Перейти до змісту

Обыски в офисе Webmoney-Украина и блокировка счетов

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

70% повідомлень цього форума не несуть ніякої змістовної інформації завдяки деяким користуачам. І обовязково в кожній темі треба вписати свої 5 копійок.

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

70% повідомлень цього форума не несуть ніякої змістовної інформації завдяки деяким користуачам. І обовязково в кожній темі треба вписати свої 5 копійок.

після твого коментаря - 71%
Опубліковано

та я зрозумів, шо вас все влаштовує. У вас як в радянські часи -- якшо не згден, то значить в псіхушку його.

якшо такою нелегальною фінансовою діяльністю вебмані займались в Україні, то чого з ними співпрацювали всі банки? Я в банк ходив, щоб підвязати карточку до рахунку, то мені цілий листок настройок дали, тобто вебмані у них як окрема усталена програма.

Що зробиш що нацбанк тупить і не вміє заробляти на webmaney,як інші банки і вже давно.Вже здається колись була спроба довести що WM це гроші,і упс не вишло.А тут ще одна спроба нажитись,і знов упс.Вийшло тільки нагадити людям.Схеми вивести є чи будуть,харе плакатись.

Опубліковано

Я зрозумів, що головне щоб на карту Привата перевело з вебмані. А в якій валюті ти виведеш не має ролі. Головне щоб на приват прийшли

Опубліковано

на укргарант знов не можна перевести.

на вебмані курс 1 долар - 9,7 гривні.

Хто вивчав питання на рахунок найвигіднішого виводу вебмані? Кардшоп?

Кардшоп з 1000 грн виводить 930. -70 грн :0157:

Опубліковано

Кардшоп обнаглів.

З 1000 грн на карту виводить 800! Грабіжники

Тиждень тому з 1000 виводив 930

Опубліковано

Кардшоп обнаглів. З 1000 грн на карту виводить 800! Грабіжники Тиждень тому з 1000 виводив 930

Так нема поки WMU, то фантики зараз, нічим не підкріплені :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...