Sanjak Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:01 #1 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:01 ДТП десь по трасі на Київ. Реєстратор в маршрутці Луцьк-Експрес (схожа на Фольц Крафтер) Фура врізалась в підводу, маршрутка ледве не додавила.
Yarchik Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:15 #2 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:15 ДТП десь по трасі на Київ. Реєстратор в маршрутці Луцьк-Експрес (схожа на Фольц Крафтер) Фура врізалась в підводу, маршрутка ледве не додавила. Від нічого робити порахував, з якою швидкістю їхала маршрутка. Орієнтувався по бокових стовпах. Відстань між ними повинна бути 50 метрів. Починав рахувати майже з самого початку відео. 20 стовпів (кілометр) маршрутка проминула за 30 секунд. Отже, гналася зі швидкістю 120 км/год. Коли почала наздоганяти фуру - водій швидкість трохи зменшив, та все одно їхав з порушеннями ПДР. От такі в нас камікадзе возять людей.
Dream Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:16 #3 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:16 Маршрутчік - МОЛОДЦА!І так - екшн з 1:04.
Ha3aP Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:22 #4 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:22 Від нічого робити порахував, з якою швидкістю їхала маршрутка. Орієнтувався по бокових стовпах. Відстань між ними повинна бути 50 метрів. Починав рахувати майже з самого початку відео.20 стовпів (кілометр) маршрутка проминула за 30 секунд. Отже, гналася зі швидкістю 120 км/год. Коли почала наздоганяти фуру - водій швидкість трохи зменшив, та все одно їхав з порушеннями ПДР. От такі в нас камікадзе возять людей. А чому ти дивуєшся? Ти оно поїдь на Київ і побачиш як вони носяться )) Я їду 120 на легковику, а він мене обходить як стоячого ))) Щей сємкі сидить лускає, ну пряма шумахьор!
Andrew_Best Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:34 #5 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 09:34 Чо на наього налетіли - впорався з керуванням, пасажири усі цілі.
Linark Опубліковано 2 Січня, 2013 в 10:28 #6 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 10:28 Чо на наього налетіли - впорався з керуванням, пасажири усі цілі.А якби невпорався?він відповідає не лише за своє життя!а в нас все зводиться до бажання більше заробити(((((З.І все таки не літо, щоб так їздити.
Yarchik Опубліковано 2 Січня, 2013 в 10:41 #7 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 10:41 Чо на наього налетіли - впорався з керуванням, пасажири усі цілі.Впорався з керуванням? Сам водій у відео дивується тому, що всі цілі. Тому "впорання з керуванням" було явно непрогнозованим і несвідомим. Тупо пощастило. Та й на цей один випадок я можу навести десяток випадків за минулий рік, коли автобуси з людьми потрапляли в аварії зі смертельними наслідками...Якби водій не гнався так, як гнався - не було б взагалі цього випадку. Зрештою, водій автобуса, який везе людей, ще й по зимовій дорозі - не має ні юридичного, ні морального права їхати зі швидкістю 120 км/год. Це відео лишній раз показує, що ти можеш їхати, гризти сємкі - а біда на дорозі може появитися несподівано.
la20 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 10:50 #8 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 10:50 Да водій сам в шоці що він вирулив. Він на відео сам це визнає, що це везіння і ніщо інакше.
bodia88888 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 11:25 #9 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 11:25 Тому "впорання з керуванням" було явно непрогнозованим і несвідомим.Дозволю собі з Вами не погодитись на рахунок керування. Тому що, вважаю, в тій ситуації він таки свідомо, вміло вирулив. Вскочити в такий "пробіл" між рештками підводи і фурою+ненаїхати було на коня та п"яного фурмана, які валялись по праву сторону - таки малацца!А от за швидкість, згоден на всі 200, а то й 300.
SG008 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 11:42 #10 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 11:42 Водій мав би встигнути загальмувати до перешкоди, яка раптово виникла, відповідно безпечна швидкість і безпечна дистанція не були вибрані, тому однозначно неправ і якби недай Бог когось додавив то відповідав би по повній, а так повезло, ну і молодоць що вирулив, а не розгубився і не усугубив своєї участі.
SysR Опубліковано 3 Січня, 2013 в 14:08 #11 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 14:08 Хто що чув про вчорашню ДТП біля Фуршету, ББС телеграфують що збили дівчину на переході.
S-driver Опубліковано 3 Січня, 2013 в 14:26 #12 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 14:26 Хто що чув про вчорашню ДТП біля Фуршету, ББС телеграфують що збили дівчину на переході.Щось схоже, але поза переходом (ТУТ)
SysR Опубліковано 3 Січня, 2013 в 14:32 #13 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 14:32 Щось схоже, але поза переходом (ТУТ)Саме біля Фуршету і на переході.
Divases Опубліковано 3 Січня, 2013 в 14:52 #14 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 14:52 Я тут людина заїзжа. Але поясність, вам це кайф смакувати ДТП.....??? Той хто попадав нормально ніколи не буде цього коментувати і розжовуватию Це дорога. І там всяке буває.......... Стидоба.................
