Перейти до змісту

Ремонт в квартирі

vadzo

Рекомендовані повідомлення

А майстра по плитці може хтось порекомендувати? І просвітіть по цінах, скільки зараз м2,

Від 80гр. м.к

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могу сделать эл. проводку под ключ. Стоимость роботы обговаривается заранее и не меняется, кроме случаев когда клиент добавляет свои желания в процессе роботы. Стоимость материалам тоже приблизительно подсчитаю. Делаю быстро и качественно! Есть на форуме отзывы про мою роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А те що електрик забув про вивід під розетку у ванній кімнаті. Це впринципі замовник друшлянув, з ким не буває забути можна, але варто контролювати свої побажання.

ну знаєш... в мене санвузов крихітний 1,5 місяці робили. ще той "винос мозга" був. мені що треба було всі ці 1,5 місяці сидіти над майстром і "контролювати свої побажання"? я йому надцять разів повторяв, що світло і вентиляція повинні вмикатись/вимикатись окремо, докупив спеціально вимикача подвійного і "шо?" приходжу я подивитись, що зроблено і о чудо! - все вісить на одному вимикачі. я до нього, а він - "не пам'ятаю, шо ми за це говорили". так шо контролюй/не контролюй, а результат той самий.

тут якраз проблема у відношенні майстра до своєї роботи. в переважній більшості всі ті, так звані, майстри роз....ї рідкісні, які хочуть побільше бабла, а роботу вчасно і якісно не дуже-то і спішать робити. нікого не хочу образити, але з власного досвіду можу зробити саме такий висновок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А майстра по плитці може хтось порекомендувати? І просвітіть по цінах, скільки зараз м2,

Від 80гр. м.к

насправді за плитку беруть від 50грн/м2, просто потрібно трохи пошукати, поторгуватись і не "вестися" на першу пропозицію. Майстрів до літа в Луцьку без роботи вистачає, повірте ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А те що електрик забув про вивід під розетку у ванній кімнаті. Це впринципі замовник друшлянув, з ким не буває забути можна, але варто контролювати свої побажання.

ну знаєш... в мене санвузов крихітний 1,5 місяці робили. ще той "винос мозга" був. мені що треба було всі ці 1,5 місяці сидіти над майстром і "контролювати свої побажання"? я йому надцять разів повторяв, що світло і вентиляція повинні вмикатись/вимикатись окремо, докупив спеціально вимикача подвійного і "шо?" приходжу я подивитись, що зроблено і о чудо! - все вісить на одному вимикачі. я до нього, а він - "не пам'ятаю, шо ми за це говорили". так шо контролюй/не контролюй, а результат той самий.

тут якраз проблема у відношенні майстра до своєї роботи. в переважній більшості всі ті, так звані, майстри роз....ї рідкісні, які хочуть побільше бабла, а роботу вчасно і якісно не дуже-то і спішать робити. нікого не хочу образити, але з власного досвіду можу зробити саме такий висновок.

Співчуваю, оскільки нормальних майстрів знайти важко /вони завжди зайняті/. Вимагайте від майстрів рекомендацій /показали фото СВОЇХ виконаних робіт і закінчений об"єкт "в живу"/.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

насправді за плитку беруть від 50грн/м2

А якість роботи за цю ціну бачили? Покажіть хоча б 1 роботу за таку ціну виконану нормально і майстра, який згоден сумлінно працювати за таку зарплатню. Я навіть по гаражах беру від 70, хоча, хто як себе цінує)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не мав на увазі, що треба сидіти над майстрами. На протязі 1.5 місяця Ви ніразу не були на об"єкті? Варто було перед укладкою плитки прийти та переконатись що все прокладено. Та і якщо використовувався 3-х провідний кабель , теж в більшості можна вийти з положення використовуючи жилу заземлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не мав на увазі, що треба сидіти над майстрами. На протязі 1.5 місяця Ви ніразу не були на об"єкті? Варто було перед укладкою плитки прийти та переконатись що все прокладено. Та і якщо використовувався 3-х провідний кабель , теж в більшості можна вийти з положення використовуючи жилу заземлення.

заходив щодня раз чи два, а бувало і частіше. проблему вирішили, та все ж...

у мене сусіди спеціально відпустку брали і більше місяця сиділи над майстрами, щоб проконтролювати процес. і що?... ті всеодно накосячили.

у батьків теж була ситуація, коли контролювали майстра і той теж начудив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене сусіди спеціально відпустку брали і більше місяця сиділи над майстрами, щоб проконтролювати процес. і що?... ті всеодно накосячили.

Співчуваю вам, але в обох представлених вами випадках були НЕ майстри, оскільки майстра контролювати не потрібно - лише розповісти: що ви хочете, погодити ціну на роботу і забезпечити матеріалами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співчуваю вам, але в обох представлених вами випадках були НЕ майстри, оскільки майстра контролювати не потрібно - лише розповісти: що ви хочете, погодити ціну на роботу і забезпечити матеріалами.

Ці справжні майстри такі майже містичні істоти. Усі знають, що вони існують, але нікому вони не трапляються. містика тай годі.

