nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:34 #1 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:34 Такая ситуация - купил видеокарту на розетке, карта не из дешевых, после распаковки обнаружил вмятину на тепловой трубке, я понимаю на производительность не влияет, и все такое, но все же, очень не приятно. Как бы вы поступили в данной ситуации. Фото этой неприятности:
SanyaSS Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:42 #2 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:42 проси поміняти, якщо є вмятина, значить був удар, хто зна що з часом може вилізти
Karabasbarabas Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:46 #3 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:46 проси поміняти, якщо є вмятина, значить був удар, хто зна що з часом може вилізтиніхто нічого не поміняє, бо карта не була оглянута одразу при отриманні замовлення. тільки от питання "чому?"
SanyaSS Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:48 #4 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:48 ніхто нічого не поміняє, бо карта не була оглянута одразу при отриманні замовлення. тільки от питання "чому?"скоріш за все не поміняють, але подзвонити і спитати варто
nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:50 Автор #5 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:50 проси поміняти, якщо є вмятина, значить був удар, хто зна що з часом може вилізти Так они и не против замены, говорят высылайте, платите за доставку, ждите две недели экспертизы, и тогда произведем замену проси поміняти, якщо є вмятина, значить був удар, хто зна що з часом може вилізти ніхто нічого не поміняє, бо карта не була оглянута одразу при отриманні замовлення. тільки от питання "чому?" Поменяют, и без проблем, так как это не удар, а заводской брак.
Harddriver Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:53 #6 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:53 Ну то міняй, "бока" вилізуть при продажі 95%, правда наскільки це вплине на ціну?Голосовалку прикрути, будеш мати 100% об'єктивний результат.
SanyaSS Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:56 #7 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 17:56 а якщо просто повернути? скільки днів пройшло?
nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:01 Автор #8 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:01 а якщо просто повернути? скільки днів пройшло?Сегодня получил.
Karabasbarabas Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:04 #9 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:04 Поменяют, и без проблем, так как это не удар, а заводской брак.це твоє бачення, а от у продавця може бути зовсім інша думка. щось типу "покупець порушив правила експлуатації і сам пошкодив теплову трубку".
SanyaSS Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:07 #10 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:07 Сегодня получил.на протязі 14 днів можна повернути, головне щоб були всі документи
guest Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:09 #11 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:09 ждите две недели экспертизынехай не парять москhttp://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1023-12/pageстаття 9
nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:12 Автор #12 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:12 Поменяют, и без проблем, так как это не удар, а заводской брак.це твоє бачення, а от у продавця може бути зовсім інша думка. щось типу "покупець порушив правила експлуатації і сам пошкодив теплову трубку".Так там и невооруженным глазом видно, что это заводское, на видеокарте и на трубках не царапины, выглядит так - загибали трубку, получилась вмятина, не придали этому значения, и вскрыли краской.
Braytner Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:18 #13 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:18 може не паритись і просто користуватись?
nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:21 Автор #14 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:21 може не паритись і просто користуватись?Та можно, но платить грубо говоря 5000 и получить карту с бракованным охлаждением....
SanyaSS Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:24 #15 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:24 Та можно, но платить грубо говоря 5000 и получить карту с бракованным охлаждением....якщо карта дорога, то міняти або повертати однозначно
nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:27 Автор #16 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:27 Та можно, но платить грубо говоря 5000 и получить карту с бракованным охлаждением....якщо карта дорога, то міняти або повертати однозначноДа скорее всего что так и поступлю, одно только бесит, что придется опять ждать.
