Jump to content

Проблеми в електро мережі???

Recommended Posts

Хто знає що це за хе..., останнім часом все частіше, правда незнаю наскільки масштабно ця фіг... Приблизно оцій порі вирубують світло(не парна сторона Соборності)??? Це що в них там профілактика чи просто бухають і прикалуються, вибачте за текс, але я ще стараюсь чим полегше, це вже реально достало.... Як прикалуються навіть хвилини не проходить як всьо назад включають... :angry: Я вже задумуюсь над покупкою ББЖ :smile3: ............. :angry: :angry: :angry:

кунякина - пару раз было на днях ... вечером и днём ... .чета крутят наверное ...

Видродження 43 (возле "Червоного сонця") - та же фигня, на протяжении последних пару недель, около 22.30 на 1-5 мин.

Видродження 43 (возле "Червоного сонця") - та же фигня, на протяжении последних пару недель, около 22.30 на 1-5 мин.

типу відбій дають :D

Профілактика.

Мій ББЖ плюється часто. Як АДСЛ на ББЖ посадити?? :D

• Адміністратори

Придбати "SVEN" для ББЖ

Такі приколи в електромережах мене також порядком дістали - при спробі вияснити ситуацію, по телефону зазвичай чую: в нас регламентні роботи, налаштування обладнання... При спробі "наїхати" на них, говорять, що ви типу не є споживач певної категорії і договір з нами не підписували (запхніть свої погрози собі в...) :) Така от в нас держава н*х :) А регламентні роботи по декілька разів на тиждень і як правило ввечері.

У мене не Волі зараз світло пропало. Хоча такого вже давно не було. :)

Раджу всім ,як електрік,поставити в квартиру хочаб 2квт-ний стабілізатор,якщо буде скачок напруги то хоть не погорить аппаратура

Оголошення почитайте на дверях свого під`їзду :) ремонтні роботи чи профілактику проводять

Та ніяких оголошень... По Молоді останніми тижнями майже кожен день світло пропадає, то вдень, але частіше ввечері, думаю весь район відключають. Через пів-хвилини світло з'являється, але я вже задовбався годинник електронний наставляти кожного разу...

Раджу всім ,як електрік,поставити в квартиру хочаб 2квт-ний стабілізатор,якщо буде скачок напруги то хоть не погорить аппаратура

Можу продати, є великий вибір ціх штукенцій.

Безперебійні блоки самі по собі дорогі але ефективніше шкукенції не має

• 3 weeks later...

Народ, уже два дні підряд десь о 22.00 відключають світло на хвилину по Молоді, що, знову профілактичні роботи??? Ніяких оголошень. Можливо хтось в курсі?

Вже заіпали вони з цими вимиканнями. Вже 2 день о 22.00 - 22.05 пропадає світло на хвилину. Чує моє серце, що комп, плазма і холодильник довго так не протянуть :D Куди звонити матюкати? :horse:

Таж історыя вчора... Думав вже попустились з такою дібільною профілактикою, але...:) незнаю навіть якщо це профілактика то нахфіг... шо вона дає... <_<

та яка там профілактика... шо можна профілактнути за 2 хвилини.... а ТВ вже чую шось не то....

Ставте стабілізатори, ББЖ і т.п. штукенцію. Коли згорить довго будете шукати винних і не найдете, енергетики грамотно відмажуться. :lol:

• 3 weeks later...

Место действия: пр.Молоди 11, 9, 9б, других домов не видно из окна...

Время: 20:40-10:50 (вчера) и 21:10-21:11 (сегодня).

На минуту отключался свет. Без предупреждения. И только УПС весело пищал ;)

Аналогичным образом свет внезапно появлялся.

Энергетики прикалываются? Или, может, заключили договор с супермаркетами электроники? :)

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...