difoto Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 10:25 #51 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 10:25 именно XXI в задании, помниццо, привела толстяков с подачи kostya на правильное КП
ursa Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 10:27 #52 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 10:27 В следующем Квесте предлагаю сделать такое усовершенствование: на бумажке с заданием стоит цифра (буква). Когда команда приезжает на финиш (промежуточный финиш), она должна назвать сумму найденных цифр (слово). Если она не совпадает с контрольной, значит команда не прошла все КП и отправляется на поиски КП или штрафуется временем - это для того, чтобы не было споров по поводу полного прохождения маршрута. Наверное, лучше использовать цифры, потому как слово с недостающей буквой можно подобрать
Shura Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 10:27 #53 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 10:27 именно XXI в задании, помниццо, привела толстяков с подачи kostya на правильное КП можно было бы еще XXXXL как намек на магазин "богатырь"
Юлямпочка Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 10:39 #54 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 10:39 Я, канєшно, не тойво. Але була свідком вражень після вересневого і жовтневого квестів... Якщо після першого була ейфорія, то шось після другого не тойво. Далі, почитала від початку. Діфото, варто було б прислухатись до думок Юрка (Друїда), він людина дуже досвічена в організації різних акцій (не даремно ж він член громадської організації, професійний турист і географ ): від паперової роботи до виставляння судей на точках. Як на мене (тож досвіченого організатора всяких "теренових ігор"), теорія гри була не продумана (хоча я розумію, що це була "проба пера в організаторів). Забава цікава, однозначно. Варто тільки слухати людей з досвідом і, якщо щось не ясно, питатись... . Я ще послухаю відгуки, а тоді подумаю, чи сама в майбутньому візьму в такому участь...
difoto Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 11:07 #55 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 11:07 Я канешна тойво... прислушаюсь к советам, но... дам вам обоим с Юрой фору лет в пять-десять(не знаю, насколько сурьйозные вы туристы, но дето так) по участию в Контрольных Туристских Маршрутах и организации подобных мероприятий то, что кто-то член организаций - это плюс всенепременный, вот только в данном случае слухати людей з досвідом в данном случае я буду лучше слушать odnu или еще каких компетентных личностей (не, не то шо друид некомпетентен... эээ просто я таки считаю себя более разбирающимся.. ага...) ЗЫ еще один момент: если есть организатор, то он должен организовывать, координировать своих помощников... у нас это удавалось с трудом... мда...
FKCX_half Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 11:25 #56 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 11:25 Какие точки не прошли Толстяки? Как на меня, грамотно оранизованные задания, где вопросы не на знание редких фактов, а на способность делать ассоциации из общеизвестной информации... Я так понимаю, Мартенз и Дифото это фигню продумывали, и получился именно вело КВЕСТ, а не КК...Ну, и мои респекты к Импу, Ире и Даману... Он меня до ГПЗ на мишине провел
Адміністратори kmd Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 12:30 Адміністратори #57 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 12:30 Мені спадобався квест шо то капецк!!!! Загадки супер! Рулить те що треба приїзжати на старт і знов валити далі! З погодою повезло! ;-) Діфото редька. Ми знімали зсвою команду (Три товстуни). Незахотіли. Фіга? Нам індифирентно місце чи ще там щось, ми прикольно погоцали і полускали ті задачі як сємушки Так що рахую квест відбувся, і результати можна не анульовувати! Три Товстуна yавiть зі штрафом в 1 год стають почесними гостями квесу ! А перше місце займає команда яка прийшла другою. І тд і тп Ура таваріщі! Слава організаторам!
Адміністратори kmd Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 12:44 Адміністратори #58 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 12:44 Список команд в студію. Час проходження тоже сюда! Інтересно хто їхав як їхав і скілько їхав Фотки будуть в похмеділок.
Victorius Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 13:17 #59 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 13:17 Підтримую КМД - список команд з часом проходження (плюс використана к-ть підказок) - ОГОЛОСИТИ НА БОРДІ! Мені, по великому рахунку, пофік, хто переміг. Але результати знати хотілося б. Наша команда їздила (ІМХУ) в основному FOR FUN! Принципово! пройшли всі КП (хоча й була можливість "зрізати" ) Розгадали всі загадки самостійно (більшість "з пол-пінка" ), але от зі знаходження бутилок/шарів "на мєсності" - прийшлось брати підказки. ДУЖЕ БАГАТО часу затрачали саме на пошук їх місцезнаходження . ДІ, ото ви в минулому квесті критикували, що судді стояли задалеко від вказаного у загадці місця. Так от, цього разу вийшла та сама фігня. ІМХУ - загадка має складатися з двох частин - 1) саме місце КП (напр. ЛІТАК біля 21 ст.); 2) якийсь хоча б натяк/орієнтир, де конкретно лежить пляшка з наступною загадкою (напр. стіна шо виходить на ... і т.д). Інакше квест перетворюється в біганину з фонаріками навколо КП.
