Перейти до змісту

Де в луцьку вигідніше обміняти ЮАНІ

Kompolom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є аж 100 юанів які залишилися після поїздки в Китай. Якщо чесно то не в курсі де їх в нас можна обміняти... Цікавить хто може обміняти і за яким курсом?

Опубліковано

biter,ні, не був там... Біля ЦУМа і на варшавці в валютчиків питав, казали, що юанями не займаються...

Nokian,певно в торгашів потрібно запитати.. А може 100 юанів для них мало просто.

Опубліковано

bodia88888, Це можна сказати прямо біля мене.. але якось туди йти не думав. Взавтра ще раз по Варшавці походжу і запитаю продавців чи ще когось!

Опубліковано

Можливо тут обміняють:

Управління НБУ у Волинській області. м. Луцьк, вул. Гpадний узвіз, 4 Тел.:(03322) 27308

Ви що?))) Знущаєтесь?))) НБУ буде Вам 100 юанів міняти)))) Єдині їхні клієнти це банки, наскільки мені відомо.

Опубліковано

Я можу забрати по 1,3, але в липні, коли з Китаю приїду :)

Просто, щоб виручити.

Якщо до того часу не знайдеш, куди притулити - звертайся в приват після 12 числа.

Монетки, купюри, якщо хтось збирає, можу привезти, але нічого обіцяти не буду. Вартість буде трохи більша за курсову. Ну і варто зауважити, що купюри тут зазвичай потріпані.

Можна подивитись по лінку: http://igrek-web.liv....com/37688.html

Опубліковано

Я можу забрати по 1,3, але в липні, коли з Китаю приїду :)

Просто, щоб виручити.

Якщо до того часу не знайдеш, куди притулити - звертайся в приват після 12 числа.

Монетки, купюри, якщо хтось збирає, можу привезти, але нічого обіцяти не буду. Вартість буде трохи більша за курсову. Ну і варто зауважити, що купюри тут зазвичай потріпані.

Можна подивитись по лінку: http://igrek-web.liv....com/37688.html

привозь по 1 юаню і монеток побільше))))) :0013:

Опубліковано

Половина Варшавки та Юванта літає в Китай за товаром, думаю поміняють.

Сорі за відхилення від теми! Цікаво! Завжди думав що "базарники" затоварюються в Хмельницькому, максимум в Одесі. Хіба це економічно вигідно летіти туди самому якщо можна затоварюватися в оптовиків?

Опубліковано

Leshiy2010, зараз тільки лінивий туди не злітав хоч раз за товаром :), а далі робить висновки і або продовжує літати, або товариться в оптовиків...

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...