Перейти до змісту

Душова кабіна у ванні....Потрібна порада.

Natalia  Blagovirna

Рекомендовані повідомлення

Щоб влізла стіралка у ванну, хочу викинути стару ванну і поставити душову кабіні. Але кого не спитаю зі своїх знайомих всі носом крутять, не рекомендують, ....тіче, цвіте....всякий такий бред. У кого душова кабіна поділіться досвідом і взагалі яку краще і де купувати. Ванна хрущовських розмірів. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба щоб хоч якась вентиляція була , не застоювалась волога у ванній.. якщо є решітка вент, повісити туди вентилятор на видув... ну і саму кабіну брати щоб поменше місць для застояної води було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб влізла стіралка у ванну, хочу викинути стару ванну і поставити душову кабіні. Але кого не спитаю зі своїх знайомих всі носом крутять, не рекомендують, ....тіче, цвіте....всякий такий бред. У кого душова кабіна поділіться досвідом і взагалі яку краще і де купувати

Лишь бы вам было удобно, по поводу покупки - цены за то что у нас продают просто не реальные, не советую, проще сделать самому душ кабину, и качество в разы, и по цене соответствует.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кабіна повинна бути суцільною, тобто закрита з усіх сторін, особливо зі сторін стін. Тоді жодних проблем з вологістю не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проще сделать самому душ кабину, и качество в разы, и по цене соответствует.

А можна поподробней

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я поставил себе меньшую ванну. Была 150, стала 130. Ну и развернул её на 90 градусов. Места стало больше, вобщем все довольны.

А кабину примерял и так и сяк - выходило или брать совсем маленький поддон и мыться как космонавт в капсуле или вообще кроме кабины ничего не помещалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна поподробней

Перемер - обкладываем угол ванной комнате плиткой, с одной стороны муруем стенку - из стекла, кирпича, и так далее... , так же и дно самой кабинки, изготавливается с разных материалов, дверку (шторку) душевой - по вкусу. Вариантов сделать кабинку своими руками много, все зависит от вкуса заказчика. Более подробней - пишите в ЛС номер тел. я Вам перезвоню.

Для примера:

iOwe6.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас в однокімнатній квартирі була ванна, ми її викинули і поставили невеличку душову кабіну 70 см, яку поставили в куток обкладений плиткою і в самому кутку повісили гідромасажну панельку. Митися було дуже приємно і зручно. В душовій кабіні тепло, і не переживаєш що від тебе летять бризки в різні сторони. Коли почало цвісти, я не знав що з цим робити, але погугливши купив витяжний вентилятор з датчиком вологості і таймером, приблизно 450-500 грн. Він вмикався коли вологість перевищувала 80% і працював поки не зменшувалася до 70%, далі трохи працював по таймеру і вимикався, рівні волосоті і таймер регулюються, після того пліснява не появлялася. Взагалі з вентиляцією у наших будинках продумано погано. В тестя взагалі в ванній вентиляції немає, є дірка в туалет, а в туалеті вже вентиляційний канал. Стеля в ванній цвіте. У мене наоборот вент. канал в ванній і дірка в туалет. Ще одне з встановленням пластикових вікон погіршується приточна вентиляція, а витяжна буде нормально працювати тільки у випадку притоку свіжого повітря.

Ще одне на склі душових кабін осідають мильні бризки і вапняний наліт, якщо постійно не мити то через декілька місяців скло дуже важко відмити навіть з хімією. Але все рівно душова кабіна на мій погляд краще ніж ванна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купуєш піддон, обмуровуєш. Купуєш шторку + кутову трубу. Ну і вентилятор обов'язково

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще раджу душову кабіну брати з глибоким піддоном, якщо ванну геть збираєтесь викидати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж за кабінку з глибоким піддоном. В нас гідробокс, стоїть на кухні, бо ванна кімната ще тільки в проекті. ніякої цвілі нема. Розмірів 90 на 90 вистачає. А піддоні купаю найменшенького як у ванночці. Скло мию щодня миючим для посуду, займає щонайбільше 5 хвилин часу.

Для економії місця душова кабіна саме те.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок самому дешевше. Прорахуйте вартість всіх необхідних матеріалів плюс робота, якщо самому ніколи, або руки не звідти ростуть. Може виявитися, що в нетмагазинах за ту суму готову кабінкуу можна взяти. Найдешевша, що я знайшла 1134грн, 80 на 80, 195 висота, 15см піддон.

