Перейти до змісту

Опалювальний сезон відкрито?!

iriss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В новинах радо рапортують, що на Волині відкрито опалювальний сезон. Хто в же нагрівся? В мене в квартирі 14 градусів і холодні батареї.

Опубліковано

зараз піду лизну батарею, якщо через 5 хвилин не повернусь, значить не включили

Опубліковано

З 5го чекаємо тепло в квартирах

До 5-го мають включити лише в усіх школах, дитсадках, лікарнях і т.п., а в будинках опалювальний сезон розпочнеться по графіку - 15 жовтня (інформація почута по радіо, говорив хтось із міськради).
Опубліковано

З 5го чекаємо тепло в квартирах

До 5-го мають включити лише в усіх школах, дитсадках, лікарнях і т.п., а в будинках опалювальний сезон розпочнеться по графіку - 15 жовтня (інформація почута по радіо, говорив хтось із міськради).

коли?? не дарма ж Романюк розпорядження підписав, щоб РАНІШЕ включили

Опубліковано

так пишуть, що для того, щоб увімкнути опалення раніше початку сезону, середня добова температура повітря, протягом трьох днів, повинна бути +8 і менше. Якщо зараз днем +11 а вночі +2 то середню добову знайти неважко, притому що така температура тримається 2 дня точно (це те що я спостерігав ), так чому не вмикають опалення? і розпорядження чекати ніякого непотрібно

Опубліковано

Міськрада розіслала телефонограми подати теплоносії на опалення житлових будинків 30 вересня 2013

Опубліковано

Зранку завідуюча в 31-му садочка повідомила, що опалення майже включили, тобто включили, але через прорив на центральній гілці - болт. Діти в колготках, і в светриках.

Опубліковано

А прилеглі будинки до садків і лікарень "зачеплять" чи мимо пройдуть? :0157:

Опубліковано

Пора бы уже запомнить, что, обычно, отопительный сезон начинается с 15 октября. Если кто то говорит, что начнется раньше, то это касается прежде всего больниц, детсадиков, школ и т.п.. Ну а на самый последок, если повезет - квартиры. Заканчивается отопительный сезон с 15 апреля.

Лично я, раньше 15 числа тепла не жду.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...