Перейти до змісту

№003 || VeloQuest


Dr.Martenz

Рекомендовані повідомлення

Оголошується набір в суддівський комітет велоквесту під номером три, який орієнтовно буде проводитись 12 жовтня (дата буде уточнена). Всі охочі відписуйтесь.

Перший збір суддівського комітету пропоную провести 2 жовтня о 19.00 біля Лесі Українки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь

Возражаю против подзаголовка топика. "попытка" - подразумивает неудачу. Не считаю первые два квеста "попытками". Зачетные мероприятия на довольно высоком уровне исполнения. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

під попиткой я подразумевал те що в нас просто нема досвіду в цьому питанні, я не возражаю проти того шо квести вийшли прикольними, якби мені не сподобалось мене там би просто не було, просто досконалості нема меж і хочеться докладати якихось зусиль щоб покращувати це міроприємство, робити його ще цікавішим, не зупинятися на досягнутому, рухатись вперед

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную з минулих досягнень залишити правила - я реально над ними сидів. Залишити за змаганнями статус офіційними (які проводяться нашою організацією, якщо немає іншої). Берем ті правила що є. Далі ви готуєте нове положення і новий оргкомітет. Ми це все затверджуємо протокольчиком і.... "летс гоу".

Моя порада і думка: немає закономірності, що чим більше над загадками працює людей - тим кращими вони виходять. Коли є одна людина - в її загадках прослідковується хоч якась логіка і вона є постійною - щось важче, щось легше, так завжди. А якщо думає багато людей - то ниточки, які могли б привести до правильної відповіді, вони рвуться логікою інших людей і в результаті логіка взагалі відсутня.

До речі про час готування загадок я не погоджуюсь з твердження Вікторіуса, ощ багато що готувалось перед самим стартом. За тиждень до старту в нас загадки по суті вже були готові. Залишалось підкоректувати. А на першому квесті я почав думати над загадками десь за 4 години до старту. Робіть висновки. Забагато думати - шкодить.

Цього разу ми великий акцент робили на всякі прикольні штучкі - ходулі, пейнт бол і т.д., тобто зробити його більш видовищним і цікавішим, але за цим ми випустили головне - загадки. А це основа.

Так що вчіться, майбутні організатори, і звертайтеся за порадою. Що зможемо те підкажемо. Навіщо повторювати ті помилки, що вже були.

Краще ви поробите якихось нових помилок, а ми потім теж на них чогось навчимось ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Druid

Я зовсім не загадки мав на увазі, коли говорив про останній момент.

Просто я ДУЖЕ не люблю шось не встигати, запізнюватися і т.д. (характер такий, що поробиш ;)).

А взагалі, УСПІХІВ вам в організації ;). А я цього разу попробую поучаствувати ;).

Якщо цікаво, то можу поділитися ссилочками на інші квести (приват чи ася).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніхто правил чи формату квесту міняти не збирається, просто попрацюємо над технічним виконанням, внесемо деякі корективи і ньюанси, справа не в питаннях, я не заперечую що можуть бути питання, на які я не знаю відповіді, але тратити підказку там де по логіці речей ми не мали б її тратити... От над цим ми будемо працювати. Не знаю що в нас вийде, але думаю що це зробити варто, щоб зрозуміти що до чого в організації квесту, одні його організували по своєму ми по своєму, але суті це не міняє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"дело не в умении, и не в подворотничке, и вообще ни в чем! Дело просто в пришивании подворотничка!" (с) ДМБ

1. молокозаводы отменить - снести с лица земли раз и навсегда! На оргкомитете на 100% ответственность за ПРАВИЛЬНОЕ нахождение КП при условии его нахождения. Я думал, шо этот боян не повторится, и тем обидней было, что догадались, искали, НАШЛИ, а блин подсказку пришлось брать, потомушта для организаторов +/- 500 метров - не в счет ;) И, кстати, кто сказал, что проигравшие больше всего репетуют? Моя команда и судьи подтывердят, что я орал и ругался на оргов до бестямы, хотя мы ШЛИ ПЕРВЫМИ!

