Voland95 Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 17:00 Поділитися #26 Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 17:00 Поділюсь і я народним рецептом.В аптеці купуєте камфорне масло 30мл. В той флакон капаєте 10 крапель настоянки прополіса. Стоїть ніч. Далі закапуєте ніс. При закапуванні потрібно нахиляти голову вправо/вліво. Щоб краплі потрапляли в пазухи, а не в горло. Цей спосіб перевірено на власній дитині. Нам допомагає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
erica Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 17:54 Поділитися #27 Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 17:54 Це звичайно не моє діло, але камфорне масло в ніс це жесть.... Мені шкода було б капати таке....Ярослав, якнайшвидшого одужання... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Voland95 Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 18:15 Поділитися #28 Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 18:15 Це звичайно не моє діло, але камфорне масло в ніс це жесть.... Мені шкода було б капати таке.... Ярослав, якнайшвидшого одужання... А хто казав, що буде приємно? А коли "з носа тече, як з сучки навесні" то не тільки камфору закапаєш... аби допомогло. Ярчику, виліковуйся і більше не сопляй Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
leonon Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 18:17 Поділитися #29 Опубліковано 5 Вересня, 2013 в 18:17 Маю таку хронічну бяку + викривлену носову перегородку, прокол робив десь рік назад (так забило, що мало не загорнувся), зараз при загостренні топаю в лікарню на стаціонар і роблю декілька промивань - як на мене це самий дієвий і швидкий спосіб позбутися тої гидоти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 08:37 Поділитися #30 Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 08:37 Синуфорте або синус ліфт + окомістин або мірамістин + респіброн або ісміжен до повного одужання. Через 20 днів респіброн або ісміжен пройти знову курс 10 днів. При викривленій перегородці щоденна гігієна носа - морська вода або солона вода. З власного досвіду - 10 років "стажу". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rusel33 Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 18:43 Поділитися #31 Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 18:43 Т.С. уже, наверное не актуально сообщение, отвечу в поддержание темы.У сына долго (месяцев 7-8) не могли насморк ничем вылечить, т.е. лечили с переменным успехом. Толку никакого после небольшого переохлаждения. Потом нормальный доктор сказал взять анализ в инфекционке. В итоге был выявлен стафилококк, который был за неделю успешно побежден. Уже больше года ничего нет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sirgo Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 19:00 Поділитися #32 Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 19:00 Перечитав тему, від себе особисто скажу. Колись теж нажив гайморит, поки взнав що це він, в "Протезисті" мені вбили та вирвали три зуба підряд. Була неділя а гайморит дав на зуби досить сильну біль.Після рентгену не хотіли з лікарні випускати. Хтось підказав про каплі, які на той перідод робила ще Купріянівна. Придбав 1 баночку, прокапав , попустило. Ну я як завжди закинув той процес. Через деякий період знову відчув біль в очах. Знову купив уже три флакони, викапав всі три. Але вирішив що то все фігня, та поїхав в лікарню пробивати. Після обстеження та рентгену, лікар рентгенолог на мій подив сказав що гаймориту в мене немає, гайморові пазухи чисті. Так що каплі дійсно дієві.Рекомендую. Перевірено на собі. Носова перегородка в мене теж викривлена. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
voodooshag Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 19:42 Поділитися #33 Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 19:42 Перетинка не ідеальна, але основна проблема не в ній.От зараз сиджу - і з носа тече, як з сучки навесні. І то вже другий тиждень. Це ж не нежить, і не викривлена перегородка. Це сука гайморит.У мене перетинка викривлена, що, на мою думку+, забитою буває лише одна ніздря - та що не перекрита перетинкою.Але цьго року вперше, правда від сильно запущеної простуди, сопля зелено-жовта вилазила аж з закладанням вух більше місяця. Вишкрібся синупретом (2-уп), та полотняна торбочка морської солі - грів лоб та під очима.P.S.: Краплі використовував до десяти раз за свідоме життя. Один раз водопад рідини з носа зупинив розчин марганцівки впорскнутий шприцом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Romawka Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 19:55 Поділитися #34 Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 19:55 я лично гайморит вылечила соком алоэ. Сок с дисточка выдавливала и закапывала. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.