Перейти до змісту

Поділіться рецептом карамелізованої цибулі


Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ніяк не виходить цей додаток до картоплі, вареників, інших страв так як у "Там Тамі", "Вареники тут". Золотиться, а далі починає горіти, хоча має м'якшати і ставати коричневого кольору. Смажу на дуже слабкому вогні. Можливо сорт цибулі не той?

Опубліковано

Forever Autumn, не бійся

Мене більше лякають мужики, які будуть мучитись від голоду, жерти мівіну, якщо приготувати нікому, але підійти до плити картоплі посмажити ні-ні, "ти шо, нє мужскоє дєло".

Опубліковано

PPArhangel, хм, спробую. Але трошки дивно, я не про борошно очікував почути :)

Борошно - це не до того. Це трошки інша обробка цибулі. Там, де карамелізація, борошна не треба.
Опубліковано

Цибуля жариться на середньому вогні до золотистого кольору, потім не всипати цукор, а вливати сироп (цуор розчинений в невеликій кількості теплої води), декілька хвилин помішуючи випарюється вода, зменшується вогонь до мінімального, закривається кришкою і томиться до готовності (так як бачили в Варениках ТУТ)

Переходиш на сторону домогосподарок, клуш та дєвачєк-хі-хі-ха-ха? Дайтє рєцептік, а как вязать носкі і тири пири?? :)))

Ти мєня пугаєш.

Може ще й шашликі і стейки готувати не чоловіча справа?

Подивись скільки кухарів-професіоналів це чоловіки.

  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Для приготування золотистої цибулі для вареників та картоплі не обовязково робити сироп. Можна обмежитись і щіпоткою цукру. Просто важливо не поспішати і помішувати все щоб не пригорало. Для відмінного смаку рекомендую додавати мелений білий перець.

При цьому, можна зробити і смачний соус. Для цього потрібно: 500 мл сметани, 4-5 зубочків часнику, сіль, перець, окроп.

Берем ємкість, туди ллєм сметану, солим, перчим, видавлюємо часник і додаєм рублений окроп (не шкодуємо - чим більше тим краще). Все перемішуємо і готово. Просто і смачно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...