Yurik Опубліковано 27 Вересня, 2007 в 11:55 #151 Опубліковано 27 Вересня, 2007 в 11:55 Та народ взагалі знахабнів. Вчора батько повертався додому в свому дворі зустрів друзів сіли поговорити (є бесідка в дворі) поки друг відійшов на декілька хвилин до батька пристав якийсь пацан, який сидів на лавочкі в 5 м від бесідки з трьома дівками, батько йому намагався культурно пояснити щоб той відчепився, то ще й його обматюкали ті "дівиці". В ітозі чувак поліз в бійку і получив по їба****у, якраз повернувся друг батька ще і він приклав руку до "щенка", той підібгав хвіст і почав миррову випрошувати, побіг за пляшкою і його пробачили То що вже говорити про якісь темні вулиці чи парки, тут вже в свому дворі "по шапці" надавати можуть Треба їх всіх :)
Zevs_Isver Опубліковано 27 Вересня, 2007 в 12:11 #152 Опубліковано 27 Вересня, 2007 в 12:11 капец,пару лет назад такое тоже было и искусно замалчивалось?
maniac Опубліковано 27 Вересня, 2007 в 12:31 #153 Опубліковано 27 Вересня, 2007 в 12:31 мене колись хотіли 3 гопа гопонути в 9 класі, копійки вимагали в лаб корпусі ВДУ, мабуть студенти..... відморозився.....а знизу на 1 поверсі охорона сидить і хоть би хни...
Chill Опубліковано 27 Вересня, 2007 в 12:46 #154 Опубліковано 27 Вересня, 2007 в 12:46 ИМХО активность гопов особо проявляется в последнее время в связи с намного увеличившейся численностью мобильных телефонов. Ведь если еще лет 10-15 назад такого атрибута как мобильник не было даже у бизнесменов (наших), то теперь "трубка" есть чуть ли не у каждого школьника. А это провоцирует гопов - легкий заработок, как-никак. Если раньше группа гопов могла поживиться копейками/парой гривен, то сейчас при успешном налете на жертву гопы имеют почти 100% шансы разжиться модным телефоном и сплавить его еще "горячим" за сотню-другую... Кто-то высказывал идею насчет поймать и привязать к столбу - от меня +1 Вешать их всех за яйца
zaHARE Опубліковано 30 Вересня, 2007 в 03:31 #155 Опубліковано 30 Вересня, 2007 в 03:31 Кто-то высказывал идею насчет поймать и привязать к столбу - от меня +1 Вешать их всех за яйца А на лбу каленым железом выжигать "ГОП"
DEHIM Опубліковано 30 Вересня, 2007 в 05:52 #156 Опубліковано 30 Вересня, 2007 в 05:52 Мда інтересно тут в вас де ви їх тікі находите. Ну я канешноже маю для цього пістолет USP то пару раз траплялось то він дієво помагав причом я зразу з них моральну компенсацію вимагав а так шоб часто то не трапляються
_sergius Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 14:51 Автор #157 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 14:51 Топікстартер,є якісь результати чи ні?Бо шось в Стирю поки нічого не вспливало Одному стукнули пару раз.
Fiore Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 14:53 #158 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 14:53 Топікстартер,є якісь результати чи ні?Бо шось в Стирю поки нічого не вспливало Одному стукнули пару раз. А подробніше можна всмислі до чогось хорошого призвела виховна робота?
Shura Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 14:55 #159 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 14:55 Топікстартер,є якісь результати чи ні?Бо шось в Стирю поки нічого не вспливало Одному стукнули пару раз. ну, это так, полу-романтика. телефон хоть вернулся к законному владельцу? стукнули хоть тому, кому положено?
_sergius Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 15:18 Автор #160 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 15:18 ну, это так, полу-романтика.телефон хоть вернулся к законному владельцу?стукнули хоть тому, кому положено?Ніби тому. А телефон тю-тю... Та на це навіть і не розраховували, не в телефоні справа.
Shura Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 15:20 #161 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 15:20 ну, это так, полу-романтика.телефон хоть вернулся к законному владельцу?стукнули хоть тому, кому положено?Ніби тому. А телефон тю-тю... Та на це навіть і не розраховували, не в телефоні справа.если честно, неуверенность в ответе меня настораживает...тут надо быть на все 100% (с запасом) уверенным, что наказан именно виновный...
zaHARE Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 16:44 #162 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 16:44 ну, это так, полу-романтика.телефон хоть вернулся к законному владельцу?стукнули хоть тому, кому положено?Ніби тому. А телефон тю-тю... Та на це навіть і не розраховували, не в телефоні справа.если честно, неуверенность в ответе меня настораживает...тут надо быть на все 100% (с запасом) уверенным, что наказан именно виновный...Согласен,что ответ неадекватен тому шухеру который был на старте.Хотя может быть вариант шифрования.
