Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2009

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні, о 6:30 ранку бачив як вантажили побитий автомобіль, на перехресті Ковельська-Набережна.

Схоже на те, що автомобіль рухався по Набережній і не повернув на Ковельську, а поїхав прямо, в огорожу (і далі, на берег Стира).

Опубліковано
Позавчора, перехрестя Рівненської та Відродження, точніше поворот до БУМу. Перед Мерседесом 124-им хотів ну просто мегашвидко повернути Ланос....Не встиг, а тим більше, що мерс рухався приблизно 90 км/год. В Мерседеса нема передка, включно з лонжероном та лобовим склом. Деу, як хокейна шайба, відлетіла через дві полоси. Пошкодження ще значніші. Всі живі, але чи хто постраждав в Ланосі - мені невідомо.

Всі живі-здорові. Ланосу (а точніше СЕНСу) моргнули фарами з середнього і лівого ряду, а що в правому ряду хтось летить, водій не побачив :(.

post-6292-1253530509.jpg

Опубліковано
Позавчора, перехрестя Рівненської та Відродження, точніше поворот до БУМу. Перед Мерседесом 124-им хотів ну просто мегашвидко повернути Ланос....Не встиг, а тим більше, що мерс рухався приблизно 90 км/год. В Мерседеса нема передка, включно з лонжероном та лобовим склом. Деу, як хокейна шайба, відлетіла через дві полоси. Пошкодження ще значніші. Всі живі, але чи хто постраждав в Ланосі - мені невідомо.

Всі живі-здорові. Ланосу (а точніше СЕНСу) моргнули фарами з середнього і лівого ряду, а що в правому ряду хтось летить, водій не побачив :(.

post-6292-1253530509.jpg

Зробили добро гостю....

Опубліковано
.........

Зробили добро гостю....

Та то не гость, ВХ то Волинський Хлопець ;)

просто знаю цього чоловіка.

Опубліковано
По всіх описах Ланос не винен ) Вот той тіп на мерсі влетів у всіх смислах.

Водій на Ланосі винен тільки в тому, що в нього в"їхав син судді :(

Опубліковано

Наскільки мені відомо, водій Ланоса не надав перевагу в русі - по ПДР він неправий, отже і є винуватцем ДТП.

Опубліковано

Сьогодні сам попав в автопригоду. Рухаючись по головній від готелю Україна біля ЦУМУ, включив лівий поворот і почав повертати коли автомобіль який виїжав із вулиці Винниченка, не дочекавшись завершення мого маневру в'їхав мені в лівий бік. Я тільки почув тріскіт, удар був майже невідчутним, оскльки він тільки починав рухатись. Саме цікаве далі. Перше що я замітив, це те що на місці пасажира сидів ДАІшник в синій формі за пагонами (якими незнаю) але він сидів і щось балтав по мобілці, скоріш за все його необходило дане ДТП і порушення його водія, але авто точно було ДАІ, вони полюбляють Омеги.

Водій відразу почав доказувати що нічого страшного, а й дісно вїхав своїм бампером прямо під задню арку колеса, і присто прижам ковпака на диску:). Ну, і оскільки небуло пошкоджень автомобіля я звичайно з ображеним відчуттям сів в авто і ми розїхались. І взагалі день якийсь сьогодні, хоч пішки ходи... через годину щеб мить і знову би на мене не наїхала автівка. Це що з деякимим водіями робиться? Тупіють? Останнім часом щось більше замічаю отаких зівак.

Опубліковано

За последние два дня (особенно вчера) пока ездили на байках (по часу в день, вечером), встретили с десяток идиотов, с..ать хотевших на ПДД :(

Опубліковано

Наскільки мені відомо, водій Ланоса не надав перевагу в русі - по ПДР він неправий, отже і є винуватцем ДТП.

Так, але з крайнього правого ряду там дозволено тільки поворот направо, на що й розраховував водій ланоса. Йому ж не видно за 2-ма рядами машин 3-ій. Вдалось лише носа висунути, щоб глянути чи їде хтось в 3-му ряду.... Якби мерс їхав по правилам то і ДТП ніякого не було б.

Взагалі те перехрестя стало диким особливо після того як "покривили" смуги з обох сторін. Скільки є таких "гонщиків, які з мосту летять до світлофора на 80-90 і перед тим перехрестям хочуть всіх обдурити і поїхати правим рядом прямо, він же завжди вільний.

Опубліковано

Десь хвилин 45 -60 тому, проспект Грушевського, біля "Версалю"...

Схоже "Лада" не пропустила "Пижика" виконуючи маневр вліво (чи то розвернутись хотів, чи просто так "стартонув"). Наслідки видно на фото. У "Пижика" ще й охолоджувальна рідина витікла, не знаю - радіатор чи патрубки.

Опубліковано

вранці перехрестя Волі та Чехова

post-5438-1253787948.jpg

ніби як сузукі вклеїлась в авто, яке раптово тормознело перед перехрестям, подробиці знає westboiuu

Опубліковано

Сьогодні близько 10:00 бачив наслідки ДТП на злощасному вишківському перехресті. З боку Набережної їхав старий Пассат "крокодил" коричневого кольору і не пропустив сріблясту КІА (не знаю модель, невеликий седан), яка рухалась з Вишкова в бік Променя. Пошкодження "середньої важкості", коли я проїжджав то поряд не було ні ДАІ, ні швидкої, поруч ходила якась дамочка. До речі, на дверях КІА був намальований великий прапор Євросоюзу, видно машина якоїсь міжнародної органцізації. На номери я не мав часу дивитись.