Гляньте тут

http://nadavi.com.ua/search.php?ct_=82&order_=price

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю що всі погодяться що саме дешеве воно, нажаль, є і самим гіршим по якості

На рахунок зробити кабіну самому повсністю підтримую, але цей варіант може не підійти якщо ванна дуже маленька та й по ціні це не є саме дешево

Кабіни закриті зі всіх сторін (гідробокси) взагалі не підтримую, це все дешевий китай (щось нормальне коштує від 10 000 грн), за ними потрібен більший догляд (там більше різних виступів, углів де збирається бруд) до них важко знайти запчастини які швидко виходять з ладу

Вентиляція повинна бути однозначно і не важливо буде ванна чи кабіна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И вентиляцию, желательно, хотябы настенный вентилятор на отдельный включатель. Утром включили, вечером выключили. При условии открытого на микровпроветривание окна, будет еще и свежий воздух в квартире иметь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кабіни закриті зі всіх сторін (гідробокси) взагалі не підтримую, це все дешевий китай (щось нормальне коштує від 10 000 грн), за ними потрібен більший догляд (там більше різних виступів, углів де збирається бруд) до них важко знайти запчастини які швидко виходять з ладу

в мене був вибір або дешевий китай або великий тазик))). Переміг китай))) на рахунок бруду. Чоловік посадив всі деталі на прозрачний силікон. Трохи поблемно добре вимити направляючу під ролики, але вона є в любій кабіні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я поставил себе меньшую ванну. Была 150, стала 130. Ну и развернул её на 90 градусов. Места стало больше, вобщем все довольны.

А кабину примерял и так и сяк - выходило или брать совсем маленький поддон и мыться как космонавт в капсуле или вообще кроме кабины ничего не помещалось.

Скільки квадратів у вас ванна, стіралка влізла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас в однокімнатній квартирі була ванна, ми її викинули і поставили невеличку душову кабіну 70 см, яку поставили в куток обкладений плиткою і в самому кутку повісили гідромасажну панельку. Митися було дуже приємно і зручно. В душовій кабіні тепло, і не переживаєш що від тебе летять бризки в різні сторони. Коли почало цвісти, я не знав що з цим робити, але погугливши купив витяжний вентилятор з датчиком вологості і таймером, приблизно 450-500 грн. Він вмикався коли вологість перевищувала 80% і працював поки не зменшувалася до 70%, далі трохи працював по таймеру і вимикався, рівні волосоті і таймер регулюються, після того пліснява не появлялася. Взагалі з вентиляцією у наших будинках продумано погано. В тестя взагалі в ванній вентиляції немає, є дірка в туалет, а в туалеті вже вентиляційний канал. Стеля в ванній цвіте. У мене наоборот вент. канал в ванній і дірка в туалет. Ще одне з встановленням пластикових вікон погіршується приточна вентиляція, а витяжна буде нормально працювати тільки у випадку притоку свіжого повітря.

Ще одне на склі душових кабін осідають мильні бризки і вапняний наліт, якщо постійно не мити то через декілька місяців скло дуже важко відмити навіть з хімією. Але все рівно душова кабіна на мій погляд краще ніж ванна.

Дякую за розширенну відповідь....Щось мені вже тоже не хочеться душа :g09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки квадратів у вас ванна, стіралка влізла?

Ванна микроскопическая - 1,9 м.кв. 150 на 130. Стиралка не влезла. Был выбор - либо стиралка, либо полноценная раковина с шкафчиком. Выбрали второе.

В принципе, цель была увеличить пространство. Получилось намного удобней чем было.

А если туда втулить кабину, хотя-бы 80на80 и учесть, что у нее есть стенки и постоянно закрытые дверцы, то там было бы вообще не развернуться.

Набросал схематически как было и как стало. Правда по схеме не сильно видно выгоду, но в реале стало намного лучше

J6ZGF.jpgxiLf2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Все таки рішення прийнято, буде ванна)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і дарма. За 3 роки, що маємо в користуванні ванну і душову кабіну в ванні сидів 1-2 рази (коли замерз конкретно), весь час тільки душ. Дружина те саме.

От тільки дітей мити звичайно зручніше в ванні, хоча старша уже сама проситься в душову Ж). Отаке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і дарма. За 3 роки, що маємо в користуванні ванну і душову кабіну в ванні сидів 1-2 рази (коли замерз конкретно), весь час тільки душ. Дружина те саме.

От тільки дітей мити звичайно зручніше в ванні, хоча старша уже сама проситься в душову Ж). Отаке.

В тому і питання, що дитина кричить, верещить, хочу ванну))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повірте, дитина буде в захваті від душевої кабіни з глибоким піддоном. Брав в BSL 1200*800 глибина 40, як і плитку (не реклама - факт) . Встановлював сам, низ піддона повністю підмурував для надійності, стеля натяжна, глянець. Моя дітвора тепер самі по черзі миються (4 і 7 років), а це для мене серйозна "розгрузка", хоча "миються" досить тихо сказано. Теж довго вагався, але душова однозначно. Витяжку і приточку, звісно, ніхто не відміняв.

Забув, габарити ванної кімнати 1,7*1,5 м.

post-7826-0-82908100-1388926292_thumb.jp

post-7826-0-77352500-1388926311_thumb.jp

post-7826-0-60071200-1388926339_thumb.jp

post-7826-0-63289400-1388926424_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ так агитирует за душевую кабинку, что складываеться впечатление, что в ванной душ принять не получиться))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ванна штука теж добре, полежати, побалдіти - плюси ванни як на мене очевидні в плані релакса :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, люди добрі,я знов в "замешательстве")))))). Чуствую, що знов начну пиляти чоловіка за душову кабіну, на фотках супер і саме головне стіралка влізла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...