foxx77 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 17:52 #163 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 17:52 Мда інтересно тут в вас де ви їх тікі находите. Ну я канешноже маю для цього пістолет USP то пару раз траплялось то він дієво помагав причом я зразу з них моральну компенсацію вимагав а так шоб часто то не трапляютьсяРаскажите нам про этот пистолет, где купить, за сколько, характеристики, и тп.
hitman14 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 18:03 #164 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 18:03 Пистолет не спасёт .. в лучшем случае... его просто выбьют из рук и побьют владельца.. в худшем.. ну вы сами понимаете..Зы если нужен пистолет.. обычную воздушку до 150 м\с продают по моему без всяких документов.. только паспорт.. но зимой она врятли поможет так как не пробьёт зимней одежды.. и эффект будет незначительным
_sergius Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 18:14 Автор #165 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 18:14 если честно, неуверенность в ответе меня настораживает...тут надо быть на все 100% (с запасом) уверенным, что наказан именно виновный...100% покараний винний, він там брав участь та й інших гріхів за ним водиться. Я не суддя і не Бог. Йому популярно все пояснили і дали пару стусанів для профілактики.Ну і по-друге, це вже не для загального обговорення...Пистолет не спасёт .. в лучшем случае... его просто выбьют из рук и побьют владельца.. в худшем.. ну вы сами понимаете..Зы если нужен пистолет.. обычную воздушку до 150 м\с продают по моему без всяких документов.. только паспорт.. но зимой она врятли поможет так как не пробьёт зимней одежды.. и эффект будет незначительнымВ мене друг такий купив (точніше йому дружина подарувала), десь 1,5 тис.грн. дали за нього. Але зроблений повністю під бойовий, відразу не розпізнаєш. Стріляє стальними кульками.
Luka Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 18:40 #166 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 18:40 Смішно читати про захист 4.5мм зброєю (пневмати, патрони Флобера) . Я вже їх немало дістав з пацієнтів. Ефект від попадання такою кулею- короткотривалий пекучий біль невеликої інтенсивності (літом) і попадання сніжко ю (зимою в теплому одязі) . Зупиняючого ефекту немає. Так що краще "спиляйте мушки" (є такий анекдот де старий ковбой радить молодому спиляти мушку перед тим, як полювати на Білого Джо. Він в молодості теж мав Кольт з великою мушкою і теж хотів піймати Білого Джо, але після того як Білий Джо засунув того Кольта йому в дупу і провернув- він спиляв мушку)
Zheny@ Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 19:09 #167 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 19:09 от би замість стусанів (або після них ) в центр міста з віничком і совочком на центральний майдан (після агітаційних концертів) чи краще на Старий базар ( **тема про замок Любарта**) і під чутким супроводом Міліції та телекамер - ПРИБИРАННЯ!!!! Та кілька місяців підряд .. Краще покарання, для такого "перця", що не взмозі працювати як всі люди і заробляти на той же мобільник , і не придумаєш.. І потім татові його і мамі показати - дивіться яке працелюбне Ваше дідятко!!!
foxx77 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 19:17 #168 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 19:17 2 LUKA "Смішно читати про захист 4.5мм зброєю"Просто стрелять нада в лоб (в лицо) или в глаз. Уже не смешно? Пусть з головы выковыривает.Проблема немного в другом. Балон может сифонить. И когда нада, не сработать. Поетому лучше резинострел. Зарядить в тупую башку.
Luka Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 19:38 #169 Опубліковано 1 Жовтня, 2007 в 19:38 Постріл з пневматичної зброї з метою самозахисту вже несе за собою кримінальну відповідальність, а якщо при тому будуть нанесені телесні ушкодження середньої важкості- можна точно починати сміятися і сушити сухарі. Постріл з травматичної зброї в голову, шию, статеві органи а також з відстані менше 3 метрів теж тягне за собою відповідальність. А з відстані більше 3 метрів при наявності одягу гума малоефективна, навіть заборонені "чорні" патрони з силою 50Дж. Хоча кодла малолітніх пісюнів-гопів розбігаються вже при пострілі в повітря- перевірено мною
foxx77 Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 05:13 #170 Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 05:13 Про закон, куда и когда стрелять я знаю давно. Только об этом вы будете расказывать лёжа на земле в перерывах между ударами по лицу, и яйцам. Что бы привлечь, вас сначала нада найти, они же вас не знают. В знакомых, надеюсь вы не собираетесь стрелять.
Plum Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 07:16 #171 Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 07:16 Знаю випадок, коли чоловіка повалили на землю та почали бити ногами. При цьому він зумів дістати ПМР і гумою відстрелити нападаючому яйця. Чоловік був оправданий в суді, хоча: 1) дистанція пострілу менше метра; 2) постріл у статеві органи. Так що, "случаи бывают разные". Та і дистанція пострілу це спірне питання. Важко доказати, чи ти стріляв з 1.5м, чи з 3.