difoto Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 13:35 #60 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 13:35 справедливо, будем избегать или устранять. Молокозаводы будут стерты с лица земли! (с) Я
odna Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 14:01 #61 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 14:01 У меня вот тож есть некоторые притензии... Кто отвечал за погоду?! Как допустили?!!! Ну, не лезет негатив, не могу я о недостатках говорить, когда получила такое удовольствие. Это серъезно. Конечно же было одно задание, которое мы не разгадали, единственное. Но благодаря ему, я теперь знаю, из каких цветов состоит белый цвет и в какой ж..пе находится улица Менделеева в городе Луцке, и что Красный, он не там где улица Красного креста, да и дофига чего еще. А как безропотно и стойко, без лишних разговоров члены моей "команды" сносили все мелкие и крупные неприятности от начала и до конца действа. Это для меня тоже было открытие. А остальные задания действительно щелкались, как сємушки(с), не потому что были примитивны, а наоборот - остроумны и доступны всем, кто закончил хотя б среднее образование и оптимально эрудирован. Оставалось только немного напрячь извилины. Что касается конкретно заданий, на мой взгляд, они придуманы талантливо (ведь за какой срок!) Остальное - технические мелочи. Они необходимы на официальных ответсвенных мероприятиях. А мне лично и так покайфу. Я уверенна и большенству тож. Зря Ди так психанул. Попроще над.
difoto Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 17:03 #62 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 17:03 ну, допустим, я ни разу не психовал, не преувеличивайте. Я не стал брать на себя обязанности распределения мест участников, просто по причине ужасного состояния организации этого самого протокола. Да, я облажался с этим. Шо вы все, как не знаю шо... Я так и подумал, что "за медалями" никто не приехал, поэтому ведение записей было прекращено... Алгоритм будет упрощен и доработан, будет интересней. ЗЫ одна, ты на след. квест будешь? надеюсь, не одна?
odna Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 17:16 #63 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 17:16 ЗЫ одна, ты на след. квест будешь? надеюсь, не одна? Не пропущу, разве только по оччень уважительной причине. Даже, если буду одна... и у меня будет одна нога.. Но пока про следующую пятницу думается с содроганием...
msv Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 18:02 #64 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 18:02 Ді, не ображайся, КМД правий. Дай 1 час штрафу або анулюй. І як пропозиція, внесем зміни. - НА проходження добавити контрольні суми і в випадку проскоку КП штраф або відправка народу туди де не були. Ну неправильна в нас логіка. Ми ж точно тобі розписали завлдання і відповідь.
Igrek Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 18:07 #65 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 18:07 Загадки були хороші. Респект.Були на всіх точках. Тільки двічі брали підказки і то тільки тому, що недостатньо уважно облазили КП.КП на мості на Красному було покоцане - конверти валялися чорт зна де, порвані і жодного цілого. Не знаю чи це учасники так насвинячили (якщо учасники, то це повна неповага до інших), чи хтось сторонній.Особисто я вважаю, що в кінці мали бути емоції. Емоції переможців, емоції тих, хто програли, і наступний аналіз де могли проїхати краще. А в нас кінця не було. Особисто я все-таки їхав задля цього. І в мене через це загальне враження від квесту - негатив."победители" не прошли все КПЯ канешна тойво... прислушаюсь к советам, но...дам вам обоим с Юрой фору лет в пять-десять(не знаю, насколько сурьйозные вы туристы, но дето так) по участию в Контрольных Туристских Маршрутах и организации подобных мероприятий wink.gifто, что кто-то член организаций - это плюс всенепременный, вот только в данном случаея буду лучше слушать odnu или еще каких компетентных личностей smile.gif(не, не то шо друид некомпетентен... эээ просто я таки считаю себя более разбирающимся.. ага...)Не знаю як там в кого з досвідом, але допустити можливість фінішувати, не проїхавши всі КП - це ганьба і неповага до учасників з боку самих організаторів, причому ще до початку самого змагання.В цьому квесті просто необхідно було перевіряти, як команди проходили КП - хоча б питати їх, де були.
Юлямпочка Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 18:12 #66 Опубліковано 13 Жовтня, 2007 в 18:12 ну, в кількості років, Ді, ти хватив через край, в нас досвід тож не місяцями і не роками числиться, а десятками, а наскільки я пам'ятаю, ти не набагато старший за мене. . Хоча читаю відгуки, стає все більш і більш цікаво, воть виростуть малі, я тож поїду (весною).
