные меры по спасению имиджа, а не реакция на вчерашний маразм...."

Посол Украины в Канаде Наталья Голуб сложила свои полномочия.

На официальной странице Посольства в Facebook свое решение она объяснила так: "С сегодняшнего дня я не считаю себя государственным служащим Украины. Я благодарю всех своих коллег дипломатам, с которыми имела честь работать с апреля 1997 года и желаю им мужества и высокой внутренней мотивации и в дальнейшем достойно защищать интересы нашей Родины. С сегодняшнего дня я сознательно возвращаюсь к статусу простой гражданки Украины, чему безмерно рада".

Все новости: http://news.meta.ua/cluster:33194597-Posol-Ukrainy-v-Kanade-ushla-v-otstavku/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, випередив. Це фото явно не теперішніх подій, та й взагалі підозрюю теплої пори, очевидно Дня Незалежності (фонтан, святкове освітлення, зелені дерева).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вывод. Виктор Янукович и его команда не видят ничего экстраординарного в зверском избиении людей. Все заявления и действия власти на данный момент - это лишь публичные акты с целью избежать ответственности и отвести от себя гнев тысячи людей, стоящих сегодня на площадях страны. По сути, это всего лишь антикризисные меры по спасению имиджа, а не реакция на вчерашний маразм.

Не правильний висновок. ПРавильний такий - йому немає кого поставити замість Льовочкіна і Захарченка.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але вже ніщо не спасе зечару, показав свою слабкість та нездатність керувати ситуацією.Якщо він цього не знав, то що він може? Акєла промахнувся!

Акєла промахнувся тоді, коли вернув собі Кучмині повноваження. Вся відповідальність за створену владну піраміду лежить виключно на Януковичу. ВІН ЄДИНИЙ ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ЗА ТЕ ЩО ЗАРАЗ ВІДБУВАЄТЬСЯ В ДЕРЖАВІ!!!

ТІЛЬКИ ІМПІЧМЕНТ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://podrobnosti.ua/videoarchive/2013/11/30/6787.html - це новини на Інтері. Так, так, на Інтері. Фірташ кидає Януковича?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акєла промахнувся!

Не потрібно зрівнювати цей кусок гівна з Акеллою!

Приїхали в Київ, зараз ночувати, набиратися сил. Завтра важливий і важкий день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребуси любите? Розгадуйте:

proxy.jpg?t=HBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG93L2xhcmdlL2RuNWtnNi5qcGcUwAcUzgUAFgASAA&s=b9tm_YO1r9jsn4UoC3BYwgLTj2tZJRIeblNCbur1WAo

І знову Йолка)) #євромайдан прямо зараз

https://twitter.com/...876654880178178

BaV8bKoCMAAlvkm.jpg

Есть и антипутинские лозунги #євромайдан #euromaidan

BaU_6S0IEAAN8jD.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

делаю ремонт в комнате дочери а в душе волки воют

включил арию на всю катушку - и на одной песне все кинул и сел (имя тебе патриот)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДУЖЕ-ДУЖЕ ВАЖЛИВО!

Пишу капслоком, але перечитайте! Тут вже все пояснено. І я тепер розумію, що відбулося, коли на Євромайдані відбувалась "дискотека". Така от ГРА!

http://www.theinsider.com.ua/politics/529a55fbd25dc/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

westboiuu, Прослухати не міг, то знайшов слова:

Текст песни Ария - Патриот

Духи далеких гор

Мчатся во весь опор,

В огне твой край

Молятся на Восток,

Режут людей, как скот,

И рвутся в рай

А у нас за душой -

Небес простор

И вечный спор -

Кто чужой, а кто свой

Каждый из нас - мишень,

Прячься, не прячься в тень -

Везде найдут,

В спину стреляют здесь,

Продано все, что есть,

Свои сдают!

Веру предков сожгли,

Но тень ее -

Среди лесов

Слушай голос земли

Имя тебе - Патриот,

Кто не помнит корней, не поймет

В сердце огонь не погас,

Кто не с нами, тот против нас!

Выход у нас один -

Выстрел и в сердце - клин,

Прикрой меня!

