Перейти до змісту

У украинцев могут принудительно отобрать автомобили старше 10 лет

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шкода, що я не політик. Так би можна було попросити політичного притулку в нормльній державі і жити як людина...

а в тебе є машина? :)

Опубліковано

поїхав дідок на жигульці на базар з мішком картоплі, вернувся нізчим-хулі поробиш політика...

відкривають вони ринок для нових авто мать їх...завдяки цьому нові ще подорожчають за рахунок утилізаційного збору, який буде обов'язковим після цього закону

і

Опубліковано

якись палєвний політизований сайтєц. брєд-скажу як капітан очевидність. такого ніколи не буде. ніде у світі такого немає і не буде. бо коли забирають в тебе особисто-це зайвий привід спалити дім уряду і тут уже не "пошумлять і затихнуть".

Опубліковано

Шкода, що я не політик. Так би можна було попросити політичного притулку в нормльній державі і жити як людина...

а в тебе є машина? :)

Машини в мене нема, я просто що старшим стаю, то менше мені хочеться старшати. І жити тут не хочеться. Я раніше таким патріотом був, там "Слава Україні!" і так далі, а тепер якось очі відкриваються, чи що. Яка нафіг Україна? Де вона?

Машина... та з такими темпами я на ту машину аби до 50 років заробив. І то в той час як середньостатистичний європеєць на яку-небудь колимагу просто щоб їздити може за кілька місяців назбирати. Та то ще хєрня, якщо зароблю, то ідіоти, які сидять в уряді не дадуть мені її купити.

Будете йти палити, то мене покличте, бо в нас можливо все і таке "пакращення" в автосфері можливе.

Не баньте мене, люди, то якийсь крик душі був :)

Опубліковано

де населення гроші візьме на нові машини??

в цій країні толку не буде... поки ту компашку не розстріляють.

Опубліковано

хай спочатку зроблять нормально розмитнення авто а потім вводять таку фігню. В нас багато хто купляє б/у авто яким більше 10 років і нормально їздить

автосалони кому треба проплатили і вийшло

По словам Назаренко, цель законопроектов - изъятие из оборота подержанных автомобилей и освобождение рынка для приобретения покупателями новых авто
Опубліковано
Он добавил, что согласно пояснительной записке к законопроекту N0936, сегодня в Украине шесть из десяти автомобилей - старше десяти лет.

Тобто шість із десяти людей вже не піде за них голосувати. Ато й збереться в некерований натовп і буде валити ТЗ, дорожчі 100 кілобаксів.

Коротше кажучи, ще один безтолковий висер. За носа поводити <_<

Опубліковано

такого не буде .©ванга

таке буде. ©Янукович&Азаров *ironic*

не буде, бо якщо хтось забере старі каділакі чи мерседеси у вищих урядовців, то цих людей які придумали цей закон за яйця підвішать і потім спалять.

це такий самий бред як те що підвищать стипендію до 1 тисячі гривень)

Опубліковано

Забрати - не заберуть. А от заборонити їздити можуть, залишиться тільки розпиляти болгаркою, або перегнати по-швидкому в Білорусію

Опубліковано

Є тип влади/крупних підприємців, які заробляють на створенні цінностей, а є такі, які тільки і вміють, що відбирати і наживатися на переділі. Нинішня владно-олігархічна верхівка саме другого типу. Їм не дає спокою те, що незважаючи на усі старання у населення (черні, як вони вважають) ще є заощадження. В кого в банку, в кого в банці, в кого маленький бізнес.... Їм це не дає спокою. От вони і придумують як добратися до цих грошей. Саме цікаво, що попереднє підняття мита не стосувалося елітних авто з великим робочим об"ємом двигуна. А авто для середнього класу найбільше обклали митом. Політика цілком очевидна. Чернь має заробити на себе і годувати олігархів (які прикриваються гаслами створення робочих місць). Тут хочуть якихось 100-200 млн грн додатково у казну зібрати, а паралельно структури стоматолога лише через контрабанду нафтопродуктів недоплатили у бюджет суми, які вимірюються млрд гривень. Цинізм у відкритій формі.

Але це те, що хочуть, що б народ бачив. Але, напевно, увагу народу відволікають від ще цікавіших сфер.

Опубліковано

во же ш підар.си! Ще трохи і народ візьметься за вила і пожене тих народних обранців туди звідки вони приповзли!

Опубліковано

а все зробилось у відповідь на дії Росії, яка ввела утилізаційний збір з 1 вересня.

http://lifedon.com.ua/economy/finance/5957-v-ukraine-vvoditsya-plata-za-utilizaciyu-avtomobiley.html

тільки відчують на собі ці "зміни" не олігархи

Опубліковано

во же ш підар.си! Ще трохи і народ візьметься за вила і пожене тих народних обранців туди звідки вони приповзли!

Ця фраза з'являється з року в рік з покращення в покращення.

З.І. Врадіївка не рахуєтеся.

Опубліковано

Да они вообще уже страх потеряли.

В Украине, и такое сук@ в таком случаи многие люди не только машину потеряют, а и работу, короче на уме одни маты... :0121:

Опубліковано

вони строїтись вже будуть приватизованими, тим падлюкам все мало! Їм ще давай поки не вижмуть з народу все а потім свалять на свої острова і вони не при ділах в кінці.

Опубліковано

а заводи які збудують на ці "державні" кошти через кілька років приватизують дядькі олігархи

Ну да, а нам простым смертным подыхать, то вирус какой то придумают, то закон, а все для вытягивания денег! как оно все заеб....
Опубліковано

От всі ми звикли говорити "народ візьметься і пожене".

А от "ми візьмемося і поженем" геть не так звучить, правда? От він, менталітет наш. Моя хата скраю. А чого? Бо всім є що втрачати.

З іншого боку, вигідна в чомусь позиція - якщо народ не візьметься, то потім можна його сидіти і ганити - і люди в нас погані і т.і.

sasha1132, без образ, то не конкретно до тебе. Я взагалі казав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...