Перейти до змісту

О верующих и о понятиях

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Только что встретил однокашника-зека... Поговорили о разном... По дороге домой увидел костер под молитвенным домом

Пытался погасить - не вышло, пиво свое

вылил - горит... Руками махал - никто не остановился , хотя машин ехало много. В итоге лишился кроссовок и джинсов.

Веруйте дальше.

Опубліковано

Треба було 101 зателефонувати. Вони платну консультацію надали віруючим про те, можна / не можна палити сміття у місті.

Опубліковано

Только что встретил однокашника-зека... Поговорили о разном... По дороге домой увидел костер под молитвенным домом

Пытался погасить - не вышло, пиво свое

вылил - горит... Руками махал - никто не остановился , хотя машин ехало много. В итоге лишился кроссовок и джинсов.

Веруйте дальше.

Уявляю картину - п'яний чувак, з пивом, в обгорівших кросівках і джинсах вискакує на дорогу і махає тією порожньою пляшкою :)

Ну і хто б став, капітан Америка? Для цього ж є тел. 101, а не Борда. Чи медалі чекаєш?

До речі, я щось не в'їжжаю, віруючі тут яким боком?

зек... поговорили... пиво... пожар тушил... сумбурно і бессвязно... Мож просто проспаться? ;)

Опубліковано

т.є. бога нєт?

ну почему сразу так категорично! Есть, конечно! Меня не бог, а люди за---ли
Опубліковано

машин ехало много. В итоге лишился кроссовок и джинсов.

Тобто вони не то що погасити не допомогли, а ще й одяг відібрали?

Опубліковано

Я не знаю, с какого милого тут подумали, что я был пьян, но гипотетически - даже если бомж машет посреди города и за его спиной пожар - явно не подвезти просит.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...