Перейти до змісту

Потрібен майстер по камінах

Podorozhniy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібен ХОРОШИЙ І ТОЛКОВИЙ майстер по камінах(пічник) для кладки каміну в часному будинку.Або порадьте толкового майстра!

Опубліковано

Є в Луцьку такий камінщик Степан - телефон не знаю, але він реально легенда в цих колах, із купою замовлень на місяці вперед. Якщо треба найкращого - шукай його.

Не задумувався над каміном із закритою чавунною топкою, який реально здатен обігрівати будинок всю осінь і весну (взимку сам не справиться)? Якщо цікавить - пиши в ПП. Зараз вся Європа так газ економить.

Опубліковано

Роман 050 150 3566 дуже якісно робить рекомендую 100% але дуже тяжко його піймати так як будує по усій Україні

Опубліковано

Можу порекомендувати: Юрій Маркін - 0661687059. Будує будь-які печі, каміни,... Ціни не ломить, хоча й спец класний.

Опубліковано

З власного досвіду раджу дивитись їхні попередні роботи. Трапились мені такі "майстри", що після них мусили переробляти. А хвалились що краще них в Луцьку нікого немає.

Опубліковано

Можливо, самі спробуєте змурувати...

Батько по інструкції змурував 2 каміни і вони функціонують суперово, ніяких нарікань, ніякого досвіду у нього до цього не було, навіть в муруванні))))

Опубліковано

Можливо, самі спробуєте змурувати...

Батько по інструкції змурував 2 каміни і вони функціонують суперово, ніяких нарікань, ніякого досвіду у нього до цього не було, навіть в муруванні))))

а може у Вашого батька інструкція залишилась? також хочу змурувати) але ніде толком схеми ненайду

Опубліковано

а може у Вашого батька інструкція залишилась? також хочу змурувати) але ніде толком схеми ненайду

Та думаю має бути) Запитаю...

Опубліковано

Та думаю має бути) Запитаю...

буду дуже вдячний)

а може ще фото зможете викласти)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...