2. Тещин язык - кто курил, признавайтесь? АБСОЛЮТНО овлеченный от пункта текст, который ввел в полный ступор, и такая же абсолютно отвлеченная карта. Если все участники вместо тещи с языком видели девочку с чупа-чупсом - это о чем-то да говорит ;) И опять таки, мы одни из первых на него случайно наткнулись, а после этого я (вдумайтесь!) рассказывал конкурирующим командам разгадку, потому как допереть было просто нереально. Ошибкой это я назвать не могу... даже не знаю, как это исправлять... бездумно сделанное задание, короче. С таким же успехом можно нарисовать конфетку и поставить КП на МКС - конфета с коньяком, а МКС близко к спиртзаводу - пара кэмэ всего :) Короче говоря, так не делается.

3. Вежа. Мало того, что надо было знать, что она такая вот существует и в таком-то году отстроена заново, так надо еще было ТОЧНО ЗНАТЬ о ЕДИНСТВЕННОМ проходе к ней! Я не против знания истории родного города, минус мне... но мы были там несколько раз, с нескольких сторон, но так и не нашли проход... это мне теперь на экскурсии надо ходить??? Увольте! Задачи должны ставиться трудные, но в меру решаемые. Будем исправлять!

4. Гуглмап - идея хороша, но смею вас уверить, что есть места в радиусе 1000 метров от моего дома, которые Я САМ НЕ НАШЕКЛ БЫ с такой привязкой "ни к чему". Это решаемо - есть куча знатных мест, о которых ЗНАЮТ ВСЕ, но с первого взгляда не определят. Будем думать ;)

5. Я за 5 минут могу придумать десять конкурсов с велосипедом. На кой тот пейнтбол с костылями были? не лучше было просто проехать со стаканом воды в руке 50 метров за определенное время? или простоять на месте больше 5 секунд на байке, а за каждую следующую секунду - бонус в минуту :) Проще, дешевле и организуется с помощью мелка и секундомера :)

6. У меня никаких претензий к друиду, дорогие друзья, у него мероприятий было кроме квеста - вагон! Для чего тогда оргкомитет? Фамилии записывать штоле? Раз взялись за дело - делайте правильно и до конца.

Вот вроде все, приступаю к изложению нового видения квеста... ждите инфу.

ЗЫ сайтов про квест я уже облазил полмиллиона. Существует несколько десятков вариантов квестообразных игр, поверьте, у нас будут хорошие "учителя" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото дав Діфото, по почках і по я..цях.

Спробую відповісти по черзі.

1. Про те, де знаходиться точно військовий ліцей дізнався тільки після квеста. Вини з себе не знімаю - це показує на погану координацію, мою звичайно.

2. На рахунок дєвочки. Погоджуюсь з трудністю. З самого початку дєвочки там не було. А були рішоточки між деревцями, що мало означати ЗООПАРК. Це була основна привязка. Але почкільки я не знайшов біля самого зоопарку місця щоб постріляти з лука, мусив привязуватись до тещиного язика. А дєвочка вийшла не тому, що так задумавалось, а тому що я так вмію малювати. Тому жарти з накуреними і бездумними організаторами зовсім не сприймаються мною як жарти. Давайте будемо толерантними по відношенню один до одного.

3. Ну за вежу пробачте, але ми знали що так буде і зробили це спеціально. Історію міста треба знати.

4. В гуглі ви просто трохи недодумали. Роздрукована карта дуже чітко вказує на напрям. Велика вулиця з великим приватним сектором, яка спрямована з заходу на схід - одна-єдина. Тут або ви не уважні, або не взяли карту. Єдиний варіант крім Володимирської могла бути Рівненська, але всі знають, що там навпроти приватного сектору знаходиться кладовище, так що ай ем сорі, тут тільки ваша лажа.

