Перейти до змісту

Люди не ходіть по луцьким мостам

Political

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні приблизно о 12:00 я вирішив пройтися від автоколони до фокстроту на рівненській по тому мості, і десь на чверті відстані до середини моста я проїхало рено магнум а за ним спрінтер і мерседес альтего, то бляха як заходив ходуном асфальт де я йшов і початок дороги а перила так задребєжали шо я думав шо болти повилітають, я кароче поняв шо то може тут стати моя остання хвилина, то я як прибавив ходу то не замітив як опинився уже біля фокстроту. Кароче раджу вам краще не ходити по тих аварійних мостах, колись подібне спостерігав і біля тамтама на мості але не так сильно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Political, чув про резонансні коливання моста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Political, чув про резонанс моста?

Чув і знаю, і мав справу бо колись займався металоконструкціями у будівництві різних форм, но те що сьогодні відчув ні в які рамки резонансу не вписується , таке враження що полюботу там є тріщини в нижніх опорах плит дорожнього покриття.

І що головне це відбувалося тількі на одному участку моста, все інше стояло мертвим грузом, ось саме і це налякало і явно це не резонанс. тай такого великого резонансу на таких малих мостах ніде в світі нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди не ходіть по луцьким мостам - перелітайте їх :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у нас разве за ними смотрят? перила красят и асфальт латают, а коррозия и прочие процессы делают дальше свое дело...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Люди не ходіть по луцьким мостам"- Ездите по ним!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а це не у нас в Луцьку якось була ситуація що людина на мості провавилась...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки прочитаєш писанину тса можна мозок зламати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещодавно гулаля з дитиною по мості що на вулиці Коельській (біля приборзаводу), то думала поки переїду міст то колеса в калясці повідвалюються, асфальтне покритя там лежить " местами и немного". На мою думку найкраща ситуація на мості - це по вул.Шевченка (біля Нашого Краю) , там не тільки білять і фарбують, а ще й деколи дири латають, можна і пройти і проїхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чувак, я з тобою повністю згоден — стан мосту просто жахливий, це і просто візуально видно. Але нафіга такі кіпішні заголовки клєпати? В тобі помер талановитий журналіст жовтої преси? Не ходити, а куди діватись, якщо треба добратись між точками, які він зв’язує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна під мостом пройти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% міст відремонтують тоді, коли буде пару жмурів, тоді мерія закатає рукава і буде ремонтувати, а так - немає грошей і не просіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну реконструкція мосту, річ дорога. Швидше в Нас гроші просити будуть, бо бюджет вже ніякої критики не витримує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% міст відремонтують тоді, коли буде пару жмурів, тоді мерія закатає рукава і буде ремонтувати, а так - немає грошей і не просіть.

ну да, як кажуть менти, нету тела нет и дела:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пару лет назад,прогулялся по Запорожской дамбе. После этого не чего уже не страшно ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто принесёт себя в жертву ради ремонта мостов? :_39:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% міст відремонтують тоді, коли буде пару жмурів....

Ой не факт, що це їх крепко злякає....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мой сосед по гаражу, сейчас уже пенсионер, а полжизни строил мосты. у нас и за рубежом, долгое время работал в луцком Мостотряде. так вот, он как-то упоминал, что максимальный срок эксплуатации наших железобетонных мостов около 50 лет (это при ста "паспортных"), но нужно каждые 20-25 лет делать капитальный ремонт, и это при соблюдении норм эксплуатации, особенно касается веса проезжающих грузовиков (который реально никто не контролирует). когда последний раз делали капремонт, он не говорил, но вероятнее всего никогда. по крайней мере я не помню, чтобы какой-то из луцких мостов закрывали на продолжительное время и ремонтировали иначе, чем просто замазывание дырок раз в несколько лет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди не ходіть по луцьким мостам

Телепортуйтеся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну реконструкція мосту, річ недорога. Швидше в Нас гроші просити будуть, бо бюджет вже ніякої критики не витримує.

на рахунок недорогої реконструкції, там міст поменше

http://www.volynnews.com/news/city/u_miskradi_skazaly_koly_rozpochnut_kapremont_mostu_na_rovantsi/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забув скобочки добавити. :0151:

А що в нас тільки мости в режимі "пожежника"???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"здеруть дорожнє покриття, зроблять шви, а потім почнуть класти асфальт"

Я якось по іншому уявляв капітальний ремон мосту. Ну там поварити/підварити, укріпити, щось докрутити. А тут асфальт - цемент успєха...

ПС.: а мо то я нешурупаю в тому?! :sm128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не резонанс.Резонанс наступить, хіба що провалиться на мосту якесь велике цабе.

А реально поїзди з Ківерців хай вже заходять у Луцьк та вертаються назад.Поїзди на Львів хай би доходили до Дубенського кільця.Вантажні поїзди хай Луцьк обходять

.А мости слід знести, бо років через 20 вони точно впадуть.

Заодно організується нормальний рух авто , вивільниться земля в центрі міста, ну і зніметься загроза обвалів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...