Перейти до змісту

Чемпіонат України сезону 2013/2014

pura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чи то в нас чемпіонат сильнішає, чи колишні гранди слабшають турнірна таблиця виглядає незвично. А от блохіна потрібно гнати з ДК, при ньому команда опустилась ще ниже ніж це було за період керування двох Москалів.

• Відповідей 256
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мбокані, Ленс ,Ідеє це далеко не ті люди ,з якими можна заняти хоча б друге місце в ЧУ сьогодні.

А оскількі готові сильні гравці вже не підуть у ДК , котре не грає в ЛЧ-вихід лише знаходити нерозкручених майбутніх зірок.

Проте це не з Блохіна талантом, і не з жахливою службою селекції ДК, яка просто доїть Суркісів.

В цьому році ДК взагалі буде без медалей.

Опубліковано

Nokian,

не треба ляля, вся гра вчора будувалася на фланзі ленса, і якби не він то було б ще гірше, як футболіст він дуже хороший, а де була зірка українського футболу - ярмоленко? вже 4 чи 5 гру поспіль.

І якби металіст не забив в деякій мірі випадковий гол, гра би закінчилась 0:0.

Я впевнений в Блохіні як в тренерові, потрібен час.

А якщо Ви такі всі розумні тренери, то чому б Вам не піти потренувати щось? Це стосується всіх інтернетових критиків, ах%$нних футболознавців

Як швидко все міняється, 6 років назад всі кричали що Блохін найкращий тренер.. стид і срам.

Опубліковано

Так точно.І я один з тих,хто деферамби співав Блохіну.Але тут і сліпому видно,що тренер він нулячий.Але ні два чоловіка цього не бачать: Волинянин і Суркіс.

Опубліковано

zigorko,

Не бачу ні одного доказу що він "нулячий" тренер, згадаємо можливо Рамоса? Я сумніваюсь що хтось може йому в чомусь дорікати, з тим рівнем футболу який показує Дніпро, і скільки він тренер рік? 2? 4 буде скоро

а той же Ленс вище згаданий, який, як тут було згадано "грає за гроші", ні разу не правда, гравці такого рівня в будь-якому клубі будуть отримувати свою визначену з\п, я сумніваюсь що щось зміниться якби він отримував не 50к а 60 наприклад.

Опубліковано
Так точно.І я один з тих,хто деферамби співав Блохіну.Але тут і сліпому видно,що тренер він нулячий.Але ні два чоловіка цього не бачать: Волинянин і Суркіс.

Якщо через місяць чи коли там Кличко програє Повєткіну, я думаю Ви будете одним з перших хто буде кричати "Кличко мудак нічого не може і нічого не показує\показував"

Опубліковано

Мені більше футбол до вподоби.А Клічко і так виграє в Повєткіна.

Я ж кажу,вже і сліпий побачив.ФК "Москва","Чорноморець",тепер"Динамо".Ще докази?

Опубліковано
Я ж кажу,вже і сліпий побачив.ФК "Москва","Чорноморець",тепер"Динамо".Ще докази?

це не докази, як Ви можете стверджувати що Блохін "нулячий" тренер це взагалі нонсенс, якби ще там працювали, знали би процес, добре, а те що там Мілевский написав що той курить і п'є каву на тренуваннях, більшого я і не очікував від людини яка на представлення тренера приходить в банному халаті.

мало хто дивиться об'єктивно на гру ДК, всі звикли перемагати.

Далеко ходити не треба по-вашому судити то Гус Хіддінк теж нулячий тренер? Прийшов в збірну Росії "нічого не зробив і пішов".

Гвардіола теж нулячий тренер?

Опубліковано

BOLUH9HUH, а ти наведи його досягнення як тренера, що він показав? зі збірної на чемпіонаті тоді просто пофартило а більше результатів у нього немає.

Опубліковано

не треба ляля, вся гра вчора будувалася на фланзі ленса, і якби не він то було б ще гірше, як футболіст він дуже хороший, а де була зірка українського футболу - ярмоленко? вже 4 чи 5 гру поспіль.

За Ярмоленка згідний-він вже з два роки грає епізодами.

А про стан справ яскравоговорять твої ж слова ,, було б ще гірше,,

Насьогоднішній день ніхто не дасть команді топ класу роки на побудову команди.

Краще б замість посередніх французів Блохін взяв одного, але забивного форварда. Навіть наш колишнфй Майкон приніс би користі ДК набагато більше , але нема в ДК сьогодні бачення перспективних гравців. І не намічається.