Адміністратори kmd Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 09:32 Адміністратори #67 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 09:32 Ми саменькі розказували де і як їздили.І тільки поцьому взнали що на якомусь КП не були.Хоча проїхали 3круга по 3 кп.
ursa Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 10:20 #68 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 10:20 Хоча проїхали 3круга по 3 кп. Странно. Почему только три КП? Мы проезжали по четыре
Гість Zibers Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 10:46 #69 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 10:46 Усьо було зашибісь А 3 КП....тут напевно ктось фальшивіл , після першого круга було зрозуміло що 4 кп єсть останій і на старт.. мабудь дехто і скористався цією муткою..маленький недолік. .... а так за квест
Victorius Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 11:02 #70 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 11:02 Ну ото шоби таке не повторялося, ОДНОЗНАЧНО треба ввести механізм контролю присутності команди на КП. Найнадійніше, це, звичайно судді. Тільки суддя зможе контролювати, чи на КП приїхала ВСЯ команда, чи тілько її "лосиста" частина. Але написаний код на КП - тоже нічо. Або зробити взагалі, щоб команди відзвонювалися з КП, називаючи код. Це ж дасть змогу контролювати їх час проходження КП.
FKCX_half Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 11:31 #71 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 11:31 Розвиваючи думку, відзвонюються з КП і ВСІ члени команди кажуть щось організатору, типа : "То Петро, а це Іван"...
Victorius Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 12:01 #72 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 12:01 2 FKCX_half Ну, на практиці, це не спрацює, бо трохи змінити голос і сказати пару слів "за когось" зможе майже кожен. В принципі, я цю ідею озвучував ще перед другим квестом, але ПОЧУТИ її так і не захотіли. І ще, такий момент - фініш команди ОБОВЯЗКОВО фіксувати по останньому учаснику, а не по тому хто перший приперся (як було цього разу). Непогано було б зробити якійсь водозахист загадок на КП (заламінувати їх, чи шо), а то на деяких КП в кінці були лише купки мокрого паперу, на якому ледве вдавалося шось розібрати. Ага, ше одна штука. ІМХУ, логічно було б робити ОДНАКОВІ "нички" на КП - якщо пляшки, то пляшки; а якшо "червоні яйця" - то хай всюди будуть "червоні яйця" (вони, до речі викликали нездорове зацікавлення нашої доблесної міліції на минулому квесті).
druid Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 05:33 #73 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 05:33 Вітаю. Як би там не було і щоб хто не казав, але фактом є те, що в організації велоквесту в Луцьку був зроблений ВЕЛИЧЕЗНИЙ крок вперед. Мені не хочеться виясняти хто досвідченіший і хто більше доклав зусиль до організації, але точно я зрозумів одне: провести ідеальний велоквест - це або неможливо, або дуже важко. Я схиляюсь до другого варіанту. Я вперше взяв участь у квесті і зовсім по іншому став дивитись на всі організаційні питання, в тому числі і що стосується загадок. Наш спільний досвід унікальний. Я думаю варто ще трохи попрацювати і можна вийти на ту формулу, яка не дасть жодному можливості сказати "були недоліки". Щодо останнього квесту конкретніше. Я отримав тисячу сто мільйонів тон кілограм літрів задоволення мільярдів. Недоліків було значно менше ніж в попередніх квестах, деякі з них перегукуються. Щодо новинок і переваг: - був взахваті від ідеї кількох маршрутів; - маячки на КП - це супер; - загадки теж були на рівні (єдиний недолік в завданнях вважаю гуглівську карту - це вже занадто!!!!! ) А взагалі - БЕСТ. Пропоную ще комусь (крім тих що вже проводили) провести ще один квест в цьому сезоні. А потім навесні зібратись орагнізаторам різних версій і забабахати такий квест, щоб він всім квестам квест був.
Гість Zibers Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 05:46 #74 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 05:46 З собою возить аптечкі. камандо "fo fan" Надавала першу допомогу потерпілому з "невідомої каманди" на Кп при чортовому колесі !!!.Витерли рану, замазали мазю, заліпили лейкопластирем, дали кольосіко "Кітанова" і порадили дуть в травмпункт (благо рядом №2 лікарня була).
difoto Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 06:15 #75 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 06:15 1. не могу не поблагодарить Юру и всех предыдущих организаторов. Все таки учиться на чужих ошибках намного легче, чем на своих 2. все недостатки, которые тут указываются - фиксируются и будут устранены! 3. У кого еще будут идеи или интересные мысли - милости прошу писать здесь либо в ПМ. недостатки, если их не озвучивать, не являются таковыми и их не будут пытаться исправить! Друзья, ПИШИТЕ, что вам не понравилось, какую мелочь мы не досмотрели?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.