Liberta Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:11 #15 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:11 Я тут людина заїзжа. Але поясність, вам це кайф смакувати ДТП.....??? Той хто попадав нормально ніколи не буде цього коментувати і розжовуватию Це дорога. І там всяке буває.......... Стидоба.................я постійний читач цієї теми і мені особисто вона дає багато корисного, оскільки їзджу лише півроку, тому й намагаюсь вчитись в тому числі й на чужих помилках, то за що мені має бути соромно? нехай буде соромно винуватцям...до речі тему "я паркуюсь як мудак" я читаю з тих же міркувань)))
Zheny@ Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:18 #16 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:18 Це дорога. І там всяке буває..........А от шоби "всякого" не було. Порібно знати у що можна вляпатися. Якщо я перечитавши ВСІ пости теми сяду за кермо (чи вийду на пішохідний перехід), я буду більш ніж уважний, бо не хочу, щоб про мене тут писали.І ДТП НЕОБХІДНО обговорювати, щоб знову ж таки знати в чому я можу бути не правим і навпаки. І де мені виправдання не буде, а де буде.
Yarchik Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:20 #17 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:20 Я тут людина заїзжа. Але поясність, вам це кайф смакувати ДТП.....??? Той хто попадав нормально ніколи не буде цього коментувати і розжовуватию Це дорога. І там всяке буває.......... Стидоба.................Це ваше суб'єктивне бачення, яке, як видно з актуальності цієї теми на форумі для інших учасників, притаманне лише Вам.У цій темі відписуються також ті, хто побували в ДТП. Комусь ця тема може допомогти, але зашкодити - навряд. Лишня пересторога, якою в тому числі є ця тема, нікому не завадить.
Antarius Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:43 #18 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 15:43 Кстати вчера около 18.10 ехал по ул. Гнидавська с ГПЗ, то перед мостом была ДТПVW T4 выехал на сугроб и остановился в столбе, стояло ещё 2 легковушки, не знаю участники дтп или нетсегодня утром ещё бампер валялся от Т4
Divases Опубліковано 3 Січня, 2013 в 17:50 #19 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 17:50 Чуєш Вася. Ти по ходу тут самий матьорий. Давіай може десь побачимось і поговоримо за жизнью Ти все знаєш судячи по всьому. Хочу тебе побачити і в очі глянути. Такому знатному юристу як ти себе імпонуєш. І в мене є така думка, що ти будеш не в захваті від цього знайомства. Пиши в ПП номер телефона і завтра я тобі наберу і побачимось коментатор.P.S. Ти з свого авто трупи витягував.................? Чуділа пише тут. Поїздь по трассах а потім розказуй.
taurus07 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 18:39 #22 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 18:39 Я тут людина заїзжа. Але поясність, вам це кайф смакувати ДТП.....??? Той хто попадав нормально ніколи не буде цього коментувати і розжовуватию Це дорога. І там всяке буває.......... Стидоба.................я тут знайшов фото ДТП за участю знайомих. І фото це потім їм допомогло. В шоковому стані не кожен додумається сфоткати місце ДТП і розташування машин.
Ha3aP Опубліковано 3 Січня, 2013 в 19:12 #23 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 19:12 050 5237979Ти ето, дай знати де буде сходняк )) Прийдемо подивитись як знайомляться знатний пОцан зі знатним юристомЪ
vrm Опубліковано 3 Січня, 2013 в 19:27 #24 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 19:27 Зовсім не ДТП, але не знаю куди запостити. Значить, ввечері промчались в сторону замку дві пожежні, ну а ми якраз ішли в ту сторону. Біля Корони Вітовта на парковці заливали майже повністю згорівшу камрі. Біля неї походжав Козюра, улибався. Походу це його (АС 2000 АІ) За фото вибачаюсь, робив на зажигалку)))
Linark Опубліковано 3 Січня, 2013 в 19:33 #25 Опубліковано 3 Січня, 2013 в 19:33 Я тут людина заїзжа. Але поясність, вам це кайф смакувати ДТП.....??? Той хто попадав нормально ніколи не буде цього коментувати і розжовуватию Це дорога. І там всяке буває.......... Стидоба.................Я вибачаюсь,шановний,а з чого ви взяли, що хтось тут саме "Смакує" ДТП?так є неадекватні коментарі(але як кажуть "в сімЇ не без урода") але тут,в основному, люди аналізують і вчаться на чужих помилках, і знають як робити не требатак, це дорога, і тут ніхто не застрахований(від дурнів на дорозі-на жаль, також), але попередити, або вийти з ДТП з меншими втратами можна.На рахунок "Давіай може десь побачимось і поговоримо за жизнью" повірте,тут сидять не "17-річні прищаві задроти,які по той бік монітору-герої" , а люди яких поважають і які можуть самі багато чого розказати про "жизнь", тому не варто "бризкати" слиною і мірятись в кого калібр більший...я думаю варто просто вибачитись і люди до вас потянуться.....З.Ї я також не проти підїхати-зустрітися."Такому знатному юристу як ти себе імпонуєш"- а це як?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.