Перейти до змісту

Рибалка на фідер р.Стир

Igor K

Рекомендовані повідомлення

прийму в дар за пиво падінку. :_07:

є кілька пакунків мороженої. можу віддати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 364
  • Створено
  • Остання відповідь

Сьгодні видався хороший деньок і рибка покльовувала непогано. Хто на лід а ми на Стир, і ось результат- головень 2кг, слідуючий 800 гр і 600 гр та дрібязок. Майже вся риба зловлена на падінку дві рибини на мотиль. Бажаю всім успіхів на рибалці та з наступаючими святами.

а можна детальніше про стратегію і тактику? сьогодні був зі спіном-зеро.

В стратегії немає нічого незвичного, я ловлю зараз біля входу в яму де є далі по течії затоплені дерева, головень там тримається весь час. Головне дочекатися коли він почне ходити - це як правило в десь 12-13 година дня.Насажую по дві три падінки і чекаю покльовки, зараз він доречі не так буйно клює як літом і при виважуванні впирається менше. На рахунок падінки поділюся коли буду на наступній рибалці маякну підскочиш в Крупу я скажу де ловлю, або скинь телефон. Падінка опустилась нижче але накопати покищо не проблема. Успіхів на рибалці

а на рахунок підгодівлі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьгодні видався хороший деньок і рибка покльовувала непогано. Хто на лід а ми на Стир, і ось результат- головень 2кг, слідуючий 800 гр і 600 гр та дрібязок. Майже вся риба зловлена на падінку дві рибини на мотиль. Бажаю всім успіхів на рибалці та з наступаючими святами.

В стратегії немає нічого незвичного, я ловлю зараз біля входу в яму де є далі по течії затоплені дерева, головень там тримається весь час. Головне дочекатися коли він почне ходити - це як правило в десь 12-13 година дня.Насажую по дві три падінки і чекаю покльовки, зараз він доречі не так буйно клює як літом і при виважуванні впирається менше. На рахунок падінки поділюся коли буду на наступній рибалці маякну підскочиш в Крупу я скажу де ловлю, або скинь телефон. Падінка опустилась нижче але накопати покищо не проблема. Успіхів на рибалці

а на рахунок підгодівлі?

то що з кормом? бо я вже кашу зварив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на рахунок підгодівлі?

Ти знаєш ніколи не використовую прикормку. Хочу давно спробувати порибалити з кормушками, а поки що ловлю без всяких прикормок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так ви ловите на звичайну донку а не на "фідер".. !?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так ви ловите на звичайну донку а не на "фідер".. !?

• Фидер — английская рыболовная донная снасть, а также способ ловли рыбы этой снастью.
  • Спорити не буду, ще недавно ми називали цю снасть донкою, зараз всі кажуть фідер. А без кормушки ця снасть більш спортивна на мою думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bulchyk, фідер від донки відрізняється тим що в фідері використовується оснастка з кормушкою, від цього і пішла назва «to feed» — «кормить», якщо снасть без кормушки то це звичайна донка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bulchyk, фідер від донки відрізняється тим що в фідері використовується оснастка з кормушкою, від цього і пішла назва «to feed» — «кормить», якщо снасть без кормушки то це звичайна донка.

Дякую за розяснення, тепер буду знати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

доброго дня всім цікаво вже хтось пробував ловити на фідер.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго дня всім цікаво вже хтось пробував ловити на фідер.?

пробував, на вихідних сидів з 13,00 до 17.00 був один явний удар і все.. по ноліках, йшли мужикі казали що далі сиділи також на фідр то зровили 2 плотвічки.

Ловив на зимову прикормку + мотиль + опариш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробую на цих вихідних на фідер ловити. Про результати відпишусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також хочу попробувати в місті на фідер,якщо буде трошки сонячніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні ходив на Стир. Результат: один маленький судачок і біля 5 реальних покльовок. треба сонця!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора відкрив весняеий сезон, як на мене то непогано, ловився чомусь тільки головень, але екземпляри радували :

1.5 кг, 800гр, 2х250гр. Було багато нереалізованих покльовок, найкращий кльов з 9.00до 10.30 ранку. Але були і неприємні моменти:

УВАГА! 02.03.2014р в районі Боратина зі сторони Крупи біля труби приблизно з 12.00 до13.00 вкрадено лопату розбірну дюралюмінієвих труб. Лопата складпється з трьох частин приблизно по 1.5 метра. Бачив в тому місці двох спінінгістів, звідки вони не знаю більше нікого не було. Велике прохання колеги по хоббі, хто бачив чи має якусь інформацію прохання зателефонувати за телефоном 099-335-01-72 винагорода гарантована

post-6140-0-56211100-1393830992_thumb.jp

post-6140-0-82761300-1393831002_thumb.jp

post-6140-0-41623300-1393831013_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ловив 01.03.2014 р. з 8,00 - 12,00, 3 покльовки, результат: один головень - 500 гр. Чекаєм сонця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці а на що ви ловите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наживка : бутерброд опариш/мотиль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це на фідер.???..цікавить яку вагу грузила викорустовуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ловив на падінку, вагагрузів 35-45гр, без прикормки і кормушки на донку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Давно замітив, чим гірша погода - тим краще клює риба, Сьгоднішній день тому підтвердження, кльов як на чорних камнях, дуже багато нереалізованих покльовок. В улові майже вся густірка одненька плотва Ловив з 7.30 до 13.00 хоча реально вся риба зловлена до 11.00 тому що далі зірвався такий вітер що мова про рибалку вже не йшла. Наживка падінка

post-6140-0-28115500-1394978922_thumb.jp

post-6140-0-54184300-1394979012_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно замітив, чим гірша погода - тим краще клює риба, Сьгоднішній день тому підтвердження, кльов як на чорних камнях, дуже багато нереалізованих покльовок. В улові майже вся густірка одненька плотва Ловив з 7.30 до 13.00 хоча реально вся риба зловлена до 11.00 тому що далі зірвався такий вітер що мова про рибалку вже не йшла. Наживка падінка

Де ловили, в межах Луцька чи за містом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ловили, в межах Луцька чи за містом?

Ловлю за межеми міста, в районі Боратина

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відпишіться може хто де рибачив на фідер в ці теплі деньки збираюсь завтра на Стир тільки думаю куди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був вчора з 17 до 19 на опариша - жодної покльовкі небачів.... Завтра з ранку буду і на падьонку пробувати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був вчора з 17 до 19 на опариша - жодної покльовкі небачів.... Завтра з ранку буду і на падьонку пробувати..

Де рибачиш як не секрет?Зустрів вчора знайомого каже що в Маливо наловив на опариша Густера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...