Перейти до змісту

Geely, ваша думка

arimantaras

Яке авто ви б собі обрали?  

237 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, шановні форумчани, цікавить ваша думка про Geely MK, CK, можливо хто їздить чи стикався з нею, як машина і чи варто брати? Чи краще щось б/у?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь

Особисто я, тільки за одне розміщення приборної панелі в Geely MK викинув би її зі списку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проголосував за Skoda Fabia, але хотілося б уточнити для яких цілей планується покупка авто?

Якщо дешево й сердито, то можна й Lanos'а взяти. Головне знайти в гарному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціль одна, машина для себе, не в комерційних цілях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вольво, хулє :)

А взагалі, кажуть, китайський автопром вийшов на рівень вище по якості ніж 3-4 роки назад. Сам не в курсі бо їжджу на "пацанській" 99-й :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі шукав-шукав підходящу Skoda Fabia, в результаті взяв Ford Fiesta. :)

На Geely їздив в автошколі, поки вчився - вроді нормально нею їздити, хоча щоб брати собі - не захотів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Geely MK

ну як на ній іїздити?

geely-mk-05.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жилі-Билі... Як на мене - то не машина. Я краще потриманого корейця візьму, ніж нового китайця.

До речі, продаю Авео. Тут:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТАк само, як в Нісанн Х-трейл 1-го покоління.

Щодо Джилі СК, МК - погані краш-тести.

Найбільш свіжий буде ланос, який, і вважаю оптимальним.

Цікавий тест по Ваших авто - http://www.autocentre.ua/ac/auto/test-drive/byudzhetnye-varianty-chto-zhe-vybrat-13674.html

Якщо бюджет дозволяє - тоді нова фабія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще взяти б/у європейця... аніж нового китайця...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хочеш новий автомобіль - однозначно Geely! За такі гроші і в такій комплектації важко знайти щось краще.

СК - дешевше, але МК комфортніша, та й підвіска надійніша.

На рахунок центральної панелі. Незвично - це так. Але проїхали б ви в ній хоча б кілька кілометрів, то переконалися б, що це дуже зручно - показання приладів завжди перед очима а не десь під кермом.

Щодо Джилі СК, МК - погані краш-тести.

В порівнянні з якими авто? Ось реальний краш-тест а ось результат лобового зіткнення Geely MK i Лексуса.

Моя думка про Geely - можливо, до європейця трохи не дотягує, але на порядок вище, ніж Лади і Ланоси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Skoda Fabia певно, економічніша зі віх перечислених. При обємі 1,2; 1,4 конячок буде не менше, ніж в китайця. Крім того Європа то тобі не Чайна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

показання приладів завжди перед очима

показання приладів завжди гарно видно середньому пасажиру ззаду, водію потрібно коситися вправо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Geely MK

ну як на ній іїздити?

geely-mk-05.jpg

то вони взяли з нісана примєра :)

post-12037-0-83855400-1376491450_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я за Ланос 1,5 (не Сенс :0157: ) тому що:

- простий в обслуговуванні

- недорогий в обслуговуванні

- ціна/якість

- досить надійний

- народна машина №1 в Україні :_02:

з мінусів: розхід палива, шумоізоляція

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так, ніссан прімера, х-тейл 1-го покоління, тойота яріс (здається) - теж мали центральне розміщення.

Але це був експеримент, який виявився не зовсім вдалим.

Китайці подумали, що це класно і модно та продовжують так робити.

Щодо крашів - подивіться ось це:

http://www.autoreview.ru/arcap/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось реальний краш-тест
Ага, водій вбився об стійку )))))

Крім того китайські краш-тести проводяться на менших швидкостях за європейські.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я довго мучився з БУ авто ... взяв Geely (правда Еmgrand) і впевнений, що не прогадав.

