Перейти до змісту

Обмін валют

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Deemon, Соромітник, vaz75,не збираюсь нікому нічого доводити, спорити з кимось чи щось там показувати, написав лише те на чому вдалось зекономити, при нагоді зроблю фото.

Ну а якщо ви всі тут такі розумники й розказуєте що я гроші не зекономив а вони завелись на картці просто від сирості чи благодійники анонімні пожертвували то ласкаво прошу вас до консультантів приватбанку(в мене їх картка) в будь-яке відділення і там фахівці вам усе чітко пояснять, благо відділень таких у нас на кожному кроці і якщо вам важко потратити 10хв щоб зекономити потім значні суми на баригах валютних то це лише ваші проблеми.

Опубліковано

5 раз прошу, скажи як звати твою карту, і в якій вона валюті. А ти все вперто посилаєш до відділень, де типу все роскажуть, зашибісь!

Опубліковано (змінено)

я віддам свої 100 по 14

096 914 55 49

А я свої 10 по 13,99. Прохання в приват відписуватись тільки серйозним покупцям ;)

офтоп

пацани, не ведіться, курс ось-ось впаде

а через місяць, несіть назад по 8,15 ;)

Ну, я так сподіваюсь, ти свій прогноз не змінюєш? ;)

переживали ж бакс по 11 і спустився до 8,15.

цей штучний кіпіш на руку валютникам, олігархам та ще деяким категоріям людей.

причому свій капітал вони прекрасно примножують на тих хто бігає і купує в лихоманці аж $100-500

Є нарешті уряд, імхо паніка і дурний курс плавно спаде

Я буду ржать когда после такого роста его опустят до 8.00 :) чтобы усрались те кто делает панику способствуя росту. Вы скажете это не реально! Может Вы и правы, но в мае 2008 его опустили на 1 гривню ниже межбанка. Так что всё возможно... Курс в 15грив. за у.е. мы тоже уже видели :)

і чим це схоже ?

Тим що зараз бакси вже не приймають в обмінниках, а після Паски ще й з-за бугра підкинуть пару льярдів, які запаряться викуповувати банки по 11,5.

Хатя про 8,5 я загнув, але 10 цілком можливо.

Змінено користувачем yu2007
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

yu2007, та полюбе він до 10 спуститься

питання коли....явно не найближчим часом :_03:

Та да, полюбе. Тільки до того часу або падишах помре, або віслюк здохне.

Повір, я тільки за. Але потрібно реально дивитись в майбутнє. На превеликий жаль, курс 10 грн. = 1 дол. ми вже не побачим.

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано

Одна маленька цитата з чужого форуму, так, для роздумів

сегодня поставил заявку на продажу 1к долларов на "финансах", по 14.00

еще не успел прийти отчет о доставке подтверждающей смс, как начался шквал звонков. именно шквал. без остановки. пока отправлял смс об удалении заявки, еще человек десять успело прозвониться.

уникальная страна. уникальный нацбанк с уникальными административными методами.

Все, більше офтопити не буду, чесно-чесно :g15:

Опубліковано

Deemon,картка в гривні універсальна голд приватбанк мастеркард з фото і чіпом.

-=Mr.BrooX=-,по 10 ніхто вже долар не побачить так само як ніхто його не побачив по 5 коли скочив до 8, а мови було багато.

Опубліковано

вангую на наступному тижні долар по 16, євро по 21. бо ця сонна вкраїна як ніц не робила щоб з багнюки вилізти, так і не робить. то з чого гривня має рости? чекайте до зими бамажку 1000 гривень, сіра маса :dont:

Опубліковано

вангую на наступному тижні долар по 16, євро по 21. бо ця сонна вкраїна як ніц не робила щоб з багнюки вилізти, так і не робить. то з чого гривня має рости? чекайте до зими бамажку 1000 гривень, сіра маса :dont:

до цього всього залишилося додати війну, яка ніколи не сприяла зміцненню національної валюти країни на яку напали ...

Опубліковано

Куплю 3500 злотих по 4.25, або 1000$ по 14, або 800 Євро по 18.

O66-67-68-6O6 Руслан. Пропозиція дійсна до завтра 17.00.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...