Перейти до змісту

Що робити ... коли отруївся пирожком з супермаркету ...

DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

+ там де я його купував там ще 6-10 їх залишилось ...чи можна піти купити здати в лабораторію а потім з висновком іти або до директора або в пресу .

хто знає як все правильно зробити ....

і куди здавати....

+ неодноразово отруювався в ЧУДО ПІЧ ....

сьогодні придбав пирожок (курка з овочами) в Нашому Краю .... Стало погано ....

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

хто знає як все правильно зробити .... і куди здавати....

Волинська обласна санепідемстанція

пр. Волі, 55

тел. (0332) 75-77-80 - прийм., 23-03-65

Торговій точці добавите в життя темних фарб, але якщо надієтесь на якусь компенсацію, окрім витраченої суми за неякісний товар, то довести, що Ви отруїлися саме їхнім "пирожком" практично нереально.

Опубліковано

хм, а я після школи неодноразово там брав струделі і ніби нічого, смачно) Але тепер щось не дуже хочеться :)

Опубліковано

да Ви, шановний, екстремал! ))

раз на раз не приходиться

Чоловіче, якщо ти вже неодноразово травився пиріжками, для чого знову наступати на ті ж граблі?

з горохом, капустою, картошкою .... брав все гуд ...

А може хоче відсудити щось? Подумаєш траванувся разок другий, зараз штуку доларів відсудить....

я думаю я не один такий .... який трується в закладах дешевого харчування ... Наш Край ... Там Там .... Вопак ...

давайте всі будемо сидіти склавши руки ... і думати як можливо буде жити краще ....

якщо ви дитині дали гроші а вона бігала по вулиці зголодніла ... зайшла купила пиріжок і тут таке ... це добре .... ?

Що робити ... коли отруївся пирожком з супермаркету ...

Затвить и сто лайков тебя излечат

Тролі ..... шукайте собі інших жертв .... можу підсказати тему куди краще податись ....

НЕвже мене одного бентежить така тема ? ....

Опубліковано

За день 2-га тема про дурість. В одного з сексом проблеми, і тут ще одини з головою не дружить.

Опубліковано

1. Що значить отруївся? блювання, пронос?

2. 99% причина вашого отруєння - брудні руки. Дотримуйтесь елементарних правил гігієни .

Опубліковано

За день 2-га тема про дурість. В одного з сексом проблеми, і тут ще одини з головою не дружить.

якщо вже так конкретніше ... то не з головою а з дупою .... =)

є заклади дешевого харчування де ніколи не підсунуть фігню .... це БЕРІЗКА що біля міськ ради і Вопак на Київській ... Біля обл. ради ... чому у всіх інших не може бути такого ????....

Опубліковано

Тролі ..... шукайте собі інших жертв ..

Человек отравился и вместо того чтобы обратиться к врачу , он пишет на форум.Вы сами себя затролили милчеловек.

Опубліковано
Ти думаєш ти один травишся фаст-фудом?

Просто деякі люди роблять з цього висновки і починають готувати самі.

Опубліковано

Человек отравился и вместо того чтобы обратиться к врачу , он пишет на форум

він хоче попередити інших форумчан

Опубліковано
Ти думаєш ти один травишся фаст-фудом?

Просто деякі люди роблять з цього висновки і починають готувати самі.

я вже давно зробив висновки що ні сир ні мясо ... ні фарш ... не можна купувати ... в таких закладах ... але в кожного бувають помилки ....

Тролі ..... шукайте собі інших жертв ..

Человек отравился и вместо того чтобы обратиться к врачу , он пишет на форум.Вы сами себя затролили милчеловек.

по перше ... 21:31 ... до лікаря ???? ....

по друге ... легке отруєння ... "понос" лікується сорбексом ..... вугіллям ...1 таблетка на 10 кг .... + перець горошком ... 1 шт на 10 кг ... + марганцовка .... або ж регідрон в тяжких випадках .... лікар нічого кращого не порадить .....

Опубліковано

по друге ... легке отруєння ... "понос" лікується сорбексом ..... вугіллям ...1 таблетка на 10 кг .... + перець горошком ... 1 шт на 10 кг ... + марганцовка .... або ж регідрон в тяжких випадках .... лікар нічого кращого не порадить .....

Смысл темы если вы сами себе помогли. Тут врачи не сидят и "нічого кращого не порадять"

Опубліковано

насправді взагалі, а особливо в таку спеку, краще купити сухого печива, здобну булочку (без кремів, заварних і т.д.) та мін.води. Влітку начинка зі всякого непотрібу та фарбники з води можуть призвести до набагато гірших наслідків, ніж вибачте пронос

Опубліковано

Смысл темы если вы сами себе помогли. Тут врачи не сидят и "нічого кращого не порадять"

+ там де я його купував там ще 6-10 їх залишилось ...чи можна піти купити здати в лабораторію а потім з висновком іти або до директора або в пресу .

хто знає як все правильно зробити ....

і куди здавати....

суть теми ... як отримати документи що дана продукціє є отруйною для людини ... і ці документи допомогли б врівноважити справедливість ... + попередити всіх про дану халатність .

Опубліковано

Ех навчальний рік недавно закінчився і згадую як вішав лапшу на вуха завучам та куратору групи ніби отруївся пиріжком на зупинці, на парах сидіти не цікаво ж :_08:

Але жодного разу так і не втравився "тьфу-тьфу"

Опубліковано

2-3 рази змити туалет . помити ноги і руки .... + 2 стакана і 2 тарілки .... десь 50л ... по вуха хватило б .... основна ідея полягає в тому щоб змити туалет .

так ось навіщо тобі вода.

Дракон, я можу заручитись що я зїм звідти пиріжок і мені нічого не буде, твоя травна система дуже чутлива і реагує на найменші відхилення, знаю таких людей постійно травляться

Опубліковано

Можно.Идите. Разрешаю

Опубліковано

vicit якщо ви маєте час ... я куплю вам 2 пиріжки і ви при мені їх зїсте .... якщо ви згідні буду вас чекати о 9:00 біля супермаркету Наш край що напроти ... піцерії Теревені ....

і не потрібно ... як то говориться ...попрошу не плутати ... магке з теплим ....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...