Опубліковано

Ого які дискусії. Я до речі і 6 років назад не кричав що Блохін хороший тренер, в успіху на ЧС-2006 є ряд факторів: пік форми ряду ключових гравців - Тимощук, Шевченко, Воронін, Гусєв; фартило тоді не по дитячому; а тренерська складова в більшій мірі, ІМХО, належала Альтману. Пригадую на ICTV програма 3-ій тайм була в ті часи - кожен день включення то з Блохіним, то з Альтманом. Блохін постійно про гарящіє глаза говорив - альтман же розказував про то як грає суперник, сильні і слабкі сторони і що треба робити для успіху. Власне, до результатів ДК зараз мені більш однаково, але чому я хочу щоб він пішов - це щоб гравці збірної грали, а не ноги волочили. Кожне міжсезоння читаєш про то, які в Києві навантаження на зборах, як їм там важко - от тільки щось я й не пригадаю, щоб ДК бодай когось сильніше у фізиці було.

Опубліковано

Ідеє грає головою, з ногами проблема.Мбокані навпаки. Обвести один в один у Дк може лише Безус та Ярмоленко в момент прийому мяча.

От і нема кому забивати, хіба часом Аруна здалеку.

До речі ДК вперше за 23 роки програло з різницею в 3 мячі.

Опубліковано

До речі ДК вперше за 23 роки програло з різницею в 3 мячі.

В минулому році була поразка від Шахтаря в кубковій грі 4:1, після якої погнали Сьоміна

Опубліковано
BOLUH9HUH, а ти наведи його досягнення як тренера, що він показав? зі збірної на чемпіонаті тоді просто пофартило а більше результатів у нього немає.

Чому б не почати саме зараз?

Чи всі відразу стають суперкласними фахівцями?

Краще б замість посередніх французів Блохін взяв одного, але забивного форварда. Навіть наш колишнфй Майкон приніс би користі ДК набагато більше , але нема в ДК сьогодні бачення перспективних гравців. І не намічається.

немає бачення перспективних гравців? коли всіх кого купили до 24 років максимум. Не було бачення коли купляли Кранчара наприклад.

Чим поганий Мбокані? Чи форвард має забивати по 2 гола в кожному матчі?Таких гравців одиниці на планеті взагалі

на чемпіонаті тоді просто пофартило

переможців не судять, всім фартить. Челсі рік назад. Чи можливо не фартить...

Опубліковано

Одиниці- це Роналду,Мессі, Бейл. За одного з них можна купити цілу команду Ленсів(разом із запасними)

Далі йдуть гравці рівня Ібрагімовича,Фалькао,Халка -їх вже десятки.і навіть сотні.

Та просто повернути з оренди Рибалку( який вивів словаків у єврокубки) і дати грати молодим вихованцям, ніж скуповувати цей футбольний мотлох.

В Блохіна просто з СРСР стереотип- що все імпортне краще.

Опубліковано

Одиниці- це Роналду,Мессі, Бейл. За одного з них можна купити цілу команду Ленсів(разом із запасними)

Далі йдуть гравці рівня Ібрагімовича,Фалькао,Халка -їх вже десятки.і навіть сотні.

Та просто повернути з оренди Рибалку( який вивів словаків у єврокубки) і дати грати молодим вихованцям, ніж скуповувати цей футбольний мотлох.

В Блохіна просто з СРСР стереотип- що все імпортне краще.

а в Суркіса що все з динамо часів СРСР краще.

а взагалі краще після шпалича потрібно було залишити лужно, він нехай вчився б а Блохіну вже давно пора на пенсію. Те що він був хорошим футболістом ще не значить що він хороший тренер, в нього навіть задатків до цього не видно.

Опубліковано

в Суркіса максимум хватить терпіння до кінця весни, коли він побачить як динамо "облажалось"

а тут опа...і на тобі..вже є новий тренер..Шевченко...

так що ще рік з Шевченко будемо сидіти...згадаєте мої слова..)))

моя думка - треба норм. закордонного тренера з європейським поглядом на футбол...тому що ця лобановська школа..без самого лобановського вже "нє то"

Опубліковано

Сказочна Русь вже так закріпмла образ Шеви.

Тепер його як бачиш- зразу чекаєш, що він почне Е ЕЕ ЕЕЕ.

От як уявити його післяматчеве інтервю.

Опубліковано

(Леандро Алмейда)

Бывший защитник клуба, выступающий в настоящее время на родине за Коритибу, прошелся по тренерскому штабу киевлян.

Напомним, что динамовцы уступили Металлисту в Харькове со счетом 3:0, что и стало поводом новых записей в Твиттере для бразильца.

"Хочу поздравить Олега Блохина с результатом 3:0. Киевское Динамо не заслуживает такого слабого тренера!".

Далее последовала еще одна "заметка" от Алмейды:

"Динамо никогда не занимало седьмое место при Суркисе в турнирной таблице Премьер-лиги. Самое время убрать Блохина, а вместо него поставить хотя бы Михайличенко".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...