Перейти до змісту

коти проти дітей

PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В одному із дворів луцька по вулиці Гордіюк 8 мешканці будинку з власних матеріалів встановили дитячій майданчик, але це несподобальсь одній старшій людині з тогож будинку бо вона там вигулювала своїх котиків. коли їй зробили зауваження щоб вона не вигулювала котів в дитячій пісочниці, вона написала скаргу в київ що гойдалка є в аварійному стані. Після цього Київ прислав лист в жек заварити гойдалку. Люди які встановили даний майданчик звертались до журналістів в мерію, держгімпромнагляд, жек але всі переадресовують один до одного.

Підкажіть будь-ласка в якому порядку потрібно збирати документи і як розблокувати дитячу радістьUmzeS.jpg

• Адміністратори
Опубліковано

Написати в Київ , що в цієї старшої людини в квартирі знаходиться точка продажу алкоголю та наркотиків.

Опубліковано

взяти болгарку і "розварити" гойдалку

Цитата
Після цього Київ прислав лист в жек заварити гойдалку

розуму нестало хоча б на скерування злагодити гойдалку

Опубліковано

гойдалка цілком справна на гойдалці гойдались одночасно 4 кремезних мущини перед тим як дати гойдатись дітям.

в жекові сказали якщо зріжете пломби то ми зріжем гойдалку

Опубліковано

тоді знайти спільну мову з головою жеку,

вкинути його в машину,

привезти до гойдалки,

показати шо з нею все добре,

і хай при вас там напише

шо дає дозвіл на експлуатацію.

То там лише пломби?

Я думав -

%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%83%D0%B9-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%B9-703511.jpeg

Опубліковано
  В 06.08.2013 в 13:05, PPArhangel сказав:

В одному із дворів луцька по вулиці Гордіюк 8 мешканці будинку з власних матеріалів встановили дитячій майданчик

если что то случится кто отвечать будет?

В 06.08.2013 в 13:20, PPArhangel сказав:

на гойдалці гойдались одночасно 4 кремезних мущини

сертификат выдали?

Опубліковано

ага, а когда тебе жек поставит, то ты, в случай чего их к ответу притянешь? не смеши.

З.Ы. Зевс, тебе б бюрократом работать... Неоценимый кадр

Опубліковано
  В 06.08.2013 в 13:50, PPArhangel сказав:

мешканці звертались в держгімпромнагляд за єкспертизою і сертифікатом але вони відмовили

и чем мотивировали?

В 06.08.2013 в 13:50, mix_forever сказав:

З.Ы. Зевс, тебе б бюрократом работать... Неоценимый кадр

все инструкции по безопасности написаны кровью :(

Опубліковано

мотивували тим що такі сертифікати видають тільки підприємства які виготовляють даний тип продукції, крім того встановлювати повинні організації які мають дозвіл на встановлення

Опубліковано

Якщо ЖЕК забракував вашу гойдалку - вимагайте від ЖЕКА, щоб вони встановили свою гойдалку.

Да, а колись пропагували зовсім інші цінності.

Цитата

-Гражданин крокодил?

-А что?

-Значит, это Bы угнали компрессор?

-Да, это я его угнал.

-А как Bы собирались его использовать?

-А мы его уже использовали.

-Мы построили площадку для ребят.

-А-а... Хех, молодцы! А о компрессоре не беспокойтесь - мы его доставим сами.

Опубліковано
  В 06.08.2013 в 14:30, PPArhangel сказав:

жек каже що нема коштів на встановлення гойдалки

Боржники в будинку є? Немає? В такому разі колективну заяву на них.

Опубліковано

Зразків таких заяв є ціла купа в інтернеті.

http://yurporada.kiev.ua/uk/poradi-iurist-v/kak-sostavit-i-podat-zayavlenie-v-zhek.html

1. Заява начальнику ЖЕК.

2. Дочекатись відповіді.

3. Якщо відповідь негативна - скарга на бездіяльність начальника ЖЕК.

А нашо вам той ЖЕК? Скоро скрізь буде ОСББ. Ось і повід є його створити.

Опубліковано

Я думаю, что даже сам кот стал бы на защиту интересов детей (если мог-бы). Один раз меня с ребенком с детской площадки - гнала одна бабушка! Я не стал конфликтовать и мы пошли на другую.

Опубліковано

Качеля - чиясь власність . І без рішення суду , ніхто не може її заблокувати , а для суду - потрібне рішення Держгірпромнагляду ...тоді і дадуть заключення про стан . ІМХО

Опубліковано

Не так давно, попросили хорошие знакомые изготовить во двор горочку с домиком для деток. Не совсем наш профиль, но при поверхностном изучении информации выяснилось - чтоб узаконить изделие, придётся заплатить дороже, чем само изделие стоит. Иначе, ни дай бог что то произойдёт ( кто то куда то ни так наступит, споткнётся, упадёт и т.д.) - вся ответственность на изготовителе. Вынуждены были отказать...

Опубліковано

Я би її заварив би в квартирі, шоб вона взагалі вийти незмогла би!)))))) ото-то булоби їй несподіванка.....!

Опубліковано

"коти против детей". я фигею с ваших причинно-следственных связей. топикстартер случайно не в жёлтой прессе работает?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...