Перейти до змісту

Лучани vs. гопота

_sergius

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано
Я не берусь стверджувати, що Forever Autumn і її друзі на 100% праві, але в будь-якому випадку вони не заслужили на такий фінал пізніх посиденьок. ІМХО гопників потрібно виловлювати по одному або групами по n голів і бити, щоб, пробачте, блювали тим що з'їли тиждень тому, сцяли кров'ю, і місяць не могли ні сісти, ні лягти, ні повернутись. На цей раз гопники напали на підвипивших "патлатих", але завтра на їх місці може опинитись будь-хто з нас або з людей, які нам рідні, близькі і дорогі. Будь-хто, хто через обставини пізно повертається додому пішки. І добре, якщо все закінчиться лише вкраденим телефоном...

Усьо Вадік, домовились.

Ідемо з тобою гопів відловлювати, відстрілювати їх є чим, якщо попадуть в травмпункт, Лука їх звідти живими не випустить ;)

У нас любий синій малолітка в 2 години ночі автоматом гоп.

І навіть я індиферентний до всякого роду патасовак в 2 години ночі під шафе магу буть неадекватним ;)

Таг шо робим висновки.

1. Нєфіг шастать і арать пісні в 2 год ночі.

2. Нормальні люди після роботи в такий час дрихнуть. Якщо ще не на роботі, то тибільше нафік, спать. Студенти в такий час уже не базарять від кількості випитого тому на вилуцю з общаги навіть не вийдуть :)

3. Гопи будуть по дефолту, "У нас любий синій малолітка в 2 години ночі автоматом гоп."

4. Міліція у нас сакс. Займаються тільки тими спарвами на яких можна заробити.

5. Слідкувати за правопорядком ні в ночі ні в день не хочуть :0049: Прискорбно но факт.

Далі дивимся пункт 1.

• Відповідей 338
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Голоне не зарплата а ідея на яку ти працюеш, якщо створюються великі угруповування навіть тих самих "расистів", то чому неможна створити протидію.

Просто в наш час говорити вміють ане діяти, коли йде і на своїй хвилі, ти йдеш, йдеш і тут вже ти йшов, лежиш в кадюжі, а калюжа липкаю і така тепла як нагріта вана чи тепла постіль(((((тобто в крові своїй валяешся а по тобі шаряться чиїсь пальци. В таких ситуаціях людна можливо вижеве , можливо ні.

Будучі не останьою людиною, йшов шукать сестру і в такій халепі побував і сам, через місяць знайшлись браві хлопята, і що починаеться тупий базар тіпа:"ми п"яні були, під кайфом було" . Вони отримали свое, а ле результат: свое здоров2я підірвав, а про їхне я мовчу. Т краще це буде спочатку їх підірване здоров"я.

А гроші то спонсора можна і знайти. Але краще без нього, чому? спонсор теж матиме проблеми і може скористатись цими послугами.

Опубліковано
2 Zibers

а ти часом не один з них??

:0049:

Шукаєш когось ? магу памоч за умеряну плату, бабло вперьод і більше не звані.

Закон притяжіння - діч сама на ловца іде, яркій пример патлатого з школи №21. Усьок прімер ?

Опубліковано

2 Shura:

"патлатих" в місті багато, і на тому ж місці могла збиратись інша компанія з гітаркою і мати конфлікт з місцевими... але гопи ж розбиратись не будуть -- "патлаті", значить треба бити, яка різниця чи ті ж самі, чи інші...

Опубліковано

все равно есть люди, которые постоянно на одном месте собираются потусоваться...

вот их и расспросить.

а, если судить, что банда сборщиков металлолома так быстро подоспела - они местные

так что, если конфликт раньше и был - то с ними.

ИМХО, конечно, но это просто стоит проверить

нет - так нет...

Опубліковано

to Plum покищо сижу дома за компом а не за ряшоткой, якщо і буде то можна кидать життя і за кордон)) вже парочку закинули по ту сторону.

треба ще правильно це зробити, а для цього нада мати звязки в міліції для консультації, посовають і відпускають. нема доказів, а це основне, якщо йдеш і тебе побили....то що він сам неходить по вулиці, а там е темні уголки, а туди так тяне цікавість

Опубліковано

2 savik:

з твоїм підходом ти сам автоматично перетворюєшся на гопа, ти це усвідомлюєш? Як відрізнити гопа від не гопа? Кого бити, а кого ні?

Я розумію, що якщо на тебе напали перші, то ти маєш повне моральне право застосовувати будь-які можливі методи для самооборони, не задумуючись про шкоду, нанесену здоров'ю того хто нападає. А їздити вулицями і виловлювати тих хто не так на тебе подивився?... А роль прокурора і судді хто буде виконувати? Ти?...

Єдиний спосіб, який дозволить виходити на гопів -- "ловля на живця". Але ризиковано це, бо "живець" може вигрібти по саме неможу, поки підіспіє "група підтримки".

