Перейти до змісту

Луценко буде сьогодні в Луцьку йти чи не йти?

pupchik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Шо з того зміннится якщо прийдеш?

Думаю, що нічого. Але якщо всі так будуть думати то напевно неправильно. Думаю може він розповість про реальну ситуацію в країні і тд...

Опубліковано

Питання роду "Приїжає Фіркоров, йти чи ні?"

Кожному своє, якщо цікаво йди, не цікаво не йди.

Опубліковано

Шо з того зміннится якщо прийдеш?

Думаю, що нічого. Але якщо всі так будуть думати то напевно неправильно. Думаю може він розповість про реальну ситуацію в країні і тд...

ну да, кто, если не он)

Опубліковано

Йди, йди, подивишся на "дядька з телевізора"

Є такий момент - людину ненавидиш, гадості про неї кажеш і пишеш , а ось так зблизька побачиш і дивись дітям і внукам розповідати будеш що бачив і чувак так нічого собі )))

Опубліковано

Что вы хотите узнать у бывшего ЗК?

Опубліковано

Клоун ще той, був міністром МВС, щось змінив там? Окрім того, що набухався в аеропорту - нічого не зробив. Зато голосно гавкав, за що й посадили. Популіст звичайний.

Опубліковано

Что вы хотите узнать у бывшего ЗК?

О, та багато чого.

Наприклад, чи достатньо один раз бути ЗК, щоб стати Президентом, чи треба все-таки дві судимості?

P.S. Я планую піти.

Опубліковано

Був якось давненько на його пресконференції в Луцьку для преси, давно то було, ще тоді Юля не сиділа, перед якимись виборами приїзджав. Юрій Віталійович говорить гарно, але не з тих людей, що можуть мати вагомий вплив у суспільстві.

Опубліковано
Думаю може він розповість про реальну ситуацію в країні і тд...

реальна ситуація, це коли ти зайшов в магазин, відкрив свій гаманець і оцінив свою реальну ситуацію в цій країні :)

А нереальна, це та що розказують. Наприклад, що те, що ти побачив в себе в гаманці, це єрунда, бо в Україні в середньому ти отримуєш 4000 грн. ;)

А йти чи не йти? Ну хто ж тобі порадить :) Це ж не художній фільм, щоб почитати чиюсь рецензію :)

Кожен його сприймає по-своєму. Раз тобі цікаво, то йди. В мене, наприклад, на цю єрунду часу немає, є море важливіших справ. Але я не маю нічого проти Луценка, а в світлі останніх років і подій навіть поважаю його.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...