Перейти до змісту

інтернет від Westnet.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в мене провода кінули вже місяців 2

ето де у мене?

Якби пост ВИЩЕ намікає про локацію.. 

• Відповідей 789
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Чому вдень все нормально а після 19 00 якість інтернету падає ???

Бо народ приходить з роботи і починає качати все шо нада і не нада, а в PON мережах декілька десятків людей через оптичні сплітери підключені до одного порта OLT (обладнання провайдера) швидкість якого обмежена і ділиться на всі ONU (абонентське обладнання), всі починають качати і як наслідок швидкість в кожного падає.

Он тут можете почитати детальніше http://netforce.kiev.ua/index.php/en/articles/123-pon2

"Расчёт скорости передачи данных в сети PON строится на том факте, что клиент не всегда находится в сети, а если и находится, то не всегда использует всю ёмкость отведённого под него канала. Расчёт будем производить исходя из предположения, что к одному порту OLT подключено максимально возможное число ONU (64 единицы).

Скорость нисходящего потока составляет 1250Мбит/с, значит, на одну ONU приходит 1250/64 = 20Мбит/с. Допускаем, что одновременно в сеть включено 50% ONU – скорость на одну ONU возрастает до 40Мбит/с. Учитывая тот факт, что не все пользователи активно используют канал связи (торрент и прочее), примем допущение, что из всех активных в единицу времени количество пользователей, активно качающих – 50%. По итогу, скорость на одну ONU составит около 80Мбит/с. Во время наименьшей загрузки сети (prime time, ранним утром, с 4-х до 8-ми) каждая ONU может получать до 1Гбит/с. Необходимо также учитывать сезонные колебания клиентских требований (зимой больше клиентов активно в сети, особенно вечером, летом - меньше)."

У мене зі швидкістю проблем немає.

Заявлений трафік я отримую .

Мене цікавить якість інтернету (постійні обриви при перегляді онлайн трансляцій в період  з 19 00 до 23 00)

Добрий вечір. Якщо у Вас є сумніви на рахунок якості Інтернету передзвоніть по тел. 093 170 07 08 будемо розбиратися

Чому вдень все нормально а після 19 00 якість інтернету падає ???

Бо народ приходить з роботи і починає качати все шо нада і не нада, а в PON мережах декілька десятків людей через оптичні сплітери підключені до одного порта OLT (обладнання провайдера) швидкість якого обмежена і ділиться на всі ONU (абонентське обладнання), всі починають качати і як наслідок швидкість в кожного падає.

Он тут можете почитати детальніше http://netforce.kiev.ua/index.php/en/articles/123-pon2

"Расчёт скорости передачи данных в сети PON строится на том факте, что клиент не всегда находится в сети, а если и находится, то не всегда использует всю ёмкость отведённого под него канала. Расчёт будем производить исходя из предположения, что к одному порту OLT подключено максимально возможное число ONU (64 единицы).

Скорость нисходящего потока составляет 1250Мбит/с, значит, на одну ONU приходит 1250/64 = 20Мбит/с. Допускаем, что одновременно в сеть включено 50% ONU – скорость на одну ONU возрастает до 40Мбит/с. Учитывая тот факт, что не все пользователи активно используют канал связи (торрент и прочее), примем допущение, что из всех активных в единицу времени количество пользователей, активно качающих – 50%. По итогу, скорость на одну ONU составит около 80Мбит/с. Во время наименьшей загрузки сети (prime time, ранним утром, с 4-х до 8-ми) каждая ONU может получать до 1Гбит/с. Необходимо также учитывать сезонные колебания клиентских требований (зимой больше клиентов активно в сети, особенно вечером, летом - меньше)."

У мене зі швидкістю проблем немає.

Заявлений трафік я отримую .

Мене цікавить якість інтернету (постійні обриви при перегляді онлайн трансляцій в період  з 19 00 до 23 00)

Добрий вечір. Якщо у Вас є сумніви на рахунок якості Інтернету передзвоніть по тел. 093 170 07 08 будемо розбиратися

• 3 тижня потому...
Опубліковано
В 03.12.2015 16:13, Westnet сказал:

Доброго дня. В даний час проводяться роботи по прокладанню магістральної лінії. Після проведення цих робіт розпочнуться підключення всіх бажаючих, приблизно від місяця часу.  Ми обов'язково зв'яжимося з Вами. 