Опубліковано
магу бить живцом. досвід маю.
аааааа! Тримай +1! :0024:

Тобі потрібно патли знову відростити для пущєй убєдітєльнасті :)

Опубліковано

значить я гоп, якщо по твоїм розкладам, роль суді виконують самі гопи коли решили застосувати силу, а що країна мае право вирішити проблему міжнацевості в іншій країні? Ввод військ, хто суддя тим померлим людям, а що їм до судді вони вже мертві і неналежать до цього світу? Ти задайся цим питанням, можливо високо взяв то можк навести простий приклад: а хто суддя ко тебе п...ть вони до прокурора звонять раніше?? хто виносить вирок тому хто в лужі кровяри валяеться???

а що робити дівчині що повертаеться додому а повернулась, з 2 ступенем струсу головиа?що теж вона вина що наркомані нада була ширка, в неї було 30грн і телефон (50,якщо ще продасть), знала вона що йому потрібно сама віддала, а так її попросили трубою по голові 2-3 удара і все ок. хто поверне їй час а??????????

Опубліковано

як я цю темку пропустив. Ось тому я і катаюсь на веліку з ХХХ під мишкою. Я завжди готовий гопоту по бушці бахнути.

Опубліковано
Усьо Вадік, домовились.

Ідемо з тобою гопів відловлювати, відстрілювати їх є чим, якщо попадуть в травмпункт, Лука їх звідти живими не випустить :)

беремо до лав Вануса з асфальтоукладчиком, і Лука автоматично лишається без роботи :0024:
Опубліковано

Хто судя у нас закони такі: йшла людина додому до коханої жінки, яка мае народити через місяць і ось біда її затримали на роботі(день народження співробітниці) а по дороці хлопята на випивці, ну думають розважимось і давай їй під спідничку дивитись,а тут чоловік результат: двое пацанят в реанімації один на тому світі, а жінка вже ненародить бо зірвана матка ще чоловіка на 4 роки посадили? де суддя? бо вбили мамці синочка (п"яного). чим вони думали? несчасні случаї нада делать

Опубліковано

я уникаю вживання алкоголю. це раз, якщо неправ зрозуміло одне: занеш е анегдот класний

Катастрофа, попали представники 5 націй в полон до канібалів. Ну перший день з"їли поляка , потім італійця, дішла черга до українця, ну ведуть до столу де копита відкинули попередники, ну українець глянув на канібалів......дістав з запазухи.....узі а порішив усіх.

- а чому раніше не казав що маеш пушку, живі всі були- ну питають його

- а мене нетрогали, ось і думав пронесе.

усі ми думаемо про краще, і не задаемось багатьма питаннями поки нас незатроне.....

Можливо я і неправий це мое імхо, а ви надійтесь що завтра побачимо світло, сонце і гарних дівчат на вулиці літом)))) це кожного своя справа

Опубліковано

Сам жил в этом районе. Не скажу что такой он какой то отличающийся от других сильно. Однако

то, что в парке за загсом людей регулярно бьют чем то тяжелым по голове и забирают вещи разные

из карманов факт. у меня так друг попал (тоже в этом же районе живет).

единственный реальный вариант это ловить на живца с ментами, а дальше колоть по горячему,

Однако когда мамаши вышеупомянутых "бандитов" в ногах со слезами валяются то мало кто

решается их по этапу отправить. обычно бабло побеждает зло. много раз такое видел и

в случае краж в том числе. А уж увечия наносить и тому подобные живописные картины никому не посоветую,

Опубліковано

Кагди у человека горе, то він мислить трезво не со состоянії - факт.

Щодо савіка.. дивись щоб ти ще на цій почві не поїхав і не став таким собі "месником правосудія".....аналогом бандіта.

Щодо Загса і парка. Хто там абітает - тому видніше. На ГПЗ спокойно - пака ти сам (перехожий) спакоен.

Но єсть і мінуса - пяних щупають, іногда і прімененієм вагомих речей.

А пяні разборкі - єто привично, "анекдот вище" і мені поф, я с ними не бухав за століком. Паетому ето абична битоввуха абичних сабак які сцуть і етім метят район і ніпаделілі лінію кордону - ну ето я хоть понятно написаф ? (вапрос к оним по внутренуму пожеланію іщущім пригод на зад)

Опубліковано

прочитала бігом все написане.

1. яким чином можна натиснути на наші правоохоронні =хоча, мені здається, це якісь ІНШІ= огани для спонукання боротьби з такими бандочками в районах. Адже історій існує багато про бєспрєдєли в районі ЗАГСа

2. маю дурне непереборне бажання влаштувати авторський рейд на Федорова з приманками, дубінками, зброєю і т.п.

шкода, що на форумі словами на вітер покидались і забули.

Опубліковано

2Forever Autumn по конкретному этому случаю в милицию звонили?

заяву приняли (проблем_ИД выдали)?

какие дейсвия милицией принимаются?

Опубліковано
прочитала бігом все написане.