ІМХО: БУ - лотерея. Ніхто авто з яким нема проблем не продає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машина і телефон не повинні бути китайськими :)

Обгрунтую: в дальній дорозі трапляється всяке - то датчик якийсь заглючить, то в підступну яму на швидкості втрапиш, то будеш міняти запаску, домкрат вислизне і "приземлишся" на диск. Для того, щоб почуватися в машині впевнено, сконструйована і "доведена" вона повинна бути кількома поколіннями інженерів,

Крім того у китая проблеми з моторами - не по технології леговані сплави вони юзають імхо.

"Китайський підхід" він такий - аби ти купив, їздити воно довго не буде, а в ціні облітатиме кожного року "стремительным домкратом".

P.S. Б/у 2-3 роки - не лотерея, є купа ознак, за якими можна визначити: аварію, таксі, "гонщика", скручений спідометр та й просто погане відношення до машини. Якщо лінь/нема часу лазити по автофорумах і набиратися досвіду самому - найняти когось в якості експерта, бажано з досвідом роботи на СТО, вийде в результаті дешевше.

Та й самому знати більше про те, що в машини під капотом - теж окупиться, з часом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий катається на Geely СК, вже другій підряд. Першу продав через 2 роки після покупки, доклав, придбав нову. Кілька разів їздив з нею в Крим, серйозних пригод (з його слів) з роботою вузлів і механізмів не було. Мені, як пасажиру даної машини - один хрін що Ланос що Джилі (приблизно однаково наїздив що на одній що на другій) - не помітив жодної різниці. Панель по центру - перший раз бачу. Запамятався лище його вислів "кришталева підвіска", але з такими дорогами - де вона зараз не кришталева? Комплектація Geely дає +1 в карму в порівнянні з Ланосом (якщо вести мову про нові авто).

А якщо Б/В - імхо краще Гольф десятилітній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба брати машину з таким розрахунком, щоб її в майбутньому можна було вигідно продати. Є вислів-анекдот про Москвича, з появою китай-машин, цей вислів стали застосовувати для них: "Китайська машина - вічна машина, раз купив - х%р продасиш". Доля правди тут є, ось хто захоче купити б.у.шного китайця по нормальній ціні? Я таких ще не зустрічав. Про Фабію чи Ланоса такого не говорять, бо машини зарекомендували себе значно краще і мені здається, їх легше буде продати на вторичному ринку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Б/у пару років - не лотерея, є купа ознак, за якими можна визначити таксі, "гонщика", скручений спідометр та й просто погане відношення до машини. Якщо лінь виясняти самому - найняти когось, бажано з досвілом роботи на СТО.

І справді не вірно я написав. БУ - це не лотерея. Це в 90% замаскований розвод.

Наші плавуни за місяця 2 відремонтуються і будуть продаватися як і ненаші плавуни.

Відкрийте очі на офігенну к-ть СТО з передпродажною шаманкою підготовкою - вони не тільки не голодають, а й доволі ситі.

Також не відкрию таємницю, що СТО за 300$ зуб дадуть, що машина "нє біт нє крашен", а справді на ній 2 рази краштест проводили.

Щодо параної китайського гумна, то варто ознайомитись http://www.autosite.com.ua/news_article_19647.html.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лансер 9 за ці гроші можна знайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо стереотипу "китайське гуано" варто додати, що китайці не такі й криворучки - може свого толкового і не створять, але з чужого зкопіюють непагано - згадайте їхню оборонну промисловість - не маючи своєї багаторічної танкової/авіаційної/корабельної (а в нашому контексті - і цивільної машинобудівної) школи вони доволі швидко починають клєпати свої досить пристойні екземпляри, хоч і на нижчому якісному рівні.

Коли Ланоси лише з"являлись (10-15 років тому) не раз чув що в них колеса на ходу відвалюються частіше ніж в інших, але вони ці "дитячі хвороби" якось пережили. Якщо ж вести мову про дешевизну в обслуговуванні - то тоді тра брати Славуту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо параної китайського гумна, то варто ознайомитись
Краще з цим

Там є і про китайський пластик, і про краш-тести і про ремонт....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...