Перейти до змісту

Що подарувати на 30-річчя

Міла

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я так і не дочакався адекватного подарунку від близьких (побутові цяцьки, гроші, лахи) був змушений сам придбати собі подарунок "для душі" за свої гроші.

Запитайте його чого він хоче! Тоді подарунок буде, як не є доречним ;)

Опубліковано

Можна ніж http://victorinox.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=939 типа цього.Завжди стане в пригоді.

Тільки при даруванні ножа ним треба обдаровуваного легенько вколоти.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Можна ніж http://victorinox.co...&product_id=939 типа цього.Завжди стане в пригоді. Тільки при даруванні ножа ним треба обдаровуваного легенько вколоти.

Схожі ножі (тільки менші, з коротшим лезом) дарував кільком друзям, а цього року і сам отримав такий подарунок. Жодного разу ніхто нікого не колов, але вже багато років всі задоволені і регулярно користуються :)

• 5 місяців потому...
Опубліковано

то подаруйте шикарний відпочинок в горах! 3 дні в Буковелі- від 500грн на одного http://www.patriot.e...ovel-na-2-3-dni що може бути краще??? на минулих вихідних сама їздила! :_42:

Ви за рекламою свого туристичного агенства помічаєте побажання ТС? Мабуть просто шукаєте місце де втулити своїх 5 коп

Геніально! Бажаєте людині витратитись десь у 3 рази більше

Бюджет орієнтовно 500 грн.

це за умови що чоловік сам поїде

Опубліковано

- У Сашки день рождения. Что будем дарить?

- А может, айпад? А может, айфон?

- Саш, может, ты уйдёшь? Мы без тебя подумаем. :D

(з баша)

така сама фігня зараз може розвернутись)

Опубліковано

ну 1) так як тема не закрита, то певно є актуальна ще для когось. бо часом придумати цікавий подарунок дійсно складно.

2) шановна lilechka, так :) піарю своїх друзів, бо є що і не соромно :) і тому, що сама їздила " в подарунок" так що Will майже вгадав :) і думаю ніхто б не відмовився від такого подарунка!

все, можете кидати капцями..

!!!! хоча капці- теж досить доречний подарунок, я б навіть сказала-дієвий подаркнок, якщо капці- чоловічи, і ви подарите їх дівчині, яка хоче вийти заміж :)))) -спробуйте ;)

:)

Опубліковано

Irena, як то кажуть дарованому коню в зуби не заглядають, але варіантів відпочинку в Карпатах є багато і Ваша агенція пропонує далееееко не найкращі послуги

ПіСі: Пробувала, знаю, більше такого "щастя" не хочу!

Опубліковано

Irena, це я Вам співчуваю... Мені справді шкода людей, які не знають про кращі можливості, а задовільняються тим, що їм підсовують та свято вірять, що це найкраще

Опубліковано

По поводу мiнусiв й жалоб на них : мiнуси ставить хто хоче, кому хоче й за що хоче, ставлення мiнусiв не е порушенням правил, але лише виявлення вашого морального ставлення до спiвучасника теми (форуму) тому коли вам поставили мiнус, а ви подаете на це жалобу, то як мiннiмум будьте готовi до нових мiнусiв за зловживання системою жалоб

Опубліковано

По поводу мiнусiв й жалоб на них : мiнуси ставить хто хоче, кому хоче й за що хоче, ставлення мiнусiв не е порушенням правил, але лише виявлення вашого морального ставлення до спiвучасника теми (форуму) тому коли вам поставили мiнус, а ви подаете на це жалобу, то як мiннiмум будьте готовi до нових мiнусiв за зловживання системою жалоб

Дякую за роз'яснення !

п.8. :) улыбаюсь :)

п.9 роблю висновок- дєвушка lilechka буде троліти мене в кожній темі і ставити мінуси, бо мені подобається ТА"Патріот" а їй -ні. Бо навіть тема про "що подарувати" плавно переросла в щось їнше lilechkine особисте і не дуже цікаве..... за що перепрошую в тих, хто шукав тут корисну інформацію

Опубліковано

п.9 роблю висновок- дєвушка lilechka буде троліти мене в кожній темі і ставити мінуси, бо мені подобається ТА"Патріот" а їй -ні. Бо навіть тема про "що подарувати" плавно переросла в щось їнше lilechkine особисте і не дуже цікаве..... за що перепрошую в тих, хто шукав тут корисну інформацію

Шановна Ірена, тролити і мінусити в кожній темі вас будуть всі кому не лінь, оскільки ви не розумієте різниці між порадою і нав'язливою рекламою, яку тут не люблять, тому звикайте.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

О, і для мене актуальна тема. Шкода що вона "заглохла"

О, і для мене актуальна тема. Шкода що вона "заглохла"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...