Опубліковано

На виїзді з Чорновола на Соборності Чері Амулет не пропустив тролейбус, результат в Амулета відсутній передок автомобіля аж до лобового скла.

Біля літака, на кільці на Молоді-Відродження, стояв Гольф...теж когось догнав, без передка.

На Рівненській, навпроти магазину стіл-стілець, теж стояв гольф, і теж без передка....

Опубліковано
На виїзді з Чорновола на Соборності Чері Амулет не пропустив тролейбус, результат в Амулета відсутній передок автомобіля аж до лобового скла.

Біля літака, на кільці на Молоді-Відродження, стояв Гольф...теж когось догнав, без передка.

На Рівненській, навпроти магазину стіл-стілець, теж стояв гольф, і теж без передка....

росказували знайомі водія за Чері, відмовили гальма, вже раз було, тут і не дивно - made in china, за кермом вроді головний механік Луцьктепло...

Опубліковано

вчора на пр.Волі біля райлікарні, десь біля 17 години, перед пішоходним переходом стояло маршрутне таксі №15, якому в зад вклепався бус мерседес, в якого в'їхало ще одне авто (здається Диво-машина Ланос). Водій маршрутки пропускав пішохода.

Опубліковано

Сьогодні маршрутний "Богдан" втулив Ауді 80 в задню праву дверку. Де і як це сталося - не знаю. Клієнта не наважився запитати - бо останній був дуже злий і багато матюкався)

Опубліковано

03.10.2009 +- 20-00 вул Глушець Маршрутка (рухалась в напррямку з центра на дубно, стояла близько роздільної лінії за 3-4 м від леж двоколісника)) збила мотоцикліста (моторолера) (двоколісний лежав по центрі дороги), швидкість була велика мабуть бо речі одягу та запчасті від останнього валялись вздовж дороги 30м водій лежав на тротуарі ( лівому) на спині.

Опубліковано

Сьогодні приблизно в 20.00 ДТП на трасі Луцьк - Дубно між поворотами на Лище і на Крупу на обочині перевернута вантажівка, на дорозі розсипано багато коренеплодів буряка. Серед буряків лежав ковпак від колеса, невеликий, швидше всього від легковика. Самого легковика видно не було: можливо втік, можливо за/під вантажівкою, в темряві не було як роздивитися.

Опубліковано
Сьогодні приблизно в 20.00 ДТП на трасі Луцьк - Дубно між поворотами на Лище і на Крупу на обочині перевернута вантажівка, на дорозі розсипано багато коренеплодів буряка. Серед буряків лежав ковпак від колеса, невеликий, швидше всього від легковика. Самого легковика видно не було: можливо втік, можливо за/під вантажівкою, в темряві не було як роздивитися.

Розбився на машинi два молодих хлопця, один з них вчився зі мною в паралельному класі, тобто років 23, врiзались в грузову. Iхали з другом машину на стоянку ставити. Сказали на пiв години, десь в 9. Через годину їм почали видзвонювати, трубку не брав нi один, нi другий. В 2 часа ночi подзвонили вже додому з трупарнi. Інший хлопець женився рiк назад. Жiнка на 5-му мiсяцi вагітності...

Машина влетіла під грузовик, його розрізали близько двох годин, щоб дістати хлопців... Летіли з шаленою швидкістю... На Ігорю (той, що з паралелі) кажуть лиця не було....в прямому значенні слова... Іншому знайшли і пришили... Жах ще той! Вічна пам"ять загиблим... і прикро, що ніяк чужа біда не навчить обережно їздити! :(

Опубліковано

Сьогодні десь біля 12.00 на парковці біля дитячої поліклініки не розминулись дві блондинки на маленьких машинках :D

Судячи з розташування автомобілів і пошкоджень, особа жіночої статі на Nissan Micra при намаганні припаркуватись троха зачепила Ford.

dsc03842.jpg

Опубліковано

Сьогодні близько 12:00 на перехресті Волі-Шопена стояв ВАЗ-2107 з увімкненою аварійкою і з характерною вм'ятиною від чиєїсь голови на лобовому склі. Тротуаром ходили ДАІшники, швидкої допомоги і постраждалої людини я не бачив.

Автомобіль рухався з Шопена в бік Київського майдану, обставин не знаю.

Опубліковано
Сьогодні десь біля 12.00 на парковці біля дитячої поліклініки не розминулись дві блондинки на маленьких машинках :D

Судячи з розташування автомобілів і пошкоджень, особа жіночої статі на Nissan Micra при намаганні припаркуватись троха зачепила Ford.

dsc03842.jpg

Сьогодні ця Мікра їхала якраз передімною в центрі, ще ціла була.

Хтів би подивитись розборки блонд, не один жмут кос було порвано ))))

Опубліковано

Приблизно в 18.30 на виїзді з Луцька на кільці в Струмівці, вантажна фура збила мотоцикліста (можливо мопедиста). Нажаль фотографій нема, але ситуація показалася серйозною, оскільки було 2 машини ДАІ і в узбіччі лежала людина. Чи жива незнаю.

Опубліковано
Приблизно в 18.30 на виїзді з Луцька на кільці в Струмівці, вантажна фура збила мотоцикліста (можливо мопедиста). Нажаль фотографій нема, але ситуація показалася серйозною, оскільки було 2 машини ДАІ і в узбіччі лежала людина. Чи жива незнаю.

бачив це в 17.45 бензовоз АNP збив скутеріста ))) пошкодження в МАЗа значні на передній решітці...

знову ДТП повязане з міні-мотоциклом і скажем так фурою...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...