Перейти до змісту

Ціни на авто

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не думаю, 3.0 новий, коробка і підвіска нова, дивився екіпаж про нього тільки шо, але 18 л на 100 км, ой блін.

Опубліковано

Джипи нафіг, чесне слово, якшо шось нормальне то вже 60, зара візьму B6 і все в топку. Так нервує цей процес шось вибрати

Аутлендер підходив супер, але його 18 літрів.

Ше одне питання. Хто знає шось про Максімус, такий салон, там наприклад Паджеро новий коштує 47, а в Заході 57, самі представники центру кажуть шо вони дешевші тому що орієнтовані на арабський ринок, якби на теплі температури, тобто ви поміняєте тосол, масло і все буде окі-докі. А як напириклад датчики всі? починаючи від парктроніків, вони ж зовсім не дешево коштують, а при -20?....

Опубліковано

Батько в товариша купив Паджеро арабське нічого страшного, крім росходу палива, не було замічено. Там на ціну впливає ще відсутність гарантії :dont: Ось вже шукають де поставити нормальну установку на газ.

Опубліковано

Сказали 2 роки, але чи перезимував вже той паджеро? Думаю шо ні якшо в максимусі, бо він недавно відкрився

Опубліковано
Джипи нафіг, чесне слово, якшо шось нормальне то вже 60, зара візьму B6 і все в топку. Так нервує цей процес шось вибрати

ты ж хотел паркетник :dont:

посмотри SantaFe

он за 40К получится нафаршированый как "ой" :)

или Captiva

я к чему: послабее бренд, но максимальная комплектация - может принести свои плюсы :dont:

Опубліковано
я к чему: послабее бренд, но максимальная комплектация - может принести свои плюсы ;)

Дешеві матеріали і якість комлектуючих <_< бачу одні мінуси, говорю так як приходиться в процесі роботи стикатися з багатьма автомобілями.

А китайські авто це відра з гайками :blink:

http://carseller.ru/news/3206

http://carseller.ru/news/3038

Опубліковано

Значить так вирішили, новий Pajero класна машина але дизеля треба місяць чекати, а бензинова версія їсть аж 22, і самий проблема шо він не влазить в гараж... зависокий трохи. :rolleyes:. Так шо Аутлендер з повним фаршом... Шо буде то буде.

Опубліковано

Не знаю, правда пишуть шо підвіска трохи жосткувата, не знаю, не думаю шо гранд вітара краща, хоча за ці гроші можна її взяти 8 циліндрову.

Опубліковано
Значить так вирішили, новий Pajero класна машина але дизеля треба місяць чекати, а бензинова версія їсть аж 22, і самий проблема шо він не влазить в гараж... зависокий трохи. :smile3:. Так шо Аутлендер з повним фаршом... Шо буде то буде.

Эх, к чему эти сравнивания между "паркетником" и натуральным 100% джипярой... Будь у меня такие средства, да еще если б предлагали этот танк всего за 47К (!!!), я бы недолго думал :angry: Но, конечно, на вкус и цвет... Удачного выбора!

Опубліковано

а який сенс брати "100% джипяру" для їзди по місту? Одне діло заплатити за нього відразу немало грошей, так він ще і надалі буде "пити кровушку" -- витрата бензину просто шалена, гума такого розміру також дуже дорога (а зимову вже потрібно брати), ремонти підвіски будуть коштувати "пів царства" (яка б вона міцна не була, але наші дороги її все-одно зґвалтують). Та і їздити по місту машиною, яка не набагато менша за "газона" теж сумнівне задоволення. Так що всі переваги такої машини перекреслюються витратами на неї і сумнівною зручністю (і потребою) такого авто в місті.

Я якось їхав на Opel Astra G 1.6 в Київ. Так получилось, що одночасно зі мною їхав якийсь дядько на Toyota Land Cruiser. Разом заправились до повного баку на виїзді з Луцька. Відразу за Житомиром він знову поїхав на WOG заправлятись! А мені бензину вистачило до Києва, трохи там по місту і назад до Житомира, і лише тоді заправився, хоча напевно ще до Новограда-Волинського бензину вистачило б. А в нього мало того що двигун бензин відрами п'є, так ще і аеродинаміка як в паровоза.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...