Перейти до змісту

Луцькі зупинки обладнають моніторами

kotykS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

але ж треба спочатку розібратись, ніж хаяти.

Якось так у нас (українців) прийнято, спочатку "б"єм, кричим, ламаєм", а потім розбираємось))))

ПС. краще ганити, щоб боялись :_04:

Как гОвАрИвал украинец Суворов :) «главное ввязаться в бой, а там разберемся»!

Обычно бюджет (фирмы, города, и.т.д.) начинают ПРОСИРАТЬ к концу года, чтобы выклянчить дотацию или заплатить меньше налогов. Ой! открыл тайну :) .... Лучше б в натуре на урны деньги пустили...... Ну где ж там- бабло потраченое на урны можно посчитать, а вот IT - тут хер как загнёшь - так и будет.

Опубліковано

Мене дивує мерія, замість того щоб зробити два простих пунтка, вони видують якусь фігню, яка поки нафіг нікому не потрібна.

Був би я мером, то зробив би дві речі:

1. Відремонтував би дороги, нехай тільки основі, якщо вже з бюджетом трабли, посадив би накол тих, хто любить слова "ріспіліть, замутіть, і відкатить".

2. Зобов'язав би весь громадський транспорт рухатись по графіку, хто не виконує, "нафіг з пляжа", і все просто і не треба ті всі "джіпіеси, програми які слідкують за маршрутками і так далі).

Дав би всім пілюлєй маршрутчикам, щоб вивісили табличкі чітки з маршрутом (як наприклад в Києві) одразу видно куди маршрутка їде, і не треба вдивлюватись в список.

3. Облаштував би зупинки, монітором з інфою, розклад, і яка зараз маршрутка має прибути, і крутив би рекламу, а гроші з реклами йшли б на облаштування зупинок, і прилеглої до них території.

ну і далі багато чого цікавого.... але ж я не мер :))

Але наша мерія, щосб собі там "мутить" сама не знає що...

Опубліковано

Але наша мерія, щосб собі там "мутить" сама не знає що...

Добре вона знає...

зробив би дві речі:

Сорі, але ти вже обманюєш хоч і не мер. Обіцянки-цяцянки то три у тебе)))

ПС.Попадеш до вовків, по-вовчи вити будеш.

Опубліковано

Мене дивує мерія, замість того щоб зробити два простих пунтка, вони видують якусь фігню, яка поки нафіг нікому не потрібна.

Був би я мером, то зробив би дві речі:

1.

2.

3.

Чорний пояс по муніципальному менеджменту?

Опубліковано

Задумка цікава......... Але буде точно як з тою флешкою.............

не згадуйте про флешку і мерзнучого слоника - це ідеї з недосяжного майбутнього

Опубліковано

не згадуйте про флешку і мерзнучого слоника - це ідеї з недосяжного майбутнього

Що за флешка з майбунього? я щось пропустив?

Опубліковано

Вже "обладнали". Зупинка біля Укртелекому по Перемоги. Вісить на шклі "монітор" з розкладом руху..................... :0155: Жаль нема чим зфотографувати................

Опубліковано

Що за флешка з майбунього?

Якщо коротко :

Луцьк після ядерного вибуху - немає ні телебачення, ні радіо, ні звязку, ні інтернету, поштові голуби здохли, всі книги згоріли ...

Єдиним методом передачі будь якої інформації є флешка.

Опубліковано

БІля там-таму "паперовий" монітор провисів кілька днів - вже сьогодні суціль заліплений рекламою. А жаль, дані там були точніші, ніж МАк видає. Помітив, що маршрутники "ложать" на відповідність маршруту і показника GPS - 19-ка на маршруті 18 звичне діло, або "8" В Ківерцях.

Опубліковано
На Соборності уже повісмлм "монітор".

зараз ще виявиться що вартість нових "моніторів" рівняється вартості обіцяних LCD/LED моніторів ;-)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Проходив сьогодні біля моніторчика напроти Перлини - не робить.

Хто знає - давно?

З неділі точно. А я тільки була звикла, що можна глянути, де моя 23 маршрутка. І всьо, кОнєц.

Опубліковано

Цікаво б подивитись на кошторис такої "інновації" без якої ну просто наш Луцьк не зможе існувати взагалі.

А ні щоб пустили ті гроші на просту схему, всі маршрутки їздять точно за графіком, хто раз чи два не приїхав вчасно - забирати ліцензію, настроїти транспорт як метро, і все, і не треба моніторів і так далі.

В Києві немає моніторів і нічого люди їздять, і додому, і на роботу.

Опубліковано

Основна проблема того монітора, та і всієї системи стеження за маршрутними таксі, що провайдером обрали Візор.

Не робить система більше часу, ніж робить. Останній тиждень, як їду в маршрутці - звертаю увагу, що їхніх портативних приборах пише "Пошук точки старту". І так на кожній другій маршрутці.

Складається таке враження, що їхній інженер мережі працює на півставки. з 8 до 12.

Опубліковано

Монитор на остановке по пр. Воли, со стороны ювелирного магазина "Карат". Даже видел его как-то в рабочем состоянии.

post-498-0-29898800-1383142261_thumb.jpg

Опубліковано

Тепер на монітори побачиш інформацію на скільки маршрутка запізнюється :))

відкатали комусь по повній і то не можуть все зробити з толком... :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...