Перейти до змісту

Потрібен майстер по камінах

Podorozhniy

Рекомендовані повідомлення

Потрібен ХОРОШИЙ І ТОЛКОВИЙ майстер по камінах(пічник) для кладки каміну в часному будинку.Або порадьте толкового майстра!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

097 903 6377 - Мирослав

Дійсно толковий майстер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в Луцьку такий камінщик Степан - телефон не знаю, але він реально легенда в цих колах, із купою замовлень на місяці вперед. Якщо треба найкращого - шукай його.

Не задумувався над каміном із закритою чавунною топкою, який реально здатен обігрівати будинок всю осінь і весну (взимку сам не справиться)? Якщо цікавить - пиши в ПП. Зараз вся Європа так газ економить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роман 050 150 3566 дуже якісно робить рекомендую 100% але дуже тяжко його піймати так як будує по усій Україні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу порекомендувати: Юрій Маркін - 0661687059. Будує будь-які печі, каміни,... Ціни не ломить, хоча й спец класний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З власного досвіду раджу дивитись їхні попередні роботи. Трапились мені такі "майстри", що після них мусили переробляти. А хвалились що краще них в Луцьку нікого немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, самі спробуєте змурувати...

Батько по інструкції змурував 2 каміни і вони функціонують суперово, ніяких нарікань, ніякого досвіду у нього до цього не було, навіть в муруванні))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, самі спробуєте змурувати...

Батько по інструкції змурував 2 каміни і вони функціонують суперово, ніяких нарікань, ніякого досвіду у нього до цього не було, навіть в муруванні))))

а може у Вашого батька інструкція залишилась? також хочу змурувати) але ніде толком схеми ненайду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може у Вашого батька інструкція залишилась? також хочу змурувати) але ніде толком схеми ненайду

Та думаю має бути) Запитаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та думаю має бути) Запитаю...

буду дуже вдячний)

а може ще фото зможете викласти)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майстер знайдений, приступив до праці! Тему можна закривати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...