1. яким чином можна натиснути на наші правоохоронні =хоча, мені здається, це якісь ІНШІ= огани для спонукання боротьби з такими бандочками в районах. Адже історій існує багато про бєспрєдєли в районі ЗАГСа

2. маю дурне непереборне бажання влаштувати авторський рейд на Федорова з приманками, дубінками, зброєю і т.п.

шкода, що на форумі словами на вітер покидались і забули.

1. Натиснуть ? Прибить синка одного із них ілі тачку пацарапать і сваліть фсьо на пяних нових рускіх.

2. Етім самим ти автоматіком перетворюєшся с помощу кольца в гопа, ще мну за те що я на веліка катаюсь там атхвачу :).

З.І. Ідем на пиво блін.

Опубліковано

Що до телефону і місце знаходження його! Знаю що, не так давно трапився випадок, коли вкрали телефон у одного деректора . Ну, а в нього "криша" на самому "верху" і через 2 - 4 дні телефон вернули! А як саме? Справа в тому, що коли реєструєтся дзвінок на станції, автоматично фіксується IMEI і номер телефону і дуже легко визначається старий номер телефону з новим (а IMEI тої співставляється) А далі підклучається певна система місце знаходження телефону називається вона... от я забув кажется... чи то тріплінг чи дуплінг, от не пам"ятаю. Але фак те, що встановлюють місцезнаходження телефону з точнісю до 3 - 5 метрів. Ну, а далі ідуть в дію старі добрі способи(ви їх самі знаєте) :rolleyes: Справа в тому, що такими методами най краще володіють СБУ-шники, МВС, як правило, до такіх речей не допускають! SergiuS - тобто способи є професіонали є технічні можливості є, ВСЕ є. Питання в тому, хто цією справою займется? МВС максимум що може, це в "гопів" телефони перевірити і "потрусити бариг" на базарі, які крадиними телефонами займаються!!! А щось по серйозніше і швидше це СБУ. А роблять такі послуги тількі дуже "ПОВАЖНИМ" людям Луцьку, а не простим смертним........ :)

SergiuS --- Я от проживаю в цих районах, де кояться такі звірства. І можу чесно сказати що, патрульні тут бояться ходити, в центрі мітста - так, а на ГПЗ-шне гето(і подібні райони) ні - кроку! Проблема в тому, що люди тут живуть за принципом "моя хата з краю - нічого не знаю". Але як, правило, крайня хата першою починає горіти! Правильно сказано було, зловити одного чи двох "гопів" з того району - і вони всіх видадуть. Але біда в що, ПО...ЗМ заполонив серця людей і це трагедія сучасності, в тому числі криміногених районів. Бо коли спілкуєшся з людьми, всі кажуть треба діяти, а коли справа доходить до дії, всі розбігаються по "кущах", як щурі! Ось наша проблема: СТРАХ перед труднощами, поки ми її не вирішемо, будемо вічно в "лаїні".

Підсумовуючи. Людська свідомість, встановлює реалії їхнього і нашого життя! :0003:

Опубліковано

Ніяк, треба щоб у них накопичилось побільше заяв - тоді вони самі знають що робити.

Опубліковано
...

А як саме? Справа в тому, що коли реєструєтся дзвінок на станції, автоматично фіксується IMEI номера телефону і дуже легко визначається старий номер телефону з новим (а IMEI тої співставляється) А далі підклучається певна система місце знаходження телефону називається вона... от я забув кажется... чи то тріплінг чи дуплінг, от не пам"ятаю. Але фак те, що встановлюють місцезнаходження телефону з точнісю до 3 - 5 метрів. Ну, а далі ідуть в дію старі добрі способи(ви їх самі знаєте) ;) Справа в тому, що такими методами най краще володіють СБУ-шники, МВС, як правило, до такіх речей не допускають! І роблять такі послуги тількі дуже "ПОВАЖНИМ" людям Луцьку, а не простим смертним........ ;)

оооо,

небудем пересказывать слухофф

которые на 99% маразманические

Опубліковано
...

А як саме? Справа в тому, що коли реєструєтся дзвінок на станції, автоматично фіксується IMEI номера телефону і дуже легко визначається старий номер телефону з новим (а IMEI тої співставляється) А далі підклучається певна система місце знаходження телефону називається вона... от я забув кажется... чи то тріплінг чи дуплінг, от не пам"ятаю. Але фак те, що встановлюють місцезнаходження телефону з точнісю до 3 - 5 метрів. Ну, а далі ідуть в дію старі добрі способи(ви їх самі знаєте) ;) Справа в тому, що такими методами най краще володіють СБУ-шники, МВС, як правило, до такіх речей не допускають! І роблять такі послуги тількі дуже "ПОВАЖНИМ" людям Луцьку, а не простим смертним........ ;)

оооо,

небудем пересказывать слухофф

которые на 99% маразманические

Ти про що саме?? Спосіб встановлення місце знаходження телефону чи кражу телефону?? ;)

Ти реченя толком напиши! Щоб тебе зрозуміти!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...