Set Опубліковано 6 Червня, 2013 в 09:34 #1 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 09:34 Є ось такий ergo tab legend планшет, проблема наступна Він заблокований (символьним паролем, англ. розкладка, але пароль відомий), суть в тому що планшет не мій і (а тут вже історія замовчує хто саме)зніс мови, і на даний момент доступна лише російська мова для вводу, тобто пароль ввести ніяк, прохання допомогти з варіантами рішення, з андроідом і планшет пристроями я на Ви, тому буду радий адекватній допомозі (посилання, і чіткі поради), інформація на планшеті не має значення тому підтримується варіант аж до Hard Reset,шукав відповіді на просторах, але толком нічого не знайшов особливо під дану модель....
Kompolom Опубліковано 6 Червня, 2013 в 09:43 #2 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 09:43 1. Выключить устройство2. Зажав кнопку "Минус" на качеле громкости - включить устройство(зажавши обидві кнопки).3. В меню Android system recovery – выбрать пункт Wipe data или factory reset – подтвердить.При этом все пользовательские настройки будут утеряны.Має 100% допомогти!Якщо ні то зажимайте кнопку гучності вверх + кнопка включення!
Set Опубліковано 12 Червня, 2013 в 14:05 Автор #3 Опубліковано 12 Червня, 2013 в 14:05 Шкода не один з запропонованих варіантів не допоміг, можливо у кого ще є варіанти, буду радий будь-якій пораді.
artikice Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 11:54 #4 Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 11:54 думаю його потрыбно прошити... створіть тему тут http://4pda.ru, можливо вже там є. в рекавері заходить? щоб зробити повне скидання
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.