Songoku Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 07:33 #172 Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 07:33 Запамятайте в Україні нічого кращого за кусок арматури, або ланцюг з вантажем в кінці НЕМАЄ.От приймуть закон коли можна буде носити погнепальну, тоді будеш спокійний навіть якщо таку е носиш.А газовики ну тут важко сказати. В нас в страйку коротка черга в ногу, особливо зимою через 2-е штанів призводить до того що ти 20 сек розтираєш ногу і ходити не можеш, це при тому що 2 штанів. Це при шару0.2гр пластік і 90м/с. А тепер представте свинцеві, залізні 0.5гр і швидкість 120м/с і вище в коліно в шию, челюсть?? (є навіть автоматичні газовики). ИМХО якщо вмієш користуватися зброєю то до тебе ніхто не добіжить як газовиком, так і арматуркою.
Zheny@ Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 08:02 #173 Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 08:02 Запамятайте в Україні нічого кращого за кусок арматури, або ланцюг з вантажем в кінці НЕМАЄ.От приймуть закон коли можна буде носити погнепальну, тоді будеш спокійний навіть якщо таку е носиш.А газовики ну тут важко сказати. В нас в страйку коротка черга в ногу, особливо зимою через 2-е штанів призводить до того що ти 20 сек розтираєш ногу і ходити не можеш, це при тому що 2 штанів. Це при шару0.2гр пластік і 90м/с. А тепер представте свинцеві, залізні 0.5гр і швидкість 120м/с і вище в коліно в шию, челюсть?? (є навіть автоматичні газовики). ИМХО якщо вмієш користуватися зброєю то до тебе ніхто не добіжить як газовиком, так і арматуркою."тебе ніколи нічим важким, ні по чому не били?©" Коли буде закон про вогнепльну зброю, то тіж малолєтки-гопніки будутьтобі її до голови приставляти і відбирати мобільника та гроші і.т.д....А Страйбольна зброя малоефективна для покарання - лише для залякування, хіба вистрелиш в обличчя чи в пах.. (ну і ще по ногам) ...а загалом - до3.14зди (пробачте) буде твій Глок коли тебе , тією ж арматурою, да ззаду по голові...(упаси Боже)....
Songoku Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 08:33 #174 Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 08:33 "тебе ніколи нічим важким, ні по чому не били?©" Коли буде закон про вогнепльну зброю, то тіж малолєтки-гопніки будутьтобі її до голови приставляти і відбирати мобільника та гроші і.т.д.... а загалом - до3.14зди (пробачте) буде твій Глок коли тебе , тією ж арматурою, да ззаду по голові...(упаси Боже).... Ну тут ти не прав. Для експерименту можем перевірити чи зупиню я тебе. А взагалі ти навіть не аналізуєш написане: - М4 якщо ти знаєш що це під курточку не сховаеш, даже з Курцом це проблема. Тобто я поділився ефектом Ейрсофта, оскільки постійно цим займаюсь. - я рекомендував арматурку (бітку, кастет - що в руку краще ляже) як основний засіб самооборони. Є така практика що якщо першим же ж ударом ламаєш ведучому гопу руку, плече, челюсть інші, навіть якщо їх ще 3-є, вже сильно сумніваються у нападі, а якщо на них поперти то тоді в них інстинкт такий кожен за себе. - аірсофт я ніколи не рекомендував як засіб самозахисту. Протюнений Хардбол 4.5 це да в натренованій руці можна мочки вуш відстелювати в русі. А малолетка приставити тобі огнесрел не зможе тому що треба купу дозволів буде отримати, а він явно не піпадає під цю категорію. Єдине де він зможе достати ствол це Чорний ринок, а там і зараз можна достати!! Але ж не беруть!! А тепер трошки соціуму і психології. Представимо що закон вийшов і по статистиці кожен 10-й має ствол (США навпаки -кожен 10-й не має ствола). Гоп, що він думає коли підходить до "лоха"?? - Так бля прошлий раз в бабульки був револьвер, псіханута попалася, чуть не підстрелила, цей вроді пристойно виглядає, на роботягу схожий, ну була не була. Тобто вноситься певний ризик, і можливість покарання. (Писав без їхнього блатного мишлення, непредставляю яке воно ). Тепер представимо іншу ситуацію, в арці групка гопів оглушила жертву і давай чистити, тут заходить прохожий і що тепер він не завжди може стати жертвою, а навпаки викличе швидку, якщо вдастся затримає парочку і т.д. А щодо Глока - надійна пушка, подвійний запобіжник, легкий надійний. А щодо того що по голові, так для цього треба реформувати общество де по голові буде страшно бити. Какахами кідатися кожен вміє, а от правильно аргументувати свої думки одиниці
Songoku Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 08:44 #175 Опубліковано 2 Жовтня, 2007 в 08:44 Да граматики багато, сказується вчорашнє , а редагування не працює 2Zheny@ не сприймай за образу, але я хочу бути захищеним в теперешній час. Мій вибір годиник на пальці, ключі і ноги. По іншому зараз важко. А час коли в нас будуть патрулі, і більш менш спокійно ой як не скоро буде...... На майдан ми збиратися вже вміємо, а от боротися з пороками суспільства ще не вміємо.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.