Як вирізнити майстра від немайстра? Яка довідка у нього має бути? Чи якісь особливі ознаки? Я практично усіх брав за рекомендаціями. Ходити по чужих будинках (квартирах) незручно. Хоча один раз майстер (зловживаючи довірою власника квартири, маючи ключі) пропонував подивитися майже завершену роботу. Зісно я відмовився (банально, щось пропаде - ще нести відповідальність?) Особисто я не пущу до своєї оселі розглядальників з вулиці.

Тому усі майстри нахваляють себе. Обіцяють зробити "цукерочку". А потім починається (плитка крива - чому ти її не перевірив, коли ми разом приймали щойно привезену машиною продавця плитку? Я ж просив, подивися як спеціаліст) (ой, стіни ми майже вирівняли, але ми не думали, що вони такі криві - а рівнем ви користуватися вмієте? Чи я забороняв кинути рівень при огляді об"єкта?). Постійно йде пошук причин косяків, хоч бери записуй обіцянки на початку співпраці на диктофон. А потім постав питання - то ти вихвалявся, що у таких крутих працював(ла) (а цю байку плетуть практично усі, аж смішно. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читая тему, невольно навязывается вопрос: - Можно ли заняться сексом на площади? Ответ:- нет! Советчиков много.

Уважаемый vadzo. Не бойтесь и начинайте ремонт, его качество зависит только от Вашей внимательности. Походите по знакомым , соседят и посмотрите ремонты и Вы поймете, что вы хотите и как! Возьмите телефоны строителей! Бойтесь универсальных мастеров! Если человек говорит, что умеет все – то по сути ничего толком он не умет! Делать все можно самому и только дома! Обратите внимание на инструмент – он не должен быть универсальным и перемотанный скотчем. Если Вы стремитесь к идеальному ремонту (такого в жизни не бывает, только на картинке) то контролируйте каждый этап. Контроль касается как стройки так и закупки материалов. Пример материалов: - дешевая облицовочная плитка практически вся разная по размерам (и даже самый дорогой мастер не положит ее идеально), а на хорошую плитку цены кусаются (но не каждый плиточник возьмется за роботу дорогой плиткой, т.к. одна плитка может стоит дневного заработка плиточника); - метало профиль есть с бляхи 0,4 , а есть с 0,7 (сэкономили на профили – лопнул потолок – сказали плохие дорогие мастера); эл. Провод одного сечения в одном месте стоит 5 грн в другом 10 грн. За 5 грн сечение не соответствует , а за 10 грн. соответствует. Ну и т.д.

Ремонт надо выстрадать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Доброго дня. З різними проблемами ремонту стикалась постійно. Так що надивилась різних. І ось нарешті знайшла майстра, який влаштовує і по якості, і по цінах мене і моїх знайомих. Не соромно порадити:) Мені робив відкоси і штукатурив, плитку клав. Знайомим шпаклював та фарбував стелю. То вони теж в захваті, бо три "майстра" до нього не справились з такою "суперскладною" роботою та споганили усю стелю :( Людина доброзичлива, спокійна і непитуща.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я виходить фартовий, роботою усіх майстрів що наймав повністю задоволений, як по якості так і вартості :0147:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Доброго дня. З різними проблемами ремонту стикалась постійно. Так що надивилась різних. І ось нарешті знайшла майстра, який влаштовує і по якості, і по цінах мене і моїх знайомих. Не соромно порадити :) Мені робив відкоси і штукатурив, плитку клав. Знайомим шпаклював та фарбував стелю. То вони теж в захваті, бо три "майстра" до нього не справились з такою "суперскладною" роботою та споганили усю стелю :( Людина доброзичлива, спокійна і непитуща.

Дайте будь ласка номер телефону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

095-8966411 Андрій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свою думку про майстра я написала вище. Також не жалівся ніхто із знайомих. Дійсно надає перевагу працювати сам. Якщо від нього не вимагають надто швидких результатів. але нічого не писала про "швидко". Він мені пояснив, що іноді бувають моменти, що питання "швидко і якісно" несумісні. Бо, наприклад, технологічно потрібно щоб там клей чи штукатурка схоплювалось якийсь певний час. А коли хочете, щоб через рік розтріскалось - то можна швидше:) Ви просто зателефонуйте і розпитайте його особисто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він мені пояснив, що іноді бувають моменти, що питання "швидко і якісно" несумісні. Бо, наприклад, технологічно потрібно щоб там клей чи штукатурка схоплювалось якийсь певний час. А коли хочете, щоб через рік розтріскалось - то можна швидше :)

Хоч одна людина написала те, що дійсно корисно знати :_41: :0020:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Дуже задоволена роботою цього майстра. Людина дійсно у всьому розуміється. Доброзичливий, спокійний, врівноважений. Свою роботу виконує дійсно якісно і порівняно за низьку ціну. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як щодо теплої водяної підлоги в новобудові. Як на вашу думку, варто це робити, поки стяжку не залили. Які плюси і мінуси?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як щодо теплої водяної підлоги в новобудові. Як на вашу думку, варто це робити, поки стяжку не залили. Які плюси і мінуси?

Є можливість - робіть. Плюси: дешевша по комплектуючих і оплаті послуги. Мінуси: відсутність тепла в неопалювальний період.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...