Перейти до змісту

Новый троллейбус. А так же автобус.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Здається два таких вже їздить містом. Мені особливо їхні табло подобаються. Треба на маршрутках щось подібне робити. Можливо не такі великі, щось простіше, але щоб добре номер маршруту було видно.

Містом їздять 2 трохи не таких тролейбуса, які мають довжину 10 м та сходи в салоні. Вони прибули літом і більше виготовлятись не будуть. А електронне табло з бігучим текстом через довгі назви наших кінцевих зупинок (на маршруті 12).

На мою думку новіша модель (що проходить сертифікацію) більш краща, ну перш за все тим, що довша, тобто більше місця, а друге - це немає сходинок в тролейбусі (на мою думку в тролейбусах 21 століття неповинно бути сходинок) ;)

Опубліковано
внизу аккумуляторы, а сзади - должен быть дизельный двигатель.

эти троллейбусы гибридные. вроде как.

Все набагато простіше, там просто задній міст.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Думаю, что здесь есть автор сайта http://trollutsk.at.ua/ :)

Вот вопрос к нему - зачем было делать обязательную регистрацию на сайте для просмотра всех страниц, кроме главной?? Дурное влияние ровенских коллег?

Рекламе проекта это явно не идёт на пользу. Такое вот "фе!". Первая версия сайта (открытая) была лучше. А может, теперь это проект "свои онли"? ;)

Опубліковано
Думаю, что здесь есть автор сайта http://trollutsk.at.ua/ :)

Вот вопрос к нему - зачем было делать обязательную регистрацию на сайте для просмотра всех страниц, кроме главной?? Дурное влияние ровенских коллег?

Рекламе проекта это явно не идёт на пользу. Такое вот "фе!". Первая версия сайта (открытая) была лучше. А может, теперь это проект "свои онли"? ;)

Я адмін і автор цього сайту . Твоє зауваження врахуємо. :)

Опубліковано
Коли будуть нові тролейбуси в Луцьку?

А ты интересуешься как рекламодатель, сборщик налогов, постоянный пассажир троллейбусов или так, из любопытства? ;)

Опубліковано
Коли будуть нові тролейбуси в Луцьку?

А ты интересуешься как рекламодатель, сборщик налогов, постоянный пассажир троллейбусов или так, из любопытства? ;)

из любопытства

Опубліковано

Незабаром ЛуАЗ планує виготовити нові моделі тролейбусів. Зокрема 15-метровий Богдан Т801.10:

60215fc5f7d0t.jpg

і 18-метрова "гармошка" Т901.10:

441bd853bb29t.jpg

Цікаво почути думки з цього приводу. B)

Опубліковано

Поки нічого не відомо, бо ще навіть жодна машина не зроблена. Можна буде щось говорити, коли зроблять. А кількість буде залежати від кількості замовників і якості машин. Враховуючи кризу на Львівському автомобільному заводі, який є потужним виробником тролейбусів в Україні, ЛуАЗ може зайняти непогану нішу в тролейбусному будуванні.

Опубліковано
Чому? Теперішні "гармошки" такі самі за розмірами і поміщаються :)

Раніше казали про Богдан Е231(довгий):

- Де ж він в Луцьку розвернеться?

Нічого, розвертається (от якби тільки їх якість була набагато краща :rolleyes: )

Опубліковано
Поки нічого не відомо, бо ще навіть жодна машина не зроблена. Можна буде щось говорити, коли зроблять. А кількість буде залежати від кількості замовників і якості машин. Враховуючи кризу на Львівському автомобільному заводі, який є потужним виробником тролейбусів в Україні, ЛуАЗ може зайняти непогану нішу в тролейбусному будуванні.

ЛуАЗ вже починає набирати оберти по продаванню тролів. Все ж таки Т601.11 вже почали продавати в інші міста.

Опубліковано
Т601.11 існують у 2-х екземплярах у Хмельницькому і у 2-х у Львові. От тільки в Луцьку їх немає... :0068:

Надіюсь нам продадуть Т601, а не Е231.

Опубліковано
А на маршруті 4 або 12 який то Богдан курсує підкажи.?.

Богдан Т501.11. Ця модель на метр коротша за свого наступника Т601.11.

Опубліковано
А на маршруті 4 або 12 який то Богдан курсує підкажи.?.

501.11 на метр коротший

Правильно Богдан Т501.10

Вже поправив.

Ну інформацію про Т601.11 можна знайти на сайтіhttp://trollutsk.at.ua/

Опубліковано

У Львові і Хмельницькому тролейбуси Т601.11 нашого (луазівського) виробництва – там їх швидше купили, ринок!!! Зараз, попри всі кризові негаразди, на заводі намагаються наростити темпи виробництва Т601.11 та А601.10. Планується впровадження півтора поверхового Богдана А402.60, а пізніше і Т801. Деяка інформація тут. Ще дещо може розказати Yaryk, Bond, трохи я.

Опубліковано
Планується впровадження півтора поверхового Богдана А402.60, а пізніше і Т801

цікаво =)

я б дуже хтів побачити як Луцьком буде соватись таке чудо =)

З.І.

зразу згадалась приказка

В носорога (чи то бігемота) поганий зір, але завдяки його габаритам, це не його проблема =)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...