Перейти до змісту

Нате Вам Мадонну!

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

О, я, дзенопізнаючий, вимушений слухати нічне тупотіння, "ги-ги-ги" і п'яні захоплення моїх сусідок з-піді мну (Настя з медучилища - тобі привіт, конячко, і напарниці твоїй, конячці ще тій!!!)

А чо? Повернувся я сьогодні додому в 02:05 (встрєтіл старого (ну, не такого старого, як давнього) друга), прийшов додому - а спать не хоцца! А тут хіти з колонкок просяться! Paradise Lost, Judas Priest "Breaking the law", Iron Maden "Seventh son of the seventh son"... Ну, послухав я пару разів... а потім згадав про шедевр Мадонни:

І, грішним ділом, станцював. Разів п'ять. У вас над головами. Спокійної ніченьки. Ніжних, сцуко, снів. Просинайтеся в такому ж захопленні, як я інколи від ваших воплів та іншої, курва, активії.

...А завтра (якщо не засну) будуть Чак Шульдінер, Пол Мазуркевіч, "Ентрекс", "Металліка", "Акцепт" та інші нині сущі і почивші у вічності знаменитості. Готуйтеся, мєдсьостри! Ставте крісла, готуйте аншлаг - 40 щирих ватт на колонку це для однокімнатної халупки немало!

...

Хто не вкурив - прохання тупо проігнорити. Мотивація - ізвінітє, бил пьян. Рідко така хня трапляєтся, ну але чо? Адмін Рома ака КМД все одно в Європах (на танку поїхав пойнти заробляти, кулє), інші може проігнорять - а я тупо погоню. А-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а!!! Гів іт ту мі!!! (Мадонна).

Білд е файа,

Е саузенд майлс евей

Ту райд май лонг вей хоум...

Ай райд зе комет

Май трейл із лонг ту стей

Сайленс - із е хеві стоун....

http://www.youtube.com/watch?v=JHcUaSuXMYg

Опубліковано

Я думаю, медсестри висновки зробили :0155:

Зрозуміли, що Ярчик "правільний пацан" і будуть кликати його до себе на нічні паті. ))

Опубліковано

Колись піді мною теж жили студентки-санітарки, причому шестеро в трикімнатній. І нічого, було порівняно тихо. Може тому, що підсилювач на підлозі стояв.

Одного разу, коли вимкнули різко світло, знизу пролунав повний переляку крик шести юних горлянок. А потім з-за стін на різних поверхах дружнє "гигиги" ^_^

І взагалі, де ж ділись ті толерантні, які закликали бути терпимішими до людей?

Опубліковано
країна (підїзд) повинна знати своїх героїв

Краще б знали тих героїв, які катаються на джипах і мають багатотисячні борги за комунальні послуги.

Опубліковано

Мда-а-а.... а чим решта сусідів завинили?

Зверху сусідів немає. Зверху дах. Даху пох. Збоку може і є - но в польських будинках стіни в 80 см товщиною, там ніфіга не чути.

Низя п'яному сідати за комп'ютер з інтернетом. Низя. Одне тішить - що хоч писав відносно без помилок :)

Чого ж так важко?.. Що ж було лишнім - пиво, горілка, чи бехеровка? Напевно, глясе... Ай, раз в рік - можна.

Знову напився, зламав деревце...

Як тепер людям дивитись в лице?

Клявся, божився, бив себе в лоб -

І знову напився. Ай, мать його в ...об!

Опубліковано

Plum,

Був би ти моїм сусідом, перестав би слухати голосно музику назавжди надовго, або слухав би тільки те що я )))B5000B___________4cdd657e1b789.gif

Опубліковано

Plum має ліхтарика. Півметрового. Plum ліхтариком фігарить порушників громадського порядку. Я б не заїдався.

Опубліковано
Plum має ліхтарика. Півметрового. Plum ліхтариком фігарить порушників громадського порядку. Я б не заїдався.

Рано чи пізно нарветься не на того, кого треба - і привіт реанімація <_<

Я не так давно на таких героїв в травмпункті надивився.

Опубліковано

Мда-а-а.... а чим решта сусідів завинили?

Чого ж так важко?.. Що ж було лишнім - пиво, горілка, чи бехеровка? Напевно, глясе... Ай, раз в рік - можна.

Знову напився, зламав деревце...

Як тепер людям дивитись в лице?

Клявся, божився, бив себе в лоб -

І знову напився. Ай, мать його в ...об!

Ото несе після глясе

А постраждало...деревце

пи.си. А мастерство таки не пропьешь. +1 за грамотність

Опубліковано

років пять тому назад теж була подібна історія в мене, приїхали гості, посиділи культурно лягли спати, а тут х.. й заснеш, на два поверхо ниже теж дві дівки малолєтки вирішили влаштувати дискотеку і кричали на весь голос з балкону під час куріння, до 3-тьої ранку терпів, як увірвася терпець спустився постукав в двері і попросив вічливо зробити тихіше. На що мене послали.... Спокійно повернувшись в квартиру пішов у ванну набрав повне відро холодної води і гайда чатувати на балконі слідуючу партію курящи. Здобич не забарилась, відро води успішно накрило дві мішені. Як не дивно але музику після того одразу виключили!

Опубліковано

А у меня под окнами пьяный шлях, и бары вокруг. Ночами курсирует пьяный народ, разборки, песни каждую ночь. Всех их ведрами не зальешь, децибелами не заглушишь. Просто забила, включила дзен и сплю сладко. Окна не закрываю, даже зимой не всегда. Научилась спать под это всьо. И всем советую - меньше психуйте, здоровее будете.

Но Ярчик даже в ярости и под глясе - превосходен, как и всегда. :)

Опубліковано

Tarzanych, я давно вже був вимушений купити берушки. До речі, ті, що на твоїй картинці - фігові, вони практично не захищають від шуму. Найкраще захищають від шуму так звані "промислові" берушки, якими користуються на виробництві, в шумних місцях. Але вони не дуже зручні для спання. Тому для себе я купив Alpine SleepSoft. Якщо їх правильно вдягнути - блокують шум, як треба. Ось вони:

tIZ5C.jpg

Тільки ж зловживати берушами не радять, бо потім важко буває спати без них. А тому це на крайній випадок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...