Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2011

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На перемоги зіштовхнулось три автівки. Пасат в Шкоду а вона в ВАЗ 2115

Може в когось є фото (Я не встиг)

Є, викладу пізніше. Якраз навпроти моїх вікон, звук гальм і удару спрацював мені як будильник, а я якраз мав нагоду годинку-півтори більше поспати. Водій Б-3 проспав, втікав в сторону, але не втік. Шкоду банально затисло - потовчено і зад і перед.

П.С. Таки треба той перехід скасувати.

Опубліковано

Якийсь сьогодні надто аварійний день...

Після обіду на Грушевського навпроти Авнгарду досить серйозне ДТП - Рено Кангу і Чері джаггі. Хтось когось не пропустив при повороті... Машини аж розвернуло. За постраждалих не знаю. Фото не встиг.

Прямо під моїми вікнами. Від звуку удару одразу "прилип" до вікна.

В обох автівках вроді за кермом були жінки. Наскільки я зрозумів Черрі виїзджало з двору наліво, а Рено їхало прямо від Променя до Вокзалу. Ітого в Черрі немає повністю правої фари, а в Рено відвалився бампер і інші пошкодження

Опубліковано

Автобус "Богдан" 15-го маршруту, рушаючи з зупинки, обірвалась за словами водія "стрємянка" і задня ліва сторона опинилась майже на асфальті...

А якби таке сталось на швидкості ? :blink:

Фото:

8ef7d6ee2655.jpg5756f5506947.jpgeebb5de1bdec.jpg
Опубліковано

За непідтвердженою інформацією, сьогодні на вул.Львівській було ДТП з літальним наслідком - збито людину. Хтось щось знає більш достовірно?

Опубліковано

Автобус "Богдан" 15-го маршруту, рушаючи з зупинки, обірвалась за словами водія "стрємянка" і задня ліва сторона опинилась майже на асфальті...

А якби таке сталось на швидкості ? :blink:

15ки швидко не їздять happy.gif

принаймні раз в місяць буває дана ситуація і про постраждалих не чутиhuh.gif

Опубліковано

Сьогодні десь в 15-15.20 ДТП на проспекті Перемоги перед мостом, якби було 3 авто, шеврік авео, 9-ка і ще одну забув. Пошкодження не значні, найбільш постраждала 9-ка.

Опубліковано

Сьогодні десь в 15-15.20 ДТП на проспекті Перемоги перед мостом,

На том же мєстє в то же врємя... Синій форд скорпіо розбив собі морду об дупу сріблястого "паркєтніка" а-ля рав4.

Опубліковано

На том же мєстє в то же врємя... Синій форд скорпіо розбив собі морду об дупу сріблястого "паркєтніка" а-ля рав4.

мде....... Я так розумію це через той пішоходний перехід? чи ні?

Опубліковано

post-1448-0-98198900-1318079521_thumb.jp

post-1448-0-98198900-1318079521_thumb.jp

Опубліковано

Я так розумію це через той пішоходний перехід?

Це НЕ ЧЕРЕЗ ТОЙ перехід. Це ЧЕРЕЗ недотримання дистанції!

Опубліковано

Сьогодні вночі на Львівській, біля тубдиспансера, "зустрілись" лоб в лоб Таврія і Мерс. В Мерсі, ніби-то є загиблий. Деталей поки не знаю.

Опубліковано

Це НЕ ЧЕРЕЗ ТОЙ перехід. Це ЧЕРЕЗ недотримання дистанції!
Той той, там самовбивці вискакують в тягучку ;) то все перехід винуватий, прибрати на*іг.
Опубліковано

SysR, не перехід винний, а прокладка між рульом і сідушкою.

Щодня через нього і їзджу, і проходжу по ньому - лише 1 (!) раз бачив когось, хто по цьому переходу біг "сломя голову". Частіше там їдуть, придавивши педаль до "поліка".

Опубліковано

не перехід винний, а прокладка між рульом і сідушкою.
Блін, ну чого б тій прокладці різко гальмувати перед підйомом? Не як через пішохода, ну звісно і тому хто ззаду треба трохи уважніше за дорогою слідкувати.
Опубліковано

Dream, Перехід там - не приший кобилі хвіст. подумай логічно. А машино-потік - теж "дай дорогу". Уяви - їдеш ти і раптом БАЦ! - педалька з гальмами провалилася... а тут перехід - і там тьотка чи дядька переходить в розвалочку дорогу, говорячи по мобільному, чи музику слухає в навушниках (як 75% молоді), ти сигналиш, а їм побоку, бо там же ПЕРЕХІД! І пох*й, що в правилах сказано:

4.14. Пішоходам забороняється:

а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;

б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;

г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;

ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;

бо краєм вуха чув лише :

4.16. Пішохід має право:

а) на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора;

Опубліковано

Сьогодні вночі на Львівській, біля тубдиспансера, "зустрілись" лоб в лоб Таврія і Мерс. В Мерсі, ніби-то є загиблий. Деталей поки не знаю.

В Мерсі всі живі, спрацювали подушки безпеки, водій( мій кум за сумісництвом) отримав лише декілька синців, пасажир спереду розбив головою лобове скло, а задній пасажир здається тільки перелякався.

Водія Таврії я теж знав непоганий був хлопчина, але п`яний за кермом нічого хорошого не зробить, шкода звичайно ...

Опубліковано

В Мерсі всі живі, спрацювали подушки безпеки, водій( мій кум за сумісництвом) отримав лише декілька синців, пасажир спереду розбив головою лобове скло, а задній пасажир здається тільки перелякався.

Водія Таврії я теж знав непоганий був хлопчина, але п`яний за кермом нічого хорошого не зробить, шкода звичайно ...

Відразу після аварії (була поруч) здалось, що всі живі...

Співчуття близьким загиблого.

Опубліковано

Сьогодні поблизу того ж тубдиспансера на перехресті (перехід) Львівська-потебні стояв якийсь бус і швидка. У швидкої аварійка була ввімкнена. Не знаю правда що сталось чи бус збив пішохода чи просто ДТП. Хтось може чув шось?

Опубліковано

За інформацією ББС, вчора в Луцьку (вулицю не розчув, тож писати не буду) БМВ "на гарному ходу" догнала Ланос. Останній від удару розвернуло. БМВ додала газу і зникла з місця ДТП. Водію БМВ бажаю успіхів у житті...Оскільки на місці ДТП лишився ДНЗ.

Опубліковано

За інформацією ББС, вчора в Луцьку (вулицю не розчув, тож писати не буду) БМВ "на гарному ходу" догнала Ланос. Останній від удару розвернуло. БМВ додала газу і зникла з місця ДТП. Водію БМВ бажаю успіхів у житті...Оскільки на місці ДТП лишився ДНЗ.

офф.

ДНЗ це що ?

Опубліковано

Сьогодны зранку близьк 9 год. на вулиці Конякіна навпроти вулички до мясокомбінату (заправка ANP) сталось Дтп. Водый Москвича рухаючись по правый смузы руху вирышив обминути полатану нашими доблесними дорожниками яму (хто водій, той знає) а  в цей час зліва від нього рухалась VW Lt.  Чим закінчилось це можемо спостерігати на фото

post-6632-0-08342700-1318701992_thumb.jp

В москвича порушена геометрія кузова, короче на металолом,  в бусі теж пошкодження досить серйозні...

post-6632-0-08342700-1318701992_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...