5. Про конкурси, які не стосуються велдосипеда тобі дадуть коментар ті, хто придумали: біатлон, тріатлон, поліатлон, мультигонки і т. д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от якраз

А були рішоточки між деревцями, що мало означати ЗООПАРК
це , думаю, всі зрозуміли са старта, дєвочка все обламала на нєт.
3. Ну за вежу пробачте, але ми знали що так буде і зробили це спеціально. Історію міста треба знати.
Згоден за історію, мінус мені, шо не знаю. ;) Ше один мінус мені за те, шо Таня добилася, щоб військовий ліцей їм не порахували за підказку, а я не послухав Мартенза і здався, знаючи, що їх може бути лише дві.
Велика вулиця з великим приватним сектором, яка спрямована з заходу на схід - одна-єдина

ятавиш пляшку коньяку за подібні вулиці - і я власник пари ящиків :) Це серйозно! Я зараз в процесі вивчення карти перед новим квестом. Таких вулиць -мульйон!

Про конкурси, які не стосуються велдосипеда

я подумаю :) але В ПЕРШУ ЧЕРГУ ЦЕ ВЕЛОКВЕСТ! (а ви трошки не на те увагу розпушили, ось що малось на увазі)

взагалі, звісно, рєспєкт за початок, ми спробуєм продовжити! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є пропозиція. Додати до квесту завдання на ремонт велосипеда. Наприклад - на час перебортування колеса. Велозона думаю допоможе з внвентарем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є пропозиція. Додати до квесту завдання на ремонт велосипеда. Наприклад - на час перебортування колеса. Велозона думаю допоможе з внвентарем.

за идею + 1 минута бонуса!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будь простіше - при тому що команди по різних маршрутах будуть їхати - 3 чол на всіх достатньо - 2 руки 2 ноги :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тожж хочу до судів :D або хоча б допомогти в організації.

Малчать!

Ти исчьо на прошлых квестах не отъездил норматив!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тожж хочу до судів :) або хоча б допомогти в організації.

Малчать!

Ти исчьо на прошлых квестах не отъездил норматив!

Ага, если он будет сначала помогать, а потом и участвовать, то я уже догадываюсь, кто будет следующим победителем :D ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наташка, я тебе розцілую за проникливість :D , і задушу за видачу ваєнной тайни ;)

А так хотілось памоч...

1 - ловлю на слові ;)

2 - тіко попробуй, і побачим хто кого ;)

3 - лучше деньгамі ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьодні, на 19.00 біля Лесі собіраєтсі суддівський камітет, всі желающіє памочь велкам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ше я висловлю свої думки по минулому квесті, поки новий не почався.

от якраз
А були рішоточки між деревцями, що мало означати ЗООПАРК
це , думаю, всі зрозуміли са старта, дєвочка все обламала на нєт.

О, а ми ці рішоточкі сприйняли як СІЗО. І поїхали до бібліотеки ВДУ :( Взяли підказку.

3. Ну за вежу пробачте, але ми знали що так буде і зробили це спеціально. Історію міста треба знати.

От і мені так здається. У нас 1 людина історію знала, на те вона й команда. А те, шо не знали, шо до неї не підїхати (принаймі ми не знайшли заїзд, та й він виявився непотрібним) то уж наші проблеми.

Велика вулиця з великим приватним сектором, яка спрямована з заходу на схід - одна-єдина

ятавиш пляшку коньяку за подібні вулиці - і я власник пари ящиків :) Це серйозно! Я зараз в процесі вивчення карти перед новим квестом. Таких вулиць -мульйон!

Так але, на тій вулиці був Луцьккондитер. А в тексті говорилось, шо треба шось розкусити(цукерочки можна розкусити). Так, шо ми не сумнівались куди їхати.

І про завод. В принципі можна було додумати з тексту. Так писалось, що німці здається збудували своє кодло. Ніби так. У мене наприклад, одразу виникло питання: "А шо в Луцьку є німецьке?" (одразу - це після того, як ми спочатку поїхали до Магніту :) ) І ше й Ігрек згадав емблему свого заводу. Хоча й після того, як їхали до заводу, особисто я ще сумнівався.

Але моя думка: завод потрібно було розгадати. І їхати туди, і по дорозі сумніватись :D

І ше. Радий, що на тому велоквесті "Швидкість була не головне". Було достатньо точок, де треба було не просто думати про розгадку, а ше й уважно читати, шо в загадці написано. Тому, це давало можливість не швидким командам, як наша, конкурувати на рівні з іншими. Я б, особисто хотів, щоб так було й надалі.

Бажаю всім гарного 3 велоквесту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...