Щось всі затихли!!! Коли вже буде той інтернет а Гаразджі???

Опубліковано
В 03.12.2015 16:13, Westnet сказал:

Доброго дня. В даний час проводяться роботи по прокладанню магістральної лінії. Після проведення цих робіт розпочнуться підключення всіх бажаючих, приблизно від місяця часу.  Ми обов'язково зв'яжимося з Вами. 

Щось всі затихли!!! Коли вже буде той інтернет а Гаразджі???

Опубліковано

Доброго дня. З наступного тижня відновляться магістральні роботи по Гаразджі та дачним масивам, після іх закінчення розпочнуться роботи по підключенню. 

Опубліковано

Зміни в тарифних планах з 1 березня 2016 р.

У зв’язку зі значним підвищенням цін на електроенергію, обладнання та матеріали для обслуговування мережі будуть змінені тарифні плани для багатоквартирних та приватних будинків. Всю інформацію можна знайти на сайті Westnet.com.ua

Опубліковано
4 годин тому, verona80 сказано:

на заборі теж було написано. Це наші депутати так мріють! 

Причому депутати до приватної організації "обленерго"? Вони самі встановлюють тарифи, з 1-го вересня 2015 підняли і з 1-го березня 2016 піднімуть.

Опубліковано

А ще й як при чому. Хоч трішки почитайте: тарифи встановлює НКРЕКП (національна комісія що здійснює державне регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг).

Опубліковано

Коли плануєте розпочинати роботи по підключенню по вул. Задворецькій?

Після подачі заявки приходили для уточнення номеру телефону т.як не змогли дозвонитись... і тишина.

Опубліковано
В 08.02.2016 08:45, TaHkicT сказал:

Коли плануєте розпочинати роботи по підключенню по вул. Задворецькій?

Після подачі заявки приходили для уточнення номеру телефону т.як не змогли дозвонитись... і тишина.

Доброго дня. На протязі 1-2 тижнів Вас підключимо, зачекайте будь ласка.

Опубліковано
20 минуты назад, Volyniaka сказал:

Коли нарешті визволите від "Укртелекому" непарний бік Львівської?

Доброго дня. Обов'язково визволимо) В цьому місяці почнемо підключення, як тільки дойдемо до Вас відразу зателефонуємо.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Як там справи з підключенням в Гаразджі??? Заявку подав ще в жовтні 2015р. Кабель протянули в листопаді, і на цьому усе!!! Тиждень тому помітив на стовбах людей - зрадів - думав почалась підключка, а ні, виявилось кабель тяне uarnet. Підійшов запитав про тарифи. Сказали що підключення буде дешевше, а тариф на 100мб або так само як в вестнета 170, але скоріш за все буде 150. Також від нього почув, що вестнет ще навіть в Струмівці на дачах не почав паяти кабель. 

З такими темпами вам підключати то не буде кого. Які все ж реальні дати по підключенню? Бо я все ще хочу підключитись до вас. А ви робите все для того щоб у нас  в Гаразджі ваша абонентська база просіялась...

Опубліковано
10 час назад, LeRoY сказал:

Як там справи з підключенням в Гаразджі??? Заявку подав ще в жовтні 2015р. Кабель протянули в листопаді, і на цьому усе!!! Тиждень тому помітив на стовбах людей - зрадів - думав почалась підключка, а ні, виявилось кабель тяне uarnet. Підійшов запитав про тарифи. Сказали що підключення буде дешевше, а тариф на 100мб або так само як в вестнета 170, але скоріш за все буде 150. Також від нього почув, що вестнет ще навіть в Струмівці на дачах не почав паяти кабель. 

З такими темпами вам підключати то не буде кого. Які все ж реальні дати по підключенню? Бо я все ще хочу підключитись до вас. А ви робите все для того щоб у нас  в Гаразджі ваша абонентська база просіялась...

Доброго дня. Дуже приємно, що Ви обрали саме Westnet. Повірте, Ми робимо все можливе щоб підключити Вас якомога скоріше. Роботи по підключенню мешканців с.Гаразджа розпочалися з учорашнього дня. Спочатку підключення відбуваються по вул.Сонячна, Лісова, Підгайна, Незалежності, Прилісна, потім всі інші вулиці. 

Опубліковано

Мешканці Садівничого Товариства "Діброва" та "Струмівка" найближчим часом продовжаться магістральні роботи, а потім і підключення бажаючих до Інтернету.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...