Перейти до змісту

Як з генератора новин стати агрегатором.

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хочемо прояснити ситуацію:

"Так та не понятна"

Иванна, хорошо бы попроще, в свойственной вам манере услышать рассказ от первого лица.

Опубліковано

Хочемо прояснити ситуацію:

"Так та не понятна"

Иванна, хорошо бы попроще, в свойственной вам манере услышать рассказ от первого лица.

Нє прі людях, ви шо...

Нєабрємєньонной тєрмінологієй об ентом, канєшна-то

базаріть я магу...

Но нєт от імєні усяво калєктіва.

Опубліковано

Взагалі, періодично переглядаючи сайти: Волинські Новини, Під прицілом, ВолиньПост, помітив, що на одному з них відбувається "мочилово" одних олігархів і з'являються позитивні або нейтральні новини щодо іншого.

Війна в інфорпрсторі Волині? Тепер Волинські Новини будуть теж когось "мочити"?

Опубліковано

памятаю, недавно на волиньнювз навіть я засвітився :D

Фоооок..де? коли?:) чого екс-модератор не в курсі?:-))))

Хм. Певно місцевим виданням було вєлєно заткнутись і не публікувати той лист (бо я ж то знаю, що модератори риють будь-яку інфу і будь-де і далі - хто перший панєслась)... але от тут вдруг откуда нє вазьмісь... це узріла західноукраїнське:

Інформашка

Опубліковано

Фоооок..де? коли? :) чого екс-модератор не в курсі?:-))))

У вас там фігові фотографи до речі)

Взагалі-то фотографів не було штатних як таких, шоб ви собі панімалє...:) А Ніч у Луцькому замку та декілька фестів фоткав мій чоловік. Кажеш, фіговий фотограф? Добре подумав?:))))) РАССТРЄЛЯТЬ!:)))))))))))))

І не "у нас там", а тепер "у них там" - і як там у них - мені посрать. Але судячи з якості новин і кількості помилок...

Опубліковано

Взагалі-то фотографів не було штатних як таких, шоб ви собі панімалє...:) А Ніч у Луцькому замку та декілька фестів фоткав мій чоловік. Кажеш, фіговий фотограф? Добре подумав?:))))) РАССТРЄЛЯТЬ!:)))))))))))))

Та нє, в Луцькому замку я на фотках не світився, хоча й був там))

Опубліковано

Сусідка Сьогодні 16:31 Відповісти

Пані Поліщук скандальна і противна особа. Як її терпіли так довго. Її і з попереднього місця роботи попросили з аналогічним формулюванням.

"І нє поспоріш!" тому що сперечатись нема з ким, все одно премодерація. Я пані Вікторію знаю як дуууууже спокійну і врівноважену особу. Один мінус - я написав це тут, а коментар , що вище - на "Волиньньюз".

Опубліковано

знайшов в інеті Вікторію Поліщук - вона ?

Тєма сісєг нє раскрита))).

А взагалі зі статті на "Четвертій владі" склалось враження що контору переоформили на підставних осіб, при чому однією з них є бувша редакторша В. Поліщук, а другий - людина Палиці. З Поліщук якась білібєрда получається, нафіга її звільняти тоді?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...