Arven Rivendell Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:56 #17 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:56 Та можно, но платить грубо говоря 5000 и получить карту с бракованным охлаждением....якщо карта дорога, то міняти або повертати однозначноДа скорее всего что так и поступлю, одно только бесит, что придется опять ждать.Ждать придется, возможно месяц, но, думаю, с заменой проблем не должно быть, мы покупали блендер на "Розетке", нож слетел при первой же эксплуатации, я думала, что скажут мол не правильно использовали, железо мололи и т.п.,но нет, сразу согласились поменять, пару раз звонили, очень вежливо все выясняли и перед тем как выслать новый блендер позвонили сообщили когда придет, сколько будет стоить доставка, но ждать долго)))
Natik Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 19:09 #18 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 19:09 проси поміняти, якщо є вмятина, значить був удар, хто зна що з часом може вилізтиЯкий удар? Ви уявляєте якої сили він має бути, щоб так мідну трубку зігнути?Та й браком це важко назвати. Я б користувавався і не парився. Там далі на фото теж трубка не ідеально рівна біля пластин зліва. Сумніваюсь, що це якось впливає на оходження
nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 19:33 Автор #19 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 19:33 проси поміняти, якщо є вмятина, значить був удар, хто зна що з часом може вилізтиЯкий удар? Ви уявляєте якої сили він має бути, щоб так мідну трубку зігнути?Та й браком це важко назвати. Я б користувавався і не парився. Там далі на фото теж трубка не ідеально рівна біля пластин зліва. Сумніваюсь, що це якось впливає на оходженняПолностью свами согласен, это все мелочь, и на охлаждение не влияет не грамма, как я уже писал - не приятно просто, да и не ожидал что так халатно производитель относиться к своей продукции.
vaz75 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:05 #20 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:05 Такий товар по ідеі, повинен бути уціненим і продаватись як дефектний. Може запропонувати Розетці варіант про повернення частини коштів і користуватись далі картою?
nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:08 Автор #21 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:08 Та можно, но платить грубо говоря 5000 и получить карту с бракованным охлаждением....якщо карта дорога, то міняти або повертати однозначноДа скорее всего что так и поступлю, одно только бесит, что придется опять ждать.Ждать придется, возможно месяц, но, думаю, с заменой проблем не должно быть, мы покупали блендер на "Розетке", нож слетел при первой же эксплуатации, я думала, что скажут мол не правильно использовали, железо мололи и т.п.,но нет, сразу согласились поменять, пару раз звонили, очень вежливо все выясняли и перед тем как выслать новый блендер позвонили сообщили когда придет, сколько будет стоить доставка, но ждать долго)))У Вас не та ситуация, у меня все прекрасно работает, не каких проблем нет.По простому говоря - испорчен внешний вид производителем охлаждения.
Saddy Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:18 #22 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:18 якщо є можливість, проведіть тестування карти - якщо все гуд, то користуйтеся і все. Другий варіант - якщо є лишній час та нерви, обміняти на іншу
nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:25 Автор #23 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:25 Такий товар по ідеі, повинен бути уціненим і продаватись як дефектний. Може запропонувати Розетці варіант про повернення частини коштів і користуватись далі картою?В любом случае прийдется отправлять им, чего я очень не хочу, но и попускать этого небуду.якщо є можливість, проведіть тестування карти - якщо все гуд, то користуйтеся і все. Другий варіант - якщо є лишній час та нерви, обміняти на іншуВ плане роботы все просто прекрасно.
host1303 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:36 #24 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:36 проси поміняти, якщо є вмятина, значить був удар, хто зна що з часом може вилізтиЯкий удар? Ви уявляєте якої сили він має бути, щоб так мідну трубку зігнути?Та й браком це важко назвати. Я б користувавався і не парився. Там далі на фото теж трубка не ідеально рівна біля пластин зліва. Сумніваюсь, що це якось впливає на оходженняПолностью свами согласен, это все мелочь, и на охлаждение не влияет не грамма, как я уже писал - не приятно просто, да и не ожидал что так халатно производитель относиться к своей продукции.А що ви хотіли від китаю?І взагалі може це не брак, просто конструктивні особливості - наприклад для того, щоб при зборці/розборці було зручно цю трубку монтувати....
nikblack Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 21:14 Автор #25 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 21:14 проси поміняти, якщо є вмятина, значить був удар, хто зна що з часом може вилізтиЯкий удар? Ви уявляєте якої сили він має бути, щоб так мідну трубку зігнути?Та й браком це важко назвати. Я б користувавався і не парився. Там далі на фото теж трубка не ідеально рівна біля пластин зліва. Сумніваюсь, що це якось впливає на оходженняПолностью свами согласен, это все мелочь, и на охлаждение не влияет не грамма, как я уже писал - не приятно просто, да и не ожидал что так халатно производитель относиться к своей продукции.А що ви хотіли від китаю?І взагалі може це не брак, просто конструктивні особливості - наприклад для того, щоб при зборці/розборці було зручно цю трубку монтувати....Нет, такого не должно быть.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.