Перейти до змісту

Джерельна (колодязна) вода

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Надоїла вода з під крану. :) Можливо хтось знає місця в Луцьку та його околицях куди можна було б під'їхати та набрати колодязної чи джерельної води?

Опубліковано

Хто возить з Оконська, хто з Баєва... Ой, єрунда то все.

А хочеш з криниці? Заїдь на Теремнівську, наприклад, там в багатьох ще криниці є

Опубліковано

Не ризикнув би я зараз воду з неперевіреного колодязя пити. Додатково очищуй воду з під крана і насолоджуйся водичкою.

Опубліковано

Не ризикнув би я зараз воду з неперевіреного колодязя пити.

Чому?

Тому що хто знає чим він може бути забруднений і яка якість води в ньому. Після того як в колодязі моєї тещі втопилось кошеня то я більше колодязьної води не вживаю.

Опубліковано
Тому що хто знає чим він може бути забруднений і яка якість води в ньому. Після того як в колодязі моєї тещі втопилось кошеня то я більше колодязьної води не вживаю.

і шо ніхто не поліз доставати кошеня???(живе чи мертве)

Опубліковано

Гірка Полонка. Біля річки справа криниця біля джерела.

Багато хто воду набирає.

Якщо іще не зламали - то була там табличка з хімічним аналізом води

Опубліковано

і шо ніхто не поліз доставати кошеня???(живе чи мертве)

Кошеня просто зникло кудись. А через якийсь час дістали в відрі. Бррррррррррррр.

Опубліковано

Ще хтось щось знає?

На Гнідаві (р-н вулиць Марка Вовчка, Ш.Руставелі, Грабовського) ще позалишались криниці.

Ще цікавить таке питання: чи можна десь в Луцьку зробити аналіз відібраної води?

По всьому Луцьку купа біг-мордів : Робимо аналіз води. Зокрема один з них на Карпенка-Карого, навпроти в"їзду в "Ювант".

Опубліковано

На Гнідаві (вул Марка Вовчка) ще позалишались криниці.

В мене за парканом криниця. Чоловікова мама хвалить з неї воду, їсти варить лише на ній. Ходять сюди по воду навіть з дальших хат.
Опубліковано

Ще цікавить таке питання: чи можна десь в Луцьку зробити аналіз відібраної води?

перечитай

Яку воду ми п'ємо

ЯКУ ВОДУ ВИ П`ЄТЕ?

там і про "де аналізи", і про "де беру"

• 1 місяць потому...
Опубліковано

беру в Гірко Полонці перед чорногускою справа є криниця біля неї ж висить листочок формату а4 з результатами експертизи води, вода нормальна накипу немає сирою також пити можна присмаку немає...

Опубліковано

беру в Гірко Полонці перед чорногускою справа є криниця біля неї ж висить листочок формату а4 з результатами експертизи води, вода нормальна накипу немає сирою також пити можна присмаку немає...

можете на гуглмапсі тицьнути координати? бо до баїва далекувато перти, ше й по тих ямах.

Опубліковано

можете на гуглмапсі тицьнути координати? бо до баїва далекувато перти, ше й по тих ямах.

сразу на повороте дороги перед мостом справа, как ехать на Горохов, не увидеть тяжело.

https://maps.google.com.ua/maps?client=opera&q=50.690762,25.275378&oe=utf-8&channel=suggest&ie=UTF-8&ei=s1o9UsveHsrx4QSuqIDgDA&ved=0CAoQ_AUoAg

Опубліковано

Чиста, але не смачна.

Опубліковано

відразу перед мостом через річку, там ще кіоск садовий стоїть, за ним така стежка до кринички метрів 10, її видно добре.

Чиста, але не смачна.

а джерельна і не повинна бути "смачною" оскільки смак дає присмак а в цієї води присмаку немає. Якщо хочете чисту воду то беріть без присмаку якщо ж "смачну" то купуйте у пляжках)

Опубліковано

а джерельна і не повинна бути "смачною" оскільки смак дає присмак а в цієї води присмаку немає. Якщо хочете чисту воду то беріть без присмаку якщо ж "смачну" то купуйте у пляжках)

Знаю одне джерело де чиста (біля нього аналізи висять) і смачна. Але не стоїть довго особливо літом, псується. Жива. Кажуть, що людей лікує, якщо пити біля джерела, або в перші три дні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...