Перейти до змісту

чи варто в цьому році ще заливати фундамент?

pupchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скільи днів мінімум повинно пройти до морозів, щоб він не втратив своїх властивостей?

Опубліковано

Тижня три потрібно, можна після заливки накрити ( утеплити ) плівкою. Іноді додають різні присадки. Коли був в Іркутську в мороз -25 будівельники заливали бетон, всередині вольфрамову нитку, на другий день сухий бетон.

Опубліковано

27 днів по технології будівництва,якщо ти зараз будеш заливати а через тижня 3 буде мороз 5-7 градусів,тут нічого страшного не буде для його.

Опубліковано

Я собі в жовтні заливав фундамент. Як раз добре всілося за зиму. Як на мене - зараз самий раз заливати.

Весною заливав вже цоколь.

Опубліковано

Вчора залили 2 стійки під навіс... тільки встиг мля накрити... влупив діщ... (((( сьогодні зранку пішов подивитися.. все ок, плівка спасла.. вже схопилося і стійки тримаються відмінно... Там буквально 2 відра бетону, тому... думаю.. особливих проблем бути не повинно. Думаю.. до пятниці, коли підніматимемо каркас на стійки, все буде люкс.)

Опубліковано

сьогодні заливаю в цоколь 14 кубів і ще планую на протязі 2-ох тижнів залити монолітне залізобетонне перекриття, поки що слава Богу все в порядку.

Опубліковано

Дякую всім хто прийняв участь в даній темі! Помаленьку починаєм, планую в цьому році в землю тіки залити.

Опубліковано

може вже й пізно, але і я вставлю/підтверджу

На рахунок морозу - бажано, щоб на протязі 2-3-х тижнів морозу не було (не якогось там приморозку на грунті, а дійсно морозу - ми ж про фундамент в грунті говорим). Хоча якщо переживаєш, а фундамент потрібно лити вже, і прогнози лякають морозами - для цього випадку є спеціальні пластифікатори, додаси в бетон і можеш спати спокійно.

... планую в цьому році в землю тіки залити.

я б старався залити весь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...