Перейти до змісту

Порадьте чи вартий велосипед вказаної ціни.

Lembas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ростовка дивись щоб підходила.Наприклад як на мене не варто купувати,підзбирай грошенят,за 3500 візьми новенького Джанта і не будеш мати клопоту.

Але вибір за вами,я тільки висловив свою думку.

Опубліковано

Дорого, даже глядя только на фото. А что вылезет при тотальной проверке, неизвестно. Старый велосипед. А когда-то был весьма крут.

Опубліковано

Ось посилання: http://lutsk.vol.sla...html#a6bb82b9ed

Бюджет до 2000 грн., чи вартий він уваги?

Зайди до Тані на Велозону там тобі все розкажуть і підкажуть.Спеціалісти там хороші.

Опубліковано

Питання стоїть так: в мене є рама (незрозуміло яка), вилка, руль. На рамі написано Serie 9000. От і думаю, купувати щось б/в, чи доскладати це що є.

Опубліковано

Думаю.. доскладати.. не варто зразу бігти і купувати новенький блискучий вел.

Розберешся.. заодно як, що і до чого.

За 2к грн на ВЗ.... підліткового вела більш менш нормального не купиш... і не тільки на ВЗ... доречі.)

Додам...

Думаю.. цей Джант нормальний вел.. якщо є можливість купити з манібеком на день.. то взяти, завезти його на ВЗ до механіків.. вони оглянуть і зразу скажуть що треба замінити чи докупити.

Другий варіант підїхати з кимось, хто розбирається до покупця.. і там на місці все оглянути.

Я за Джант.) Їхати він буде краще за нові вели за 3-4к... точно.

Опубліковано

вово, за 2кгрн на ВЗ нема чого пертися, вибачте, але ціни там інколи кусаються…

якщо велосипед дійсно "дуже легкий", а вилка з шатунами і зірками в такому ж хорошому стані як і зовнішній вигляд, то чому б і ні. якщо хазяїн добре доглядав, то можна брати. нехай ще скине 50-100 грн вам на спідометр з маячком ;)

для наглядності ще можна сходити на авторинок і подивитись що там продають.

Опубліковано

Дякую за поради! Завтра заїду до Олександра в Підгайці, якщо там нічого не виберу, мабуть зупинюсь на цьому варіанті.

в мене є рама (незрозуміло яка), вилка

Вилка Sram, Rock Shox, мабуть якась хороша:) А в раму потрібно вставити каретку виробника Campagnola, знайшов таку в Юрія Тимцо. Можна щось думати...

P.S. Скільки має важити гарна рама?

• 4 тижня потому...
  • 8 місяців потому...
Опубліковано

Lembas, якщо певному органу від завеликої рами не боляче, то катайтесь на здоров'я.:)

Можно подумать, что орган во время езды телепается и ритмично лушпашит по раме, вызывая тем самым приступы адской боли :)

На самом деле из неудобств разве что чуть более, чем необходимая аэродинамическая растянутость посадки, да ещё психологически не так удобно спрыгивать с байка и водружаться на него :)

Опубліковано

При чём тут физиология?

Нога перекидывается через заднее колесо, в то время как другая находится на педали.

Яйцами, простите, об раму биться не нужно - не дэушка она ;) Да и не понятно в какой камасутровской позе это нужно сделать :)

Опубліковано

Чи варто купувати у продавців на сландо, які возять велосипеди десятками?

Зокрема, цікавлять такі велосипеди

http://lutsk.vol.slando.ua/obyavlenie/cube-deorelx-ID9ghbJ.html#c1c5f2203f

http://lutsk.vol.slando.ua/obyavlenie/prodam-velosiped-trek-ID9gcij.html#45aa95f8f7

Хочеться просто надійного велосипеда ("Україну" не рекомендувати :) ). Дякую за відповіді. Пропозиції теж приймаємо, бюджет до 4500.

Опубліковано

Та й взагалі, хто хоч раз "поцілував" раму проміжностю, буде дмухати на холодну воду. :)

Велосіпед "Україна" лідерка серед такіх поцелуєв.

А до теми...а нука померяйте рулеткой дліну штиря от зажима седла до входа зажима на раме.....у каво на скоко торчіт :)...мну 17 см. Інтересуєт

19см

Опубліковано

IronSun, а чому не купити нового? Бюджет до 4500 це дозволяє, навіть в умовах теперішнього курсу.

Дозволяє, але хотілось справді надійну річ на довгі роки (чисто моя думка, може й неправильна). Питання, впринципі, зняте. Велосипед куплено. Окрема подяка Тані за коротку консультацію по купівлі :0153:

Опубліковано

Cherman, ссилка #2 на сландо, цілком випадково сьогодні натрапив на нього. Рама може трохи й завелика, збоку видніше, але якась комфортніша особисто мені.

Опубліковано

Окрема подяка Тані за коротку консультацію по купівлі :0153:

Толку с той консультации, если все равно взял за большой велосипед себе? Еще скажут, что я такой взять насоветовала ;)

Ждите скоро тему о продаже серого Трека, или обмене на 19-ку :)

какая-то тема получилась заколдованная. Два фигуранта и оба выбрали себе сознательно вел не по росту.

Опубліковано

Так, дійсно, не прояснив ситуації. Був попереджений відразу odna, що велосипед добряче завеликий на мене після чого була здійснена ще одна "обкатка", але думка не змінилась. Вибачайте впертого новачка :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...