Перейти до змісту

Exitpoll board.lutsk.ua

Plum

Exitpoll  

134 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 135
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я не голосував і не збираюсь,бо нема за кого, до речі дуже цікаво,чому стільки проголосувало за Юльку ? Де вона свої перші 70 мільйонів баксів заробила ніби й так всім відомо,а бреше вона в передвиборчій програмі не меньше чим інші, бо якщо вона втілить в життя всі свої обіцянки в ті сроки що обіцає то буде алєс повний

ЗІ Особисто я піду на вибори лише тоді ,коли за невиконання передвиборних обіцянок введуть КРИМІНАЛЬНУ відповідальність, лише тоді можна буде вибирати щось з передвиборчих програм,а цього не введуть ніколи бо сядуть майже всі, знач голосувати мені не доведется

Опубліковано
ппц... чого вам так подобається Юля ???

лепецяло і всьо !

а є альтернатива? ІМХО немає.

в свій час між Кучмою і Симомненком теж не було альтернативи і що ? Кому зараз від того легше ?

Опубліковано

За той короткий проміжок часу, коли Юля була прем'єр-міністром я дійсно відчув здвиги на краще. Видно, що люди працюють і це приносило користь не лише обмеженому колу людей, а багатьом простим українцям. Пам'ятаєте історію за розкладушку в кабінеті?

Реально зросла пенсія, зарплати в працівників освіти (відчув на своїй кишені) і т.д.

А кризи... Так були... штучно створенні. Хай би й зараз були ті "кризи". Зараз бензин приблизно на гривню дорожчий, ніж за часів тієї кризи. Про що мова?

Опубліковано

вони всі на одне ліцо

можна даже проголосувати за комуністів ! просто все буде червоне ! але нічо більше не зміниться... їм не хочеться міняти шось ! просто дєнєжку в ккарманчік...

Опубліковано
ІМХО Литвин буде робити точно все те саме шо Мороз, це основна проблема

хто дэвушку танцует - тот ее и гуляет...

понятно хто за него платил...

Опубліковано

Никуда он не проходит,

И, надеюсь, не пройдёт B)

Данные по одному участку <_<

Ещё бы №№ 4 и 5 отсеялись, было бы хорошо.

Опубліковано

Я поки зібрався спуститись на перший поверх (там вибоча дільниця) так уже десята була <_< ( Будь воно прокляте те ПТЦА з курсовою, всю ніч на каві знов...)

Якби все ж попав на дільницю, то певно проголосував би за Юлю, але не тому що вірю їй, а тому що, по-ідеї, пофігу кого там оберуть, вони ж різняться тільки кольором, як крали так і будуть красти. А Юля іще ніби при владі толком і не була, може тепер її черга посидіти біля корита...

P.S. а взагалі в гуртожитку багато людей не проголосувало: хто не приїхав, кому запоршення не прийшло, а багато просто напросто забили на то все....

Опубліковано
Никуда он не проходит,

И, надеюсь, не пройдёт

Надейся дальше

Чем меньше партий пройдёт в ВР, тем меньше они су4.ться и коалиционировать будут

Может сделать как в России, гарантированно проходит ОДНА партия <_< А хочешь "против всех" уберем? И порог явки в 51%? B) Вот красотища то будет! ;)

Опубліковано

"Против всех" голосует тот, кому нас.ать на страну и на будущее, поэтому такой пункт можно и убрать.

Не приходит на выборы такой же пох.ист. Если в стране половина пох.истов - зачем вообще существует такая страна? И если им всё равно, пусть голосует даже 20% - и выборы могут считаться состоявшимися, ведь пох.истам нас.ать, кто ими будет править, а с мнением тех, кому не безразлично, нужно считаться <_<

Мне ОДНА партия не нужна. Я хочу, чтобы в ВР был конструктив, чтобы шёл диалог между двумя политическими силами, двумя системами, а не творилось х.ен знает что (договоры, посылания, перебежки, обиды, ультиматумы и прочая хр.нь). В случае, если пройдёт 5-6-7 партий, начнётся то же, что было и раньше - никому не нужная грызня... Тебе реально нужна такая ситуация?

P.S. Тебе лет сколько-то? B)

Опубліковано

Судя по твоей реакции - едва ли 20 <_<

max-2-.gif

Да, заглянул в личку, действительно - манера общения как раз тянет на такой возраст :)

Слушай, ты тупой?

Тебя ебет скока мне лет, по этому признаку меряют человека?

Если тебе так интересно, мне 19 лет, и что дальше?

Но я в свои годы, УВЕРЕН достиг большего, а через год-два буду зарабатывать больше чем ты и вся твоя родня вместе взятые.

Так что не трепайся тут про возвраст, неудачник

Это +5!!! B)

ЗА-РА-БА-ТЫ-ВАЙ!!! Удачи тебе во всех начинаниях!

"So gimme money - that's what I want

That's what I want, ye-ye-yeаh,

That's what I want."

________________© Beatles

Только речь шла не о деньгах. Ты поймёшь. Позже ;)

Опубліковано

Он Янукович з Ахметовим також багааааато заробляють (як всі інші українці разом взяті), але хорошими людьми вони від того не стали. Він СНІДу вони точно не помруть, бо вони ГАНДОНИ! Так що, max-2, не будь схожим на них. Не в тому справа скільки ти заробляєш, а в тому на скільки відсотків ти людина, а на скільки скотина.

Опубліковано

Ребята, потрите эти все посты.

В свою очередь обещаю больше никогда не писать на этом форуме о политике. А может быть и вообще писать.

Так ведь всем будет лучше.

• Адміністратори
Опубліковано
че за фигня, нажал посмотреть результаты и писец, "ваш голос засчитан", косяк с голосовалкой однозначно!!!

А кто сначала смотрит результаты а потом клацает?

Опубліковано
Ребята, потрите эти все посты.

В свою очередь обещаю больше никогда не писать на этом форуме о политике. А может быть и вообще писать.

Так ведь всем будет лучше.

а зачем пургу нести, а потом подтираться? думать "до" надо ;)

Опубліковано
А кто сначала смотрит результаты а потом клацает?

А это запрещено? ;)

если есть кнопалка, значит ее можно нажать, посмотреть, и если потом вдруг передумаю и захочу проголосовать?

Опубліковано

Литвин продасться однозначно!! В цьому впевнений на 95%!

Шкода що Комуністи пройшли. Юлька зло, але саме за її уряду я почував себе добре як на роботі, так як і фізична особа. Невже ви не бачите, що кризи робилися штучно, тільки щоб її попустити! Да вона бяка, але її партія реально зараз може задвинути ПР. А якщо вони зможуть покращити життя, то в них є шанс на ще один срок. ИМХО.

Опубліковано
я не голосував і не збираюсь,бо нема за кого, до речі дуже цікаво,чому стільки проголосувало за Юльку ?

если честно, мне ее такая популярность тоже странна

ведь если подумать, в 2004 - именно ей не понравились результаты выборов. результат - перевыборы

сейчас ей не понравился парламент. результат - перевыборы.

а что в целом: лишние затраты из бюджета, который и так дырявый как сито. а почти весь нынешний год - Украина без законодательной власти. нафиг оно мне такое надо?

только просьба: не углубляться в события прошлых лет. "маемо те, шо маемо".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...