Перейти до змісту

Перекрыт центр города

SAS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В общем, интересует состояние проезда через центр на данный момент. Ну и любопытно, чего закрывали.

Опубліковано
пан Ющенко приїздять на зустріч з тим, як його, електоратом, о! :)

весьма эта... неправильна, мягко говоря.

президент не имеет право агитировать в предвыборной компании.

ему, кстати, и запретили это делать.

была какая-то жалоба.

скорее всего от рингтонов.

жалобу удовлетворили.

Опубліковано

Сегодня Ющ приежает присуждать универитету статус национального. Задолбали, вчера Юля приежала, перекрыли центр, домой целый час ехал, только уже из-за этого небуду за нее голосовать. Не в одной стране такого идиотизма нет.

Опубліковано

весьма эта... неправильна, мягко говоря.

ага, с чего бы ему это перед самими выборами статус присуждать, а?

негласная агитация будет по-любому...

Опубліковано

А чё, чистыми руками опять можно перекрывать движение для проезда чиновников?

Когда откроют-?

Кто рядом, скажите, ехать или не ехать. Веб-камеры, чё-то, не работают.

Опубліковано

Саме цікаве те, що після того, як Ющенко поїхав, Клімчук в мікрофон сказав щось на зразок: "Я не агітую, але ж ви ж розумієте, що присудити статус національнго університета- це нелегка справа, тому давайте віддячимо Віктору Андрійовичу і проголосуємо за нього на виборах. Ми ж християни і тому повинні на добро відповідати добром"... і це називається "я не агітую"... :rolleyes::) брєд... :)

Опубліковано

Щаз вот с великами стоим в центре.. Народу тьма, все газоны вытоптаны, разруха! И пара дятлов 3,14дит со сцены про пользу помаранчовых.

Опубліковано

Когда откроют-?

Ну от так вже не варто. Ющенко, який не є, а ПРЕЗИДЕНТ нашої ДЕРЖАВИ, і нормальні громадяни повинні це розуміти. Чи Ви хочете сказати, що якщо кудись їде Путін, Буш, чи бацька Лукашенка, то дороги не перекривають ???

Із-за того в державі таке і робиться, що ніхто нікого ні за що не має, від президента, до сусіда по під"їзду. Поважати треба себе і людей, тоді щось може колись почне мінятись на краще.

Чи крім як по центру, більше нема кудою проїхати ? <_<

Опубліковано

Когда откроют-?

Ну от так вже не варто. Ющенко, який не є, а ПРЕЗИДЕНТ нашої ДЕРЖАВИ, і нормальні громадяни повинні це розуміти. Чи Ви хочете сказати, що якщо кудись їде Путін, Буш, чи бацька Лукашенка, то дороги не перекривають ???

Із-за того в державі таке і робиться, що ніхто нікого ні за що не має, від президента, до сусіда по під"їзду. Поважати треба себе і людей, тоді щось може колись почне мінятись на краще.

Чи крім як по центру, більше нема кудою проїхати ? <_<

зачьод!!! згідний!!!

Опубліковано

Когда откроют-?

Чи крім як по центру, більше нема кудою проїхати ? ^_^

<_<

Опубліковано
Саме цікаве те, що після того, як Ющенко поїхав, Клімчук в мікрофон сказав щось на зразок: "Я не агітую, але ж ви ж розумієте, що присудити статус національнго університета- це нелегка справа, тому давайте віддячимо Віктору Андрійовичу і проголосуємо за нього на виборах. Ми ж християни і тому повинні на добро відповідати добром"... і це називається "я не агітую"... :):sm128: брєд... :glare:

Я завжди знав що він бидло, але щоб таке... Лише декількома словами зіпсував все свято. А згадка про ректора : " Тут Ігор Вам сказав...", та який він Ігор? Ігор він коли з тобою пиво п'є, а при всіх Ігор Ярославович. Просто поважати треба один одного

З.І. Andruha_gpz28 :):):)

Опубліковано
Я завжди знав що він бидло, але щоб таке... Лише декількома словами зіпсував все свято. А згадка про ректора : " Тут Ігор Вам сказав...", та який він Ігор? Ігор він коли з тобою пиво п'є, а при всіх Ігор Ярославович. Просто поважати треба один одного

ага... це я теж помітила... повне хамство... але нічого не вдієш... він собі вирішив, що для нього Коцан просто Ігор і його не гребе де він про нього говорить: в колі друзів, перед студентами чи на прес-конфернції... :huh:

Опубліковано

ага... це я теж помітила... повне хамство... але нічого не вдієш... він собі вирішив, що для нього Коцан просто Ігор і його не гребе де він про нього говорить: в колі друзів, перед студентами чи на прес-конфернції... :)

Наскільки я зрозумів та ощущтив при спілкуванні з послом перед приїздом президента в фойе ВДУ - піддатий він буф... :)

хотів на мабілу записати як співав... :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...