Мертвым оставь покой,

Действуй, пока живой -

Идет война

Кровь течет по камням,

Забудь про все,

Иди вперед,

Слушай голос огня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Києву потрібні люди. На стеллі на Майдані висів маленький плакатик з написом:"хто як не ти". Навіть не думайте типу:"Та там буде багато людей, нащо їхати?" Цього року на Майдані було мало людей і чим воно закінчилось? Спротив кожного з вас в сумі перетворюється в спротив цілого народу, нації. Ось так і формується Європа в країні. Не від сміття, мусорників і плювків на асфальт, а через усвідомлення себе частиною великого і міцного народу, який має владу над владою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://podrobnosti.u...11/30/6787.html - це новини на Інтері. Так, так, на Інтері. Фірташ кидає Януковича?

в понеділок чітко буде видно хто того Янека дійсно кидає..., а хто тільки бла-бла-бла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМНО, опозицію дуже напрягає аполітичність майданів - якщо раніше політичні сили користувались натовпом, то зараз натовп намагаєця використати їх як щит і захист. Таке положення політикам не довподоби, от вони і незнають що далі робити...

Доречі, ранішня акція справді схожа на провокацію, от тільки хто так тонко протягнув її мимо Банкової.

ІМНО, треба бути просто політичним самовбивцею, щоб розігнати силою майдан який і так би розійшовся за 2-3 дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юля сильный политик и я ее уважаю

да действительно сейчас она могла бы поднять народ

на счет вчерашнего дня

рано говорить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почалась дуже серйозна гра. Ніхто не знає, чим закінчиться. Все пішло не за спланованими сценаріями. Зараз на вулицях мають бути мільйони. Ні Яник, ні опозиція не знають, що робити. Читайте лінк від "Інсайдера".

Коротко, кому не хочеться вникати:

1. Безпартійний євромайдан організовано Льовочкіним (пильне око Фірташа бачимо позаду) - є вже багато підтверджень, серед яких прихід його дружини туди, прихід голови КМДА Попова, пункти обігріву МНС, підключення апаратури - все було безпроблемно.

2. Фірташ приготувався створити нову політичну силу. Роль, яку йому виділив Янукович, його не влаштовує і може злякався руки Росії. Тому під шумок багатотисячного мітингу в неділю в колектив організаторів першого протесту, який почався з повідомлення Мустафи Найєма, були заслані "потрібні люди". Вони мали зробити гарний двіж на Майдані, зарісуватися і потім утворювати з цих людей нову політсилу, вже з розкруткою "незалежних євроінтеграторів". Дуже хотілося б побачити поіменний список.

3. Євромітинг аполітичний далі планували просто тихенько розпустити. І готуватися до євроінтеграції на березень 2014 року

4. Янукович, можливо, мав підписати "намір про наміри", але чомусь передумав. Він дуже чутливий до образ, а європолітики його прийняли дуже жорстко. Можливо, ще був якийсь аргумент від Путіна додатковий.

5. "Аполітичний" євромайдан не знав, як реагувати на повну відмову. Вони ж готувалися до меморандуму про 2014-й.

6. Об’єднання з опозицією не входило в плани євромайдану - тому вийшла дуже серйозна непонятка, коли опозиція привезла апаратуру, мабуть, тому і появився Беркут.

7. Опозиція також не мала плану дій, як і не має фактично зараз. Вони дуже образились на "кидалово" з боку "аполітичного" майдану

8. Захарченко "накапав" Януковичу, що якщо зараз опозиція збереться, то підуть на Межигір’я - гарант злякався і сказав розігнати

9. Більшість організаторів знали про можливість розгону Беркутом - тому їх там і не було, їх попередили. Але в них не вистачило совісті сказати про це дітям, які лишилися.

Ну і

10. Почалась ВЕЛИКА ГРА. Все залежить від кількості людей, яка вийде на вулиці. Ніхто не знає, чим обернеться, ніхто не знає, як діяти: ні Янукович, ні опозиція. Це реальний шанс зміни влади. Тепер ми маємо правильно використати опозиційних політиків, не вони нас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до початку робочого дня - ще півтори доби... ще багато різних заяв буде... і новин...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так а РНБО збиралась чи ні? Навіщо скликали журналістів учора?

Кличко явно пішов у відрив на фоні Яценюка і Тягнибока, він і так був у фаворі на виборах 2015, а зараз може заробити